1 Gr aldım 50tl zarardayım
eşimden gizli birikimimle aldım ama ona bugün 3000 tllik aldım dedim aslında 15000 tl yatırdım duymasınnnn.Adam ne kadar yatırımdan anlıyorsa ben de okadar safımmm galibaaa.
Kadınlar sütyen bank her daimeşimden gizli birikimimle aldım ama ona bugün 3000 tllik aldım dedim aslında 15000 tl yatırdım duymasınnnn.Adam ne kadar yatırımdan anlıyorsa ben de okadar safımmm galibaaa.
Ben oğlum için biriktiriyorum o yüzden sıkıntı yok. Nasılsa dengelerGünlük takip yapmayın bence, eğer uzun vadeli düşünüyorsanız her dakika bakmak sinirlerinizi zıplatır.
Ayrıca bence kadınlar yatırım konusunda daha sağduyulu ve uyanık, erkekler çevre faktörlerden etkilenebiliyor ama kadınlar kafayı neye kitlediyse onu yapıyor
Canim alinmayacak zamanda almissiniz bundan 7 8 ay once almaliymissin ama uzun vadede mutlaka kazandirir uzulme1 Gr aldım 50tl zarardayım
içime su serptiniz valla sağol mune hanım iyiki varsınızzz.Amannnnnnn batarsam batayım uzun vadede kazanırımmm sefammmm olsunnnnn diyorum artıkkk sayenizdeeeGünlük takip yapmayın bence, eğer uzun vadeli düşünüyorsanız her dakika bakmak sinirlerinizi zıplatır.
Ayrıca bence kadınlar yatırım konusunda daha sağduyulu ve uyanık, erkekler çevre faktörlerden etkilenebiliyor ama kadınlar kafayı neye kitlediyse onu yapıyor
Ooo uzun vadecisin neden ağlıyorsun :))Ben oğlum için biriktiriyorum o yüzden sıkıntı yok. Nasılsa dengeleraltın üzerinden zamanında çok kar etmişliğim vardır
Hahahahahaa çok güzel su serperimiçime su serptiniz valla sağol mune hanım iyiki varsınızzz.Amannnnnnn batarsam batayım uzun vadede kazanırımmm sefammmm olsunnnnn diyorum artıkkk sayenizdeee
Şöyle söyleyeyim kardeşimin sünnetinden kalan 500tl ile 5.52 Gr altın aldım. Şimdi kaç katı oldu . Ağlamıyorum gülüyorumOoo uzun vadecisin neden ağlıyorsun :))
Yatırım amaçlı dahi olsa şu altını bir ben sevemedim galibakağıtlara sıcağım altına soğuk
Yok üzülüyorum dediğim gibi kısa vadede düşünmüyorum zaten. İlk aldığımdam kar ettim zatenCanim alinmayacak zamanda almissiniz bundan 7 8 ay once almaliymissin ama uzun vadede mutlaka kazandirir uzulme
senin oğlan kaç yaşlarındaydı kuzum ben de 9 yaşlarında bir kız var da belki dünür oluruzzz sen biriktirmeye devam etttŞöyle söyleyeyim kardeşimin sünnetinden kalan 500tl ile 5.52 Gr altın aldım. Şimdi kaç katı oldu . Ağlamıyorum gülüyorumbanka üzerinden alıyorum altını. Hesabım var. Evde veya bankada altın tutamıyorum. Param oldukça alıyorum.
Bu muhabbeti bir daha yapmıştıksenin oğlan kaç yaşlarındaydı kuzum ben de 9 yaşlarında bir kız var da belki dünür oluruzzz sen biriktirmeye devam ettt
Bende anlamadım hem maden muhendısı dıyorlar hem ekonomistmış abd de bu konuda yüksek lisans yapmış. Eski kalkınma bakanıymış bla blaMaden bakanı atanmış evet , ekonomi bakanı kim oldu bilgisi olan var mı ?
hıhhh sen bilirsin benim ki hemiden de tekk çocuk.yani devasa servetimin tek sahibiii olacakkkkBu muhabbeti bir daha yapmıştıkbenimki küçük daha 3 yaşında
Altın biriktiren kız anneleriyle dünür olunur
senin oğlan kaç yaşlarındaydı kuzum ben de 9 yaşlarında bir kız var da belki dünür oluruzzz sen biriktirmeye devam ettt
Kız büyük erkek küçük olursa testi testi altınları oluyormuş, çoook zengin oluyorlarmış, altın varaklı evlerde oturuyorlarmış, eskilerin yalancısıyım vallaBu muhabbeti bir daha yapmıştıkbenimki küçük daha 3 yaşında
Altın biriktiren kız anneleriyle dünür olunur
Benimki de tek. Hatta ailenin ilk erkek torununun ilk erkek çocuğuhıhhh sen bilirsin benim ki hemiden de tekk çocuk.yani devasa servetimin tek sahibiii olacakkkk
burası siyaset meydanıydı ilk kez dün geldim burayı da bozdum ya geyikhaneye döndürdümmm. ben kaçayım en iyisi herkese iyi gecelerrrKız büyük erkek küçük olursa testi testi altınları oluyormuş, çoook zengin oluyorlarmış, altın varaklı evlerde oturuyorlarmış, eskilerin yalancısıyım valla
Bizim yatiririmiz uzun vadeli tesekkur ederim cevabiniz icinDüşer mi çıkar mı net bir şey diyemeyiz çünkü yatırımcıları etkileyecek nitelikte yorum yapmak spk yönetmeliğine göre suç ama şunu diyebilirim, döviz, altın, hisse vb aldığınızda uzun vadeli mi kısa vadeli mi yatırım yaptınız?
Kısa vadeliyse yani birkaç ay elinizde tuttuktan sonra satmayı planladıysanız günlük hareketler sizi etkiler ama uzun vadeli yatırımcıysanız, yani en az 1 yıl elinizde tutmayı planlıyorsanız günlük hareketlere bakıp üzülmeyin, uzun vadeli yatırımlarda an an takibe gerek yok zira sinir bozmaktan başka bir şeye yaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?