- 21 Kasım 2017
- 27.570
- 120.572
MASUMBir arkadaş daha özelime gelip paçanga istediAcaba kalmış mıdır
A
S
U
M
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
MASUMBir arkadaş daha özelime gelip paçanga istediAcaba kalmış mıdır
Senin böreğide istedi hatta çoğunu istedi hala şoktaMASUM
A
S
U
M
Yapacak arkadaşa kolaylıklar diliyorumBende şoktayım
Zaten hep öyle olur. Derler derler ben ne dedim ki, sen yanlış anladın gibi gibiIşte bu 0 düşünüp 10 söylüyor ondan sonra yok öyle demek istemedim böyle demek istemedim kusura bakma, böyle deyince her şey düzelsin eskisi gibi olsun istiyorlar, olmayınca da uzatmış oluyorum ben üstüne bi de. Ne güzel dimi yaa ne alâ yani. Bak sinirlendim
Ayy komşu sormaa emlakçi aradı 450 lira birden artış yaptı iyi mi, çıkalım diye bakınıyorduk ya baktığımız yerde oturan arkadaşlara da sorduk kiraları(hatta onlarda da böyle fazla artış talep edenler olmuş anlaşmış gibi) bizim yükselttiği halinden bile yüksekler(200-300 değil fark baya var yani) ne yapacağımızı şaşırdık inan, yine ev bakacağız bi taraftan ama şu an hemen çıkamayacağımız için yükselttiği miktarı kabul etmek durumunda kaldık
Kala kala benim böreğe kaldıysa durum vahimSenin böreğide istedi hatta çoğunu istedi hala şokta
Ama vereceğim bir tane az kaldı
Verdim gittiKala kala benim böreğe kaldıysa durum vahim
Ne çok börek çeşidi varmış. Ver ver bitmiyor Derya deniz mübarekVerdim gitti
Yarısını yeni duydum.Ne çok börek çeşidi varmış. Ver ver bitmiyor Derya deniz mübarek
Elimde başka varNe çok börek çeşidi varmış. Ver ver bitmiyor Derya deniz mübarek
Bölümün faydaları canımYarısını yeni duydum.
Nasılsın bakalımEfendim jenna
Yarısını yeni duydum.
Onu da sen yaparsın. Bu kadar yeter bence daha da yok bitti de lütfenElimde başka var
Sağol hemsom Eksik olmaVermem mi hiç hemsom, beni unutmayan hemşoma binlerce cevaplar feda olsun
TatlımGüzeller güzeli cennam
Ben bunu yapabilir miyim
Onu da sen yaparsın. Bu kadar yeter bence daha da yok bitti de lütfen
Sağol hemsom Eksik olma
KuzumCitlonbikim
Yapmazsın yapamazsın tabisiBen bunu yapabilir miyim
Yeni tarifler bulurum belki
Editörün canı yok mu? maksat katılım artsinYapmazsın yapamazsın tabisi
Kaç olduk 30 mu
Onu demiyor ki nevoşEditörün canı yok mu? maksat katılım artsin