Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Kız büyük erkek küçük olursa testi testi altınları oluyormuş, çoook zengin oluyorlarmış, altın varaklı evlerde oturuyorlarmış, eskilerin yalancısıyım valla
O zaman ben niye Bağcılar'dayım hala 2 yaş büyüğüm oysa ki.

Ben lise cağımda bi ara nerden estiyse habire 5 kuruş 10 kuruş toplardım vitrinimiz vardı onun üstünde bir küllük her cebini boşaltan o değer vermediği kuruşları çöp niyetine oraya atardı bende toplardım hatta annem bana dilenci derdi o dönem ama ne oldu o ara ben o paralarla 4 tane çeyrek almıştım annem şok

Kuruş deyip geçmemek lazım, bu da para mı denilen kuruşlarla 4 çeyrek yapmışsınız
Valla kıyıda köşede unutulan o kuruşlar süper birikiyor :))

tek çeyrekli bileklikse nasılsa alırsın ama sırt sırta dedikleri bi sürü çeyrekten oluşan modelse onu rüyamızda anca alırızzzz
Senin hala tuğralı kolyen yok mu bu düşüşte almalısın

Bankadan hiç almadım ben ya altın da hayal oldu artık desene şu çeyrek altınlı bilekliklerden ben almadan altın arttı he sonra alırım kalsın derken arttı
Kiz niloya bundan mi istiyordun bana da srvgili gorumcem takti arada kolumdayken bak gelincim bir iki uc diye sayar :))yani ayni sekilde istiyor:)

Eklentiler

• 20201110_063108.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…