- 8 Nisan 2017
- 57.164
- 302.834
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İsimden ceza yazdım canım 7000 .Tek öğün ama.
Hem de ev yapımı idi.
Tamam cezama razıyım![]()
Canim gecmis olsun gecmisi okudum ama yazamamistim sorun ne tam olarak anlayamadım ama her ne ise şifa versin inşAllah RabbimDaha 8222 adimdayim
Pek isim kalmadi
1 saatim var ama adimimi anca soyunma odasindan arabaya gidince tamamlarim gibi![]()
Ay aynen yaEvet bende çok istiyordum o zaman tanışmıştık 2021 şubat annelerine geçtim sonra ben bi ara sonra bebek doğunca pek fırsat olmadı girmeye ama hala seviyorum bu ortamı şimdi de kilo verme gündemimiz![]()
Fark ettimŞu cemoosdqn kork mune gibi aynı bir tirpani eksik![]()
Sahur yapmadın mi rabbim kolayligini versin kabul etsin insGünaydın kızlar uyandım koca 1 bardak limonlu su içtim imsak vakti girdi artık niyetlendim bakalım kabızlık var ya kac gündür delircem suyu hiç içmiyo degilim neden uzadı ya bilemedim
Allah kabul etsin canımGünaydın kızlar uyandım koca 1 bardak limonlu su içtim imsak vakti girdi artık niyetlendim bakalım kabızlık var ya kac gündür delircem suyu hiç içmiyo degilim neden uzadı ya bilemedim
Yok yapmadım canım amin inşAllahSahur yapmadın mi rabbim kolayligini versin kabul etsin ins![]()
Amin canım inşAllahAllah kabul etsin canım![]()
Çok zorlanirsin canım ya keşke sahur yapsaydinYok yapmadım canım amin inşAllah
Amin canım inşAllah
Sabah sabah trip atma yerimmm o yüzünüAman iyi
![]()
Görünüşe aldanma bir o kadar da yerin altında varFark ettimhalbuki ben onu ponçik mi ponçik biri bilirdim
![]()