- 30 Ocak 2017
- 13.633
- 197.911
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oruçlu zorlanırsan iftardan sonra aç müziğini gir mutfağa canım. Bende yatak odasına gireceğim. Sonra çocuk odasıKızlar benim artik evi ciddi temizlemem lazım hastalık misafir derken mutfak battıönerisi olan var mı ne zaman başlayayım nasıl başlayalım
![]()
Geçmiş olsun canım. Bende aynı durumdayım. 2 gün önce gayet iyiydim atlattım sanıyordum dün tekrar döndü
Çok zorlanmıyorum aslında ama ev çok kirli olduğu için cesaret edemiyorumOruçlu zorlanırsan iftardan sonra aç müziğini gir mutfağa canım. Bende yatak odasına gireceğim. Sonra çocuk odası
İşleri bölcen. Yatak odasını komple hallederim derken sadece makyaj masasını döktüm düzelttim mesela başka bir şeye enerjim kalmadıÇok zorlanmıyorum aslında ama ev çok kirli olduğu için cesaret edemiyorum![]()
İşte ben de bölünce sanki o iş bitmiyor gibi hissediyorum girince tamamen girip baştan aşağı temizlemek istiyorum sanki günlerce orası beni oyalıyor sonraİşleri bölcen. Yatak odasını komple hallederim derken sadece makyaj masasını döktüm düzelttim mesela başka bir şeye enerjim kalmadı![]()
VuhuuuSelam güzel kadınlar
Sabah 1 hş yumurta 4 dilim peynir 1 yulaf lavaş 1 kase salata
Ara kahve
1 avuç kuruyemiş 1 kase yoğurt
Akşam 2 kepçe patates yemeği 2 servis kaşığı bulgur pilavı 1 dilim börek küçüktü ama
1 dukan
3 lt su
40 dk workout kan ter döktüm vallaha nefesim mabadımdan çıktı ama değdi nabız 120 olmuştu
13.800 adım
Chocolita Eki Görüntüle 3561622