- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Günaydınlar fülüzcanGünaydın
Günaydınlar pericimGünaydın kuzularrr
Neden inanmıyormuş acepNevreste abla bana dememiş konu farklı cicim
Ortalığı karıştırmaya çalşma
Artk kmse hemşo olduğumuza inanmıor
Uçan ve patlayan
Buldum şimdi çok şükürBişi sorcam hasta bilgilerimizi doktorlara görme izini varya onu bir türlü bulamadım ya,aile hekimi sadece kendi doktorum yada tüm doktorlar görsün kısmı vardı onu isteğe bağlı onay veriyorduk,Bir türlü bulamadım sayfada e nabızdan yapayım dedim bulamadım .
Günaydınlar minnoşşşgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı cumalar
nasılsın ablacım bileğin nasıl oldu dün soramadım gördüm amaGünaydınlar minnoşşş
Abla solda yukarda 3 çizgi var tıkla ona. Orda paylaşım varBişi sorcam hasta bilgilerimizi doktorlara görme izini varya onu bir türlü bulamadım ya,aile hekimi sadece kendi doktorum yada tüm doktorlar görsün kısmı vardı onu isteğe bağlı onay veriyorduk,Bir türlü bulamadım sayfada e nabızdan yapayım dedim bulamadım .
İyiyim canım kahvaltı yapıyorum ağrı var yine mr sonuçlarının çıkmasını bekliyorum e nabızdan takip ediyorumnasılsın ablacım bileğin nasıl oldu dün soramadım gördüm ama
Senden dolayıNeden inanmıyormuş acep
dikkat et abla çok yorma kendiniİyiyim canım kahvaltı yapıyorum ağrı var yine mr sonuçlarının çıkmasını bekliyorum e nabızdan takip ediyorum
Buldum canımcım kişisel bilgideymiş,senin dediğinide nettende buldum tekden yaparak çıkmadı bende 3 çizgi durumu.Abla solda yukarda 3 çizgi var tıkla ona. Orda paylaşım var
Paylaşımdan ayarlıyorsun
Yormamak mümkün mü hiç canımcımdikkat et abla çok yorma kendini
Aaa bende çıkıo ilginç valla anlamıorm zaten ben artk bu ülkedeki sistemiBuldum canımcım kişisel bilgideymiş,senin dediğinide nettende buldum tekden yaparak çıkmadı bende 3 çizgi durumu.
Şifrede sıkıntı oldu 24 saat bloke edildi.
Özellkle denedim hemen yoktu,telefon özellğimi acaba oda,neyse savaş vererek buldum daha önce yapmıştım bunuda biliyordum kendşmde bulamadım neyse halloldu.Aaa bende çıkıo ilginç valla anlamıorm zaten ben artk bu ülkedeki sistemi
Ama bulduysan sorun halledilmiştir abla
o elini yorma abla biliyorum ev işleri falan var mecburen yapılması gereken ama bir kaç gün ertele bakalımYormamak mümkün mü hiç canımcım