- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Heeee, Filizcanı ne diye aratayım instadaİnstagramda ünlü, 1-2 dizide de oynadı sanırım
Görünmezkaza olarak arat instada
FilizCan instagramda paylaşmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heeee, Filizcanı ne diye aratayım instadaİnstagramda ünlü, 1-2 dizide de oynadı sanırım
Görünmezkaza olarak arat instada
FilizCan instagramda paylaşmış
Kiraz erikHeeee, Filizcanı ne diye aratayım instada
Çok yemis olabilirim dutuda gömdüm suanOnu kendi söylesin E Elif_Eylul
Dutu fazla kaçırmaÇok yemis olabilirim dutuda gömdüm suan
Ben bu sene kiraz ve dut açılışını henüz yapmadım. Geçen baktım, kiraz 20₺ idiÇok yemis olabilirim dutuda gömdüm suan
Bugün pazarda 12 liraya vardı ama genel olarak küçüktü kirazlarBen bu sene kiraz ve dut açılışını henüz yapmadım. Geçen baktım, kiraz 20₺ idi
Ayyy çok yedimDutu fazla kaçırma
20den asaya yok canim bizim burdada bizim bitanesi napolyon birisi karakiraz sert tatli olur o daha 1ay sonra oluyoBen bu sene kiraz ve dut açılışını henüz yapmadım. Geçen baktım, kiraz 20₺ idi
Iyi akşamlar canımIyi akşamlar
Yarın belki pazarda da bakarım, belki pembe kiraz gelmiştir. Zamanı çünküBugün pazarda 12 liraya vardı ama genel olarak küçüktü kirazlar
Benim yerimede dut ye filizko, ben daha görmedimIyi akşamlar canım
Daha Salihli çıkmadıBugün pazarda 12 liraya vardı ama genel olarak küçüktü kirazlar
Ne oldu cukumOfff son zamanlarda herkeste bir alıngalık...
Valla çekilmez oluyor reelde sanalda
Hayatta cekilmiyo zaten artık kuzumOfff son zamanlarda herkeste bir alıngalık...
Valla çekilmez oluyor reelde sanalda
Gelin birlikte yiyelimBenim yerimede dut ye filizko, ben daha görmedim
Sen manisada mısın minikimDaha Salihli çıkmadı