- 6 Nisan 2010
- 4.090
- 15.135
- 408
Haftaya güzel eksiler görürsün inşallah.Günaydın kızlar. Güzel eksiler göreceğiniz bir gün olsun. 300 gram fazlam var bu hafta. Şu cezadan bir türlü burnum kurtulmadı ya
Geçen hafta 53.4'tüm.
Eki Görüntüle 3337958

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya güzel eksiler görürsün inşallah.Günaydın kızlar. Güzel eksiler göreceğiniz bir gün olsun. 300 gram fazlam var bu hafta. Şu cezadan bir türlü burnum kurtulmadı ya
Geçen hafta 53.4'tüm.
Eki Görüntüle 3337958
Regl ödemi kurbanı olup yine cezaya kaldım kız.Haftaya güzel eksiler görürsün inşallah.
![]()
Evet canım benim bacım olur kendileri doğru hatirliyorsun
Tamam canim hemen yazıyorum cumartesi pazar yazmamisimAlys canım bu hafta 2 gün cezalı olduğun için uyarı aldın.
Haftaya daha dikkat edersin.
@Melegimkorusun canım sen izinliydin galiba ama kaç gün bilemedim haftaya menülere dikkat edersin.
Ucmelekannesi canım menulerde eksik görünüyor bende kaçırmış olabilirim.
Buna dikkat edelim
@Devitamini broom menüler eksik bak bu hafta sıkı tutalım olacak biliyorum.
@Arrietty_ canım cumartesi diyet dışı cezan var halledersin.
Çarşamba banlı olduğun için mi menü eksik ben mi görmedim bilmiyorum.
@LADY VEGA canım ben kaçırdım galiba Çarşamba pazar menü eksik.
Ama çarşambayı ben gözden kaçırmış olabilirim.
Istenmeyentuyy canım menüler eksik görünüyor haftaya dikkat edersin.
@baltasar canım iki ceza olduğu için uyarı veriyorum haftaya dikkat et salma kendini.
@yiitee canım cumartesi pazar menüleri eksik baya geri kalmaya başladım haftaya dikkat edersin.
@prensesss016 yahu dokunulmaz oldun diye niye yoksun sen arada gel kilo alırsan bussuru ceza veririm ona göre![]()
Bende artıdayımRegl ödemi kurbanı olup yine cezaya kaldım kız.Haftaya cezasız başlarım umarım.
Hoşgeldin cezalı tarafaBende artıdayımbende cezalıyım ilk cezam gelsin bakalım
Regl ödemi karşısında boynumuz kıldan ince, elimiz kolumuz bağlanıyor vallahi canım.Regl ödemi kurbanı olup yine cezaya kaldım kız.Haftaya cezasız başlarım umarım.
Hoş buldumHoşgeldin cezalı tarafa![]()
H.sonlari öyle oluyor.Hoş buldumbütün hafta iyi gidip son günlerde zortlayan ben
Öyle bi asıldım ki ama yani kendime bunu nasıl yaptım bilmiyomH.sonlari öyle oluyor.
O yüzden ne yapıyoruz h.ici asiliyoruz bol bol.
Yalnız bu nasihati veren şahsiyet +1.10 la haftayı kapatmış kişi.
Haftaya güzel bir eksiyle gelirsin inşallah.Bende artıdayımbende cezalıyım ilk cezam gelsin bakalım
Ayyy.Öyle bi asıldım ki ama yani kendime bunu nasıl yaptım bilmiyom
Hep kaynanam yüzünden![]()
Alys canım bu hafta 2 gün cezalı olduğun için uyarı aldın.
Haftaya daha dikkat edersin.
@Melegimkorusun canım sen izinliydin galiba ama kaç gün bilemedim haftaya menülere dikkat edersin.
Ucmelekannesi canım menulerde eksik görünüyor bende kaçırmış olabilirim.
Buna dikkat edelim
@Devitamini broom menüler eksik bak bu hafta sıkı tutalım olacak biliyorum.
@Arrietty_ canım cumartesi diyet dışı cezan var halledersin.
Çarşamba banlı olduğun için mi menü eksik ben mi görmedim bilmiyorum.
@LADY VEGA canım ben kaçırdım galiba Çarşamba pazar menü eksik.
Ama çarşambayı ben gözden kaçırmış olabilirim.
Istenmeyentuyy canım menüler eksik görünüyor haftaya dikkat edersin.
@baltasar canım iki ceza olduğu için uyarı veriyorum haftaya dikkat et salma kendini.
@yiitee canım cumartesi pazar menüleri eksik baya geri kalmaya başladım haftaya dikkat edersin.
@prensesss016 yahu dokunulmaz oldun diye niye yoksun sen arada gel kilo alırsan bussuru ceza veririm ona göre![]()
Yaa çok güzeldi çok anlaşamayız ama yemekleri güzel antebin güzel yemeklerinden herkes de yapamaz bende dahil bulmuşken yumuldumAyyy.
Çok mu güzel yemek yapıyor.
Neler yaptı
Bende 60 olana kadar yatılı misafir kabul etmiyorum.
Amin canımHaftaya güzel bir eksiyle gelirsin inşallah.![]()
![]()
Şimdi kilo veremeyince 3 gün 10 bin adım cezamız oluyor ama isim verince ayrıyeten ceza alıyorsun haberin olsun. Bundan ceza almazsın zaten can çekecek bir şey değil ama haberin olsun diye şey ettim. Hiç yemedim ben mesela, yemem de.Yaa çok güzeldi çok anlaşamayız ama yemekleri güzel antebin güzel yemeklerinden herkes de yapamaz bende dahil bulmuşken yumuldum
Söylim zaten ceza alacam herkes de sevmez zaten cazip bişey değil çok
Mumbar yapmıştı![]()
Hee tamam afiyet olsunYaa çok güzeldi çok anlaşamayız ama yemekleri güzel antebin güzel yemeklerinden herkes de yapamaz bende dahil bulmuşken yumuldum
Söylim zaten ceza alacam herkes de sevmez zaten cazip bişey değil çok
Mumbar yapmıştı![]()