- 6 Ocak 2015
- 1.029
- 1.309
- 133
- Konu Sahibi ymnmhmtbsr
-
bir keresinde haber vererek eşimin arkadaşına gidecektik,açtımorda nasıl olsa ikram mikram vardır diye düşündüm,gittik bi tabağın içinde kuru kuru pastane kurabiyeleri vardı o an yıkıldım en azından börek mörek patates salatası ne bileyim bu gibi bişey olurdu o kuru kuru pastaların yanında,ama yoktu zor bi gündü eve gelince tost yapıp yemiştik eşimle ,o günü hiç unutmam aklıma geldi paylaşmak istedim
o benim değilŞu pattis köftesini bi yazarsan şuracağa içinde ne var merak ettim görüntüsü hoş :)
Gel bana yaparımMenuye baakevet evet canim istedi
ya konuya yorum yazanlar börek falan demişler de, akşam yemeğinden sonra çaya gelen çifte börek ağır kaçmaz mı?
sayenizde karnım gurulduyor şuan hanımlar hele o resimli örnek gönderen abla alacağın olsun be
Vayy iyiymiş güzel ve lezzetli pratik :) denicem mutlaka eline sağlık teşekkürler :)Munna oldukça kolay
Patates haşla soğumaya bırak o soğurken sarımsaklı yoğurt hazırla ve tavada salçayı kavur
Patatesleri soy çatalla iyice ez içine karabiber ve pul biber ekle elinde şekil ver
üzerine soslerı dök en sonda nane serp
Bu kadar afiyet olsun
Ağır kaçar:)) ben acıktım sanırım :)ya konuya yorum yazanlar börek falan demişler de, akşam yemeğinden sonra çaya gelen çifte börek ağır kaçmaz mı?
valla bekarım ve çalışıyorum şuan bi iki büsküvi kemirip konuyu kapatımAyy canım yapıver iki dk çok kolay şeyler attım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?