Hazır yiyeceklerle misafir ağırlayanlar fikir lazım

Bimden kakaolu la sante deydi galiba buzlukda pasta var harika..benim yas pastadan bile daha hoşuma gidiyor...bürde super freshin börekleri çok güzel tam atistirmalik

Bir keresinde bende düştüm o hataya misafirim in önceden geleceğini bilmeme rağmen kuru pasta ikram ettim annem bile kınadı beni

Bimin dilimli yaş pastası ya daa trısumı de cok guzel. Dun de ben aynı duruma düştüm ıkı saat önce haber ettılrr gelıorz dıe. Bi cay demle bı kuru pasta aldr kocana bımdende onu alsın ayrıca kuru yemiş ve meyveyle kapat geceyi

bim deki kurabiyeler güzel. yaşpasta sıda çok güzel. tavsiye ederim. birde milföyden börek oldu bitti

Ben bu gibi durumlarda zeytinyağlı yaprak sarma, su böreği ve tatlı alırım dışarıdan. Ek olarak vaktim varsa patates salata ve kolay etimek tatlısı.. Hmm nefis

bımde ıclı kofte var kızartıp tabaklara 2 ser tane koyarsınız
yıne bımde borek var ondanda koyarsınız1 bırer dılım
yıne bımde tatlı falanda var dondurucusunda kremalı pastası ondanda alır koyarsınız

kk bimi ne çok gidiyomuş

şaka biyana konu sahibi boş vakitlerinde dolaba at bişiyler telaşa kapılma sonra

sayenizde karnım gurulduyor şuan hanımlar hele o resimli örnek gönderen abla alacağın olsun be

Munna oldukça kolay
Patates haşla soğumaya bırak o soğurken sarımsaklı yoğurt hazırla ve tavada salçayı kavur
Patatesleri soy çatalla iyice ez içine karabiber ve pul biber ekle elinde şekil ver
üzerine soslerı dök en sonda nane serp
Bu kadar afiyet olsun

Vayy iyiymiş güzel ve lezzetli pratik :) denicem mutlaka eline sağlık teşekkürler :)

Bence hazir pk almaktansa yufkadan gozleme yapabilirsin yada sigara boregi . Kisi sayisina gore yaparsan 10 dk almaz

Makarna salatasida vok kolay. Makarnayi hasla, sarimsak yiyosunuz biraz koyabilirsin, yogurt,mayonez ,kornison ve garnitur ne koyarsan koy..

Milfoy alip istedigin malzemeyle pisirebilirsin. Tatli olsun istersen ucgen yerine ikiye katlayip arasina nutella koy, ustune yumurta surme direk pissin firindan cikincada pudrasekeri serp suzgecle

onlar gelirken tatli alabilir 4 cesit oldu

ben migrostan alışveriş yapıyorum. heralde aynı şeyler ordada vardır. pakette mantı var. at suya pişir, bide yoğurt sos tamam. onun dışında konserve kutularında yaprak sarması, bilmemne dolması falan baya türk yemekleri var. aç ısıt hazır. olmazsa soslu tavuk parçaları al kızart hemen. ya aslında seçenek çok. yeterki dondurulmuş ve konserve ürünlerin standına bir göz gezdirin.

Benim favorim de bim in taze ayıklanmış sebze reyonu .. Al ordan bir poşet ıspanak, azıcık kavur, peynirle yufkanın içine sür,tavada 2 dkda ıspanaklı mis
Gözleme olur, hatta yanlarında yap Nasıl güzel kokar ev

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…