- 23 Mayıs 2024
- 123
- 377
- 18
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 78 cok iyi olur ya bende varimKızlar kilolarimiz ne kadar yakın hadi birbirimizi motive edelim artık şu 60 Lara düşelim![]()
Allah şifa versin , ameliyati çok başarılı geçsin babacığının canımKızlar yarın babam ameliyat olacak beyninden
Dua edermisiniz iyi geçsin sağlığına kavuşsun
Cantama sağlıklı atıştırmalıklar hazırladım
Yarın çocuklara kv bakacak hastaneye gideceğim babamı göremem ama Dr konuşurum en azından ameliyat sonrası yoğun bakima alınacak
Allah acil şifalar versin babanıza, inşallah ameliyat güzel geçer sağlığına kavuşur.Kızlar yarın babam ameliyat olacak beyninden
Yarın çocuklara kv bakacak hastaneye gideceğim babamı göremem ama Dr konuşurum en azından ameliyat sonrası yoğun bakima alınacak
Kızlar yarın babam ameliyat olacak beyninden
Adımiyi aksamlar
Menum
2d misir ekmegi arasi soganli biberli yumurta 4 cery domates 1 b kahve
Aksam
3k patates yemegi 1 aci biber 1b ayran 2d ekmek
1 muz 1b sut
2 lt su
Adım
Allah şifa versin inşallah ameliyatı güzel geçmiştir canım haber et bize deKızlar yarın babam ameliyat olacak beyninden
Rabbim acil şifalar versinKızlar yarın babam ameliyat olacak beyninden
Lotuscum bununla gelmiş geçmiş olsun Allah kalıcı şifa versin amcayaYarım saat önce çıktı ameliyattan ama henüz göremedik odasina getirmemisler annem yaninda yoğun bakima girmeyecekmis çok şükür görünce yazarım
Allah bütün hastalara şifa versin![]()
Amin çok şükür odasında gördümLotuscum bununla gelmiş geçmiş olsun Allah kalıcı şifa versin amcaya![]()