- 28 Haziran 2011
- 59.344
- 149.741
30 olmasın artıkBen bunu yapabilir miyim
Yeni tarifler bulurum belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
30 olmasın artıkBen bunu yapabilir miyim
Yeni tarifler bulurum belki
He pekiOnu demiyor ki nevoş
Yapsın tabiki. Biz farklı bişey den bahsettik
29 buçuk30 olmasın artık
Ne yapmam bomba tarif miYapmazsın yapamazsın tabisi
Kaç olduk 30 mu
Daha 24 olmuş ya29 buçuk
Sorma, tüm evler artmış da güya, işte enflasyon çok artmış da bilmem ne de. 3 yıldır oturuyoruz yeni girecek olsak eve kaç desen ona razi oluruz yani ama zaten içindeyiz evin bu kadar artırılmaz ki. İşte çıksak işine gelir yeni gelene daha da yüksek söyler mesela.. çıkmayı düşündüğümüz yerler de aynı şekil çok yükseldi, bu evin yükselmiş hali bile daha makul kalıyor düşün öyle söyleyim sana. Burdan okula 3 dk da gidiyorum yürüyerek çok uzağa taşınmak istemiyorum o yüzden.Resmen vicdansizlik
Yapayım değil mi kaptanımEditörün canı yok mu? maksat katılım artsin
Evet ben de bakıyorum bu yıl anormal bi artış oldu gerçekten, iki memuruz dışardan baktığında ama bi araba alabildik ancak onun da kaç yıl kredisini ödeyeceğiz, ev hak getire daha. Allah herkese geçim kolaylığı versin valla zor sultanım..Her şey çok pahalandı .Ev fiyatları bile çok artmış
Ben satılık veya kiralık ev çok bakarımGeçmişten gelen bir alışkanlık
Araba bitince ev bakın canımKiralar uçtuKira vermekte zor geliyorEvet ben de bakıyorum bu yıl anormal bi artış oldu gerçekten, iki memuruz dışardan baktığında ama bi araba alabildik ancak onun da kaç yıl kredisini ödeyeceğiz, ev hak getire daha. Allah herkese geçim kolaylığı versin valla zor sultanım..
Valla güzel yöntem bulmuşsun ha hem de onların anladığı dil yani. Ben de en son gittiğimizde döktüm içimi baya yüzlerine yüzlerine. Şimdilik iyiyiz bakalım ama huylu huyundan vazgeçmez benceYapacak arkadaşa kolaylıklar diliyorum
Zaten hep öyle olur. Derler derler ben ne dedim ki, sen yanlış anladın gibi gibi
Yeri gelince söyleceğim varsa bende söylüyorum. Sonra siz yanlış anladınız diyorum çareyi bunda buldum diyebilirim
Aynen komşu. Ev fiyatları kiralar almış başını gidiyor. Tam tayin zamanı bide evler boşalacak, yeni kiracılar gelecek. Zor gerçekten. 2 milyarı geçiyor nerdeyse kira. Urfa da fazla kalsaydım kira ödeyeceğime ev almayı düşünürdüm. Sonrada satardık. Kiraya verilen para bi nevi çöp oluyor
Kredi faiz oranları da yüksek. Ne yapsın bu millet
Aynen inşallah hem Urfa dan gitmiş oluruz Allah in izniyle başka yerden alırız. Tabiki ya çocukların masrafı bitmez ki canları sağ olsunAraba bitince ev bakın canımKiralar uçtuKira vermekte zor geliyor
İleride daha zor oluyor.
Biz zorlanıyoruz çocuklar büyüdü
Amin inşaallahAynen inşallah hem Urfa dan gitmiş oluruz Allah in izniyle başka yerden alırız. Tabiki ya çocukların masrafı bitmez ki canları sağ olsun
İnşallah istedikleri yerler olur, kızlar şehir dışında okurken erkekler kadar yük olmuyor(kendimden biliyorum) haklarında hayırlısı olsun inşallah, hepimize de geçim gücü versin sağlıkla birlikte❤Amin inşaallah
Canım kızlar 11 e geçiyor.2 yıl var yks ye
Biraz zorlanacağız.
Burayı kazanırlarsa çok sıkıntı olmaz.Ama başka şehire giderlerse her türlü zorlanırız.
Yap tabi atom olanından olsunNe yapmam bomba tarif mi
Saymadım ama 25 ancak
Hayırlısı bakalım bizi neler bekliyorİnşallah istedikleri yerler olur, kızlar şehir dışında okurken erkekler kadar yük olmuyor(kendimden biliyorum) haklarında hayırlısı olsun inşallah, hepimize de geçim gücü versin sağlıkla birlikte❤
Bulursam yapayımYap tabi atom olanından olsun
Aa daha azmış
29 olsun bizim olsun hemso29 buçuk
Oh oh süperDaha 24 olmuş ya
Kuzum benim isin zor, allah yardımcin olsun inşSorma, tüm evler artmış da güya, işte enflasyon çok artmış da bilmem ne de. 3 yıldır oturuyoruz yeni girecek olsak eve kaç desen ona razi oluruz yani ama zaten içindeyiz evin bu kadar artırılmaz ki. İşte çıksak işine gelir yeni gelene daha da yüksek söyler mesela.. çıkmayı düşündüğümüz yerler de aynı şekil çok yükseldi, bu evin yükselmiş hali bile daha makul kalıyor düşün öyle söyleyim sana. Burdan okula 3 dk da gidiyorum yürüyerek çok uzağa taşınmak istemiyorum o yüzden.
Üst komşum insan değil sadece bizi zorlayan bu aslında, iki ucu .... değnek anlayacağın çıksak dert çıkmasak dert. Bi yandan il dışı tayin de deneyeceğiz 2-3 yıla kadar gitme durumumuz da var.
Burda sıcaklar öyle bastırdı ki 5.5 aylık oldum şu an zaten taşınmak da kolay olmayacak benim için annemleri çağırırım muhtemelen öyle bi şey olursa.
Gerçekten verdigine değecek bi ev olsa yine çıkacağım ama yok yani, amaaannn görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler