Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Bende şoktayım🤣
Yapacak arkadaşa kolaylıklar diliyorum 🤪
Işte bu 0 düşünüp 10 söylüyor ondan sonra yok öyle demek istemedim böyle demek istemedim kusura bakma, böyle deyince her şey düzelsin eskisi gibi olsun istiyorlar, olmayınca da uzatmış oluyorum ben üstüne bi de. Ne güzel dimi yaa ne alâ yani. Bak sinirlendim 😒

Ayy komşu sormaa emlakçi aradı 450 lira birden artış yaptı iyi mi, çıkalım diye bakınıyorduk ya baktığımız yerde oturan arkadaşlara da sorduk kiraları(hatta onlarda da böyle fazla artış talep edenler olmuş anlaşmış gibi) bizim yükselttiği halinden bile yüksekler(200-300 değil fark baya var yani) ne yapacağımızı şaşırdık inan, yine ev bakacağız bi taraftan ama şu an hemen çıkamayacağımız için yükselttiği miktarı kabul etmek durumunda kaldık🥴🥴
Zaten hep öyle olur. Derler derler ben ne dedim ki, sen yanlış anladın gibi gibi 🤷‍♀️
Yeri gelince söyleceğim varsa bende söylüyorum. Sonra siz yanlış anladınız diyorum 🤪😂 çareyi bunda buldum diyebilirim 🤪🤷‍♀️😂

Aynen komşu. Ev fiyatları kiralar almış başını gidiyor. Tam tayin zamanı bide evler boşalacak, yeni kiracılar gelecek. Zor gerçekten. 2 milyarı geçiyor nerdeyse kira. Urfa da fazla kalsaydım kira ödeyeceğime ev almayı düşünürdüm. Sonrada satardık. Kiraya verilen para bi nevi çöp oluyor 🥴
Kredi faiz oranları da yüksek. Ne yapsın bu millet 😕

X