Hazır Ol🧘‍♀️ Nişan Al🎯 Harekete Geç!🏃‍♀️‍➡️

Kızlar çok geçmiş yapamadım. topluca yazayım artık. Hasta olanlarımız varmış geçmiş olsun kızlar acil şifalar diliyorum bol bol dinlenip beslenmeye dikkate edin bol sıvı alımını unutmayın 🙏🏻💐💐 kilo verenler hanımlar tebrik ediyorum 👏👏👏👏👏❤️ benim gibi artı ile gelen arkadaşlar inşallah bu hafta güzel eksiler göreceğiz 🙏🏻🙏🏻 güzel bir hafta olsun hepimize hanımlar 🙏🏻💕💕

Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy gel benimle su orucu yap iki gun 😁 sonra 3 gun yumurta diyeti 😎
Guzel tarifler bilirim sana. Bebegin var miydi?
Çok isterdim canim ama bebeğim var 12 yaşında 😁.
Şu saate kadar üç fincan kahve içtim. Şunun şurasında kaç saat kalmış ki iki günün bitmesine.
Tamam varimmm
Senleyim

Geçen hafta 80.50
Bu hafta 90.10
Fark+1.6
Yuzde%+1.807
Çok çok özür diliyorum kizlar
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere delfinia delfinia Fit mutlu anne Fit mutlu anne Melegimkorusun Melegimkorusun @Lori Chocolita Chocolita bu hafta evde duramamam düzenini kurmama engel oldu. Kaçamak olsada dengeliyordum ama miktarları ayarlayamadim hiç. Haftaya telafi edeceğim.

9larin geri geldiğine mi yaniyim grubunu aşağı cektigimemi yaniyim bilemedim .😭😔
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos
Eki Görüntüle 3337976
Aboooeee bir tek ben saniyordim :skandal:

Tank girllerin Face Black i oldu iyi mi :skandal:

Ufalsinda cebime girsin bebe 😂
Chocolita Chocolita Cemoos Cemoos yemek tarifleri paylasmak yasak mi?
Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy 2gunu atlatip guzel guzel yumurta menusu cikaralim ortaya 😁 haftasonuda bol yesillik ile protein ile devam edelim. Benim 72i kirmam lazim
Yeni Yila 70altinda girmek istiyorum
1,1 L su doldurdum. Oturmaya firsat buldukca icerim. Eve gitmeden 2 L hedefliyorum
Çok isterdim canim ama bebeğim var 12 yaşında 😁.
Şu saate kadar üç fincan kahve içtim. Şunun şurasında kaç saat kalmış ki iki günün bitmesine.
Tamam varimmm
Senleyim

Istenmeyentuyy Istenmeyentuyy 2gunu atlatip guzel guzel yumurta menusu cikaralim ortaya 😁 haftasonuda bol yesillik ile protein ile devam edelim. Benim 72i kirmam lazim
1,1 L su doldurdum. Oturmaya firsat buldukca icerim. Eve gitmeden 2 L hedefliyorum
Yok canım değil foto atmiyoruz sadece. Günaydın bu arada 😘

Yorgunluk hala var onun disinda iyiyim canim.
Sen nasilsin?
Ben de çok daha iyiyim enerjim yerine geldi 🙏🏻 yorgunluk corono sonrası hep oluyor. Bir de su orucu yapıyorsun.🥺🥺 Yazık bünyene🥺 bol protein ağırlıklı beslensen hem vücudun toplanır hem yorgunluk yaşamazsın🙏🏻

Eksi var 😱
Eski kilo 80.40
-550 gram
79 u ucundan gördüm yine. Bu hafta düz 79 yapmak istiyorum 🥺
IMG_20231120_112041.webp

Ben de çok daha iyiyim enerjim yerine geldi 🙏🏻 yorgunluk corono sonrası hep oluyor. Bir de su orucu yapıyorsun.🥺🥺 Yazık bünyene🥺 bol protein ağırlıklı beslensen hem vücudun toplanır hem yorgunluk yaşamazsın🙏🏻
Su orucu korkunc degil ki 🥹
Doktor birsuru vitamin yazdi,onlar ilede toparlanirim herhal su yorgunluk olayindan.
Oyle bir hava varki. Battaniye altinda yatasim var tum gun.

1 günlük yapmışlığım var.
Hiç 2 gün olmadı.
Ben 1lt den fazla icmisimdir.
Menüleri de aynı yapalım.
Bende yeni yıla 65 le girmek istiyorum.

Back
X