Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
İşte yeğenimin hiç giyemedikleri varmış onlar da yollayacak olunca ben çıkıp çok bi şey alamadım canım, evi doldurmak istemiyorum onun yerine ihtiyacı olan bi ailenin bebeğine almayı tercih ederim yani🤗🤗
İçimde kaldı kız konuyla alakası olmasa da kv ye bağlamak istiyorum çok düşüncesiz patavatsız insanlar var komşu şu hayatta, ismini vermek istemiyorum 🤪🤪🤪
Sağlıkla gelsin prenses 👸
Güle güle giysin cicilerini 🤩

Anladık biz komşu isim vermesende 😂💆‍♀️ 10 düşün 1 söyle demişler :)

Senin ev işi ne oldu?
Üst kat komşun sorun çıkarıyor mu yine 🤔

Sağlıkla gelsin prenses 👸
Güle güle giysin cicilerini 🤩

Anladık biz komşu isim vermesende 😂💆‍♀️ 10 düşün 1 söyle demişler :)

Senin ev işi ne oldu?
Üst kat komşun sorun çıkarıyor mu yine 🤔
Işte bu 0 düşünüp 10 söylüyor ondan sonra yok öyle demek istemedim böyle demek istemedim kusura bakma, böyle deyince her şey düzelsin eskisi gibi olsun istiyorlar, olmayınca da uzatmış oluyorum ben üstüne bi de. Ne güzel dimi yaa ne alâ yani. Bak sinirlendim 😒

Ayy komşu sormaa emlakçi aradı 450 lira birden artış yaptı iyi mi, çıkalım diye bakınıyorduk ya baktığımız yerde oturan arkadaşlara da sorduk kiraları(hatta onlarda da böyle fazla artış talep edenler olmuş anlaşmış gibi) bizim yükselttiği halinden bile yüksekler(200-300 değil fark baya var yani) ne yapacağımızı şaşırdık inan, yine ev bakacağız bi taraftan ama şu an hemen çıkamayacağımız için yükselttiği miktarı kabul etmek durumunda kaldık🥴🥴

Işte bu 0 düşünüp 10 söylüyor ondan sonra yok öyle demek istemedim böyle demek istemedim kusura bakma, böyle deyince her şey düzelsin eskisi gibi olsun istiyorlar, olmayınca da uzatmış oluyorum ben üstüne bi de. Ne güzel dimi yaa ne alâ yani. Bak sinirlendim 😒

Ayy komşu sormaa emlakçi aradı 450 lira birden artış yaptı iyi mi, çıkalım diye bakınıyorduk ya baktığımız yerde oturan arkadaşlara da sorduk kiraları(hatta onlarda da böyle fazla artış talep edenler olmuş anlaşmış gibi) bizim yükselttiği halinden bile yüksekler(200-300 değil fark baya var yani) ne yapacağımızı şaşırdık inan, yine ev bakacağız bi taraftan ama şu an hemen çıkamayacağımız için yükselttiği miktarı kabul etmek durumunda kaldık🥴🥴
Resmen vicdansizlik 🤦‍♀️

Her şey çok pahalandı .Ev fiyatları bile çok artmış😏
Ben satılık veya kiralık ev çok bakarım🤣Geçmişten gelen bir alışkanlık🤭

X