- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
NedenHosbuldumm pek hos buldum yook ben açılışı yapmam
Hadi ben yağmurlar bitmedi diye erteledim tarifi yapmayı
Sen neden açılışı erteliyorsun?
İlklerde yapıp beklemesi pek bir keyifli oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
NedenHosbuldumm pek hos buldum yook ben açılışı yapmam
Ama tarif buldukInşallah bakalım heycan bastı zaten
Dün baya zorlandım ne yapsam diye
Aynen ama cok yorucu mesela bugün sanırım 15 kilo ya yakın yaprak topladıkMaşallah diyeyim o zaman. Bahçe ile uğraşmak terapi gibi, ne mutlu sana
MaşaallahAynen ama cok yorucu mesela bugün sanırım 15 kilo ya yakın yaprak topladık
Aa cok üzuldum abla ya insallah ciddi bisey yoktur cok gecmis olsunCanım bel değilde 1,1.5 aydır sezeryan dikişimde ağrı ve içeride şişlik varDoktora gittim ama ultrason sonunda belli olacakOnu bekleyeceğim.
1 aydır hayat felç
Aynen valla banli olunca hepsi kapılmışAma tarif bulduk
Seni dış mekancı seniiiiYagmur yagiyo seller akiyo burda
Canım aslında yıllardır sıkıntı vardı ihmal ettim.Elime patlayacak galibaAa cok üzuldum abla ya insallah ciddi bisey yoktur cok gecmis olsun
Bende oyle düşünmustum aslinda yapayim rahat rahat bekliyim diye ama kimse yapmamis daha tedirgin oldum iyimi olur kötu mu diyeNeden
Hadi ben yağmurlar bitmedi diye erteledim tarifi yapmayı
Sen neden açılışı erteliyorsun?
İlklerde yapıp beklemesi pek bir keyifli oluyor
Tanımam gerekmiyor canım herkesle aynı ilgilenirimAynen valla banli olunca hepsi kapılmış
Bide tanımıyorum diyorsun
Bir dünya uğraştım benle
Ah ah niye ihmal ettinki ya saglik bu ablaCanım aslında yıllardır sıkıntı vardı ihmal ettim.Elime patlayacak galiba
İnşaallah değildir.
Ben kendimi pek düşünmem hep başkalarıAh ah niye ihmal ettinki ya saglik bu abla
NeeeeyyAynen ama cok yorucu mesela bugün sanırım 15 kilo ya yakın yaprak topladık
Onun içindir tabiNeeeeyy
Salamura falan mı yapıyorsun?
Bende oyleyim ama hic iyi bisey degil bu biliyosun dimi olan bizim gibilere oluyo sonraBen kendimi pek düşünmem hep başkaları
Her yıl tanıdık bildik akraba eş dost ister canım bu yıl daha çok isteyen oldu yapıyoruz evetNeeeeyy
Salamura falan mı yapıyorsun?
Canım hemsom yaaa çok minnosun,yirim poncik kalbiniSen bana anlat hemşom, ben dinlerim.
Havaların gidişatı sebebimiz oldu canımBende oyle düşünmustum aslinda yapayim rahat rahat bekliyim diye ama kimse yapmamis daha tedirgin oldum iyimi olur kötu mu diye
Burası herkese açık paremBende gelsem araniza
Siz dış mekancısiniz evde sunsaniz yapardiniz hemen dimiHavaların gidişatı sebebimiz oldu canım