Börekler Hazır Yufka ile Denenmiş Börek Tarifleri

En başarılı bulduğunuz ''Hazır Yufka Böreği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    955
  • Anket Kapalı .
Resmen vicdansizlik 🤦‍♀️
Sorma, tüm evler artmış da güya, işte enflasyon çok artmış da bilmem ne de. 3 yıldır oturuyoruz yeni girecek olsak eve kaç desen ona razi oluruz yani ama zaten içindeyiz evin bu kadar artırılmaz ki. İşte çıksak işine gelir yeni gelene daha da yüksek söyler mesela.. çıkmayı düşündüğümüz yerler de aynı şekil çok yükseldi, bu evin yükselmiş hali bile daha makul kalıyor düşün öyle söyleyim sana. Burdan okula 3 dk da gidiyorum yürüyerek çok uzağa taşınmak istemiyorum o yüzden.
Üst komşum insan değil sadece bizi zorlayan bu aslında, iki ucu .... değnek anlayacağın çıksak dert çıkmasak dert. Bi yandan il dışı tayin de deneyeceğiz 2-3 yıla kadar gitme durumumuz da var.
Burda sıcaklar öyle bastırdı ki 5.5 aylık oldum şu an zaten taşınmak da kolay olmayacak benim için annemleri çağırırım muhtemelen öyle bi şey olursa.
Gerçekten verdigine değecek bi ev olsa yine çıkacağım ama yok yani, amaaannn görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler🤷‍♀️

Her şey çok pahalandı .Ev fiyatları bile çok artmış😏
Ben satılık veya kiralık ev çok bakarım🤣Geçmişten gelen bir alışkanlık🤭
Evet ben de bakıyorum bu yıl anormal bi artış oldu gerçekten, iki memuruz dışardan baktığında ama bi araba alabildik ancak onun da kaç yıl kredisini ödeyeceğiz, ev hak getire daha. Allah herkese geçim kolaylığı versin valla zor sultanım..

Evet ben de bakıyorum bu yıl anormal bi artış oldu gerçekten, iki memuruz dışardan baktığında ama bi araba alabildik ancak onun da kaç yıl kredisini ödeyeceğiz, ev hak getire daha. Allah herkese geçim kolaylığı versin valla zor sultanım..
Araba bitince ev bakın canım😏Kiralar uçtu🤦🏻‍♀️Kira vermekte zor geliyor😔
İleride daha zor oluyor.
Biz zorlanıyoruz çocuklar büyüdü🤷🏻‍♀️

Yapacak arkadaşa kolaylıklar diliyorum 🤪

Zaten hep öyle olur. Derler derler ben ne dedim ki, sen yanlış anladın gibi gibi 🤷‍♀️
Yeri gelince söyleceğim varsa bende söylüyorum. Sonra siz yanlış anladınız diyorum 🤪😂 çareyi bunda buldum diyebilirim 🤪🤷‍♀️😂

Aynen komşu. Ev fiyatları kiralar almış başını gidiyor. Tam tayin zamanı bide evler boşalacak, yeni kiracılar gelecek. Zor gerçekten. 2 milyarı geçiyor nerdeyse kira. Urfa da fazla kalsaydım kira ödeyeceğime ev almayı düşünürdüm. Sonrada satardık. Kiraya verilen para bi nevi çöp oluyor 🥴
Kredi faiz oranları da yüksek. Ne yapsın bu millet 😕
Valla güzel yöntem bulmuşsun ha hem de onların anladığı dil yani. Ben de en son gittiğimizde döktüm içimi baya yüzlerine yüzlerine. Şimdilik iyiyiz bakalım ama huylu huyundan vazgeçmez bence🤷‍♀️🥴🥴🥴

Aynen öyle biz 1500 olduk şimdi, düşündüğümüz evler de 2000 e yaklaştı dediğin gibi, bu durumda çok zorlayacak bizi yani. Biz de aynı sebepten ev düşündük burda aslında ama nasip olmadı işte arabaya kullandık o hakkı, kiracılığa dewamke😅

Araba bitince ev bakın canım😏Kiralar uçtu🤦🏻‍♀️Kira vermekte zor geliyor😔
İleride daha zor oluyor.
Biz zorlanıyoruz çocuklar büyüdü🤷🏻‍♀️
Aynen inşallah hem Urfa dan gitmiş oluruz Allah in izniyle başka yerden alırız. Tabiki ya çocukların masrafı bitmez ki canları sağ olsun🤗

Aynen inşallah hem Urfa dan gitmiş oluruz Allah in izniyle başka yerden alırız. Tabiki ya çocukların masrafı bitmez ki canları sağ olsun🤗
Amin inşaallah🤗
Canım kızlar 11 e geçiyor.2 yıl var yks ye😏
Biraz zorlanacağız.
Burayı kazanırlarsa çok sıkıntı olmaz.Ama başka şehire giderlerse her türlü zorlanırız.

Amin inşaallah🤗
Canım kızlar 11 e geçiyor.2 yıl var yks ye😏
Biraz zorlanacağız.
Burayı kazanırlarsa çok sıkıntı olmaz.Ama başka şehire giderlerse her türlü zorlanırız.
İnşallah istedikleri yerler olur, kızlar şehir dışında okurken erkekler kadar yük olmuyor(kendimden biliyorum😋😋) haklarında hayırlısı olsun inşallah, hepimize de geçim gücü versin sağlıkla birlikte❤

Sorma, tüm evler artmış da güya, işte enflasyon çok artmış da bilmem ne de. 3 yıldır oturuyoruz yeni girecek olsak eve kaç desen ona razi oluruz yani ama zaten içindeyiz evin bu kadar artırılmaz ki. İşte çıksak işine gelir yeni gelene daha da yüksek söyler mesela.. çıkmayı düşündüğümüz yerler de aynı şekil çok yükseldi, bu evin yükselmiş hali bile daha makul kalıyor düşün öyle söyleyim sana. Burdan okula 3 dk da gidiyorum yürüyerek çok uzağa taşınmak istemiyorum o yüzden.
Üst komşum insan değil sadece bizi zorlayan bu aslında, iki ucu .... değnek anlayacağın çıksak dert çıkmasak dert. Bi yandan il dışı tayin de deneyeceğiz 2-3 yıla kadar gitme durumumuz da var.
Burda sıcaklar öyle bastırdı ki 5.5 aylık oldum şu an zaten taşınmak da kolay olmayacak benim için annemleri çağırırım muhtemelen öyle bi şey olursa.
Gerçekten verdigine değecek bi ev olsa yine çıkacağım ama yok yani, amaaannn görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler🤷‍♀️
Kuzum benim isin zor, allah yardımcin olsun inş 🙏💜🍒💋

X