- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
Tamam al tepe tepe yeKimselere vermem pacanga mi benim o
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam al tepe tepe yeKimselere vermem pacanga mi benim o
Bende diyorum yaTamam al tepe tepe ye
Tamam al tepe tepe ye
Yesin yapıp yapıp buzluga atsin ısıtıp ısıtıpta sonrada yerBende diyorum ya
Cidden bende olsa ne olurYesin yapıp yapıp buzluga atsin ısıtıp ısıtıpta sonrada yer
Yapıp sunar yersin daha sonra sendeCidden bende olsa ne olur
Patlatırım bombayı,vururum kırbacı vururum kırbacıYapıp sunar yersin daha sonra sende
Yapmayin bunu bize yapmayin acıyinPatlatırım bombayı,vururum kırbacı vururum kırbacı
Sağlıkla gelsin prensesİşte yeğenimin hiç giyemedikleri varmış onlar da yollayacak olunca ben çıkıp çok bi şey alamadım canım, evi doldurmak istemiyorum onun yerine ihtiyacı olan bi ailenin bebeğine almayı tercih ederim yani
İçimde kaldı kız konuyla alakası olmasa da kv ye bağlamak istiyorum çok düşüncesiz patavatsız insanlar var komşu şu hayatta, ismini vermek istemiyorum
Ne paçangaymış arkadaş yaBir arkadaş daha özelime gelip paçanga istediAcaba kalmış mıdır
Kim kim kimBir arkadaş daha özelime gelip paçanga istediAcaba kalmış mıdır
Patlatırım bombayı,vururum kırbacı vururum kırbacı
Bende şoktayımNe paçangaymış arkadaş ya
Bu kadar kıymetli oldugunu bilmiyordum
Işte bu 0 düşünüp 10 söylüyor ondan sonra yok öyle demek istemedim böyle demek istemedim kusura bakma, böyle deyince her şey düzelsin eskisi gibi olsun istiyorlar, olmayınca da uzatmış oluyorum ben üstüne bi de. Ne güzel dimi yaa ne alâ yani. Bak sinirlendimSağlıkla gelsin prenses
Güle güle giysin cicilerini
Anladık biz komşu isim vermesende 10 düşün 1 söyle demişler :)
Senin ev işi ne oldu?
Üst kat komşun sorun çıkarıyor mu yine
Benim madalyaya ihtiyacım var o yüzden kıymetli nevoş benceBende şoktayım
Resmen vicdansizlikIşte bu 0 düşünüp 10 söylüyor ondan sonra yok öyle demek istemedim böyle demek istemedim kusura bakma, böyle deyince her şey düzelsin eskisi gibi olsun istiyorlar, olmayınca da uzatmış oluyorum ben üstüne bi de. Ne güzel dimi yaa ne alâ yani. Bak sinirlendim
Ayy komşu sormaa emlakçi aradı 450 lira birden artış yaptı iyi mi, çıkalım diye bakınıyorduk ya baktığımız yerde oturan arkadaşlara da sorduk kiraları(hatta onlarda da böyle fazla artış talep edenler olmuş anlaşmış gibi) bizim yükselttiği halinden bile yüksekler(200-300 değil fark baya var yani) ne yapacağımızı şaşırdık inan, yine ev bakacağız bi taraftan ama şu an hemen çıkamayacağımız için yükselttiği miktarı kabul etmek durumunda kaldık
Efendim jenna
Ama elindeki ile sahip olabilirsinBenim madalyaya ihtiyacım var o yüzden kıymetli nevoş bence
Her şey çok pahalandı .Ev fiyatları bile çok artmışIşte bu 0 düşünüp 10 söylüyor ondan sonra yok öyle demek istemedim böyle demek istemedim kusura bakma, böyle deyince her şey düzelsin eskisi gibi olsun istiyorlar, olmayınca da uzatmış oluyorum ben üstüne bi de. Ne güzel dimi yaa ne alâ yani. Bak sinirlendim
Ayy komşu sormaa emlakçi aradı 450 lira birden artış yaptı iyi mi, çıkalım diye bakınıyorduk ya baktığımız yerde oturan arkadaşlara da sorduk kiraları(hatta onlarda da böyle fazla artış talep edenler olmuş anlaşmış gibi) bizim yükselttiği halinden bile yüksekler(200-300 değil fark baya var yani) ne yapacağımızı şaşırdık inan, yine ev bakacağız bi taraftan ama şu an hemen çıkamayacağımız için yükselttiği miktarı kabul etmek durumunda kaldık
Acayip şekilde olmam lazımAma elindeki ile sahip olabilirsin