- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.638
- 698
Şuan Gr 500-501 dolaylarında hatta bugün 506 ya kadar çıkmışDün arkadaşım az daha düşsün altın da alayım araba almak istiyorum para biriksin demişti şimdi kaçırdı mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan Gr 500-501 dolaylarında hatta bugün 506 ya kadar çıkmışDün arkadaşım az daha düşsün altın da alayım araba almak istiyorum para biriksin demişti şimdi kaçırdı mi ?
480 di dün akşamŞuan Gr 500-501 dolaylarında hatta bugün 506 ya kadar çıkmış
Kıyamadı herhalde ne bileyim.şunu diyecegim süleyman soylu da istifa edecekti Reis izin vermedi Damadi istifa ediyor izin veriyor nasıl bir dünya bilmem. kendi aileden biri olduğu için.
Böylede istifamı olur hiç,çıkar açıklarsın tüm ülkeye.Yooo değil, çok önceden sinyalleri verilmiş bu sinyal gerekli yere bence
480 di dün akşam
Bir kaç aya kalmaz boşanma haberi gelir bence kesinlikle ben ailevi açıdan sorunlar var diye düşünüyorum ..Kıyamadı herhalde ne bileyim.
Böylede istifamı olur hiç,çıkar açıklarsın tüm ülkeye.
Bir kaç aya kalmaz boşanma haberi gelir bence kesinlikle ben ailevi açıdan sorunlar var diye düşünüyorum ..
Söyleyeyim
neden desin ki damadina.:)Kıyamadı herhalde ne bileyim.
Böylede istifamı olur hiç,çıkar açıklarsın tüm ülkeye.
Kimden öğrendiniz ? Bir kaç sorum olacak o kişiyeneden desin ki damadina.:)
cumhurbaşkanin en sevdiği damadiymiş berat :)
selçuku da sever de en çok Berati seviyormuş.
Evlat ayrılır mi damat da ayrılmazneden desin ki damadina.:)
berat albayrak esranin eşiKimden öğrendiniz ? Bir kaç sorum olacak o kişiye
Af buyur anlamadım ??? Siz demin c.baskaninin sanki yanındayız gibi damat sevgisini olctunuz ? Bende soruyorum kim size bu bilgiyi verdi?????berat albayrak esranin eşi
selçuk bayraktar sümeyyenin eşi :)
ikisini de çok sever.:)
Valla onu bilemem şimdi:))neden desin ki damadina.:)
ya bakınAf buyur anlamadım ??? Siz demin c.baskaninin sanki yanındayız gibi damat sevgisini olctunuz ? Bende soruyorum kim size bu bilgiyi verdi?????
Sizin yazdiklarinizi bizde biliyoruz,kim kimin neyi olduğunu
Kopyala yapıştır mı çalışıyorsunuz?
Belkide aralarında olan bir durumdur,bizler bunu bilemeyiz ki..Af buyur anlamadım ??? Siz demin c.baskaninin sanki yanındayız gibi damat sevgisini olctunuz ? Bende soruyorum kim size bu bilgiyi verdi?????
Sizin yazdiklarinizi bizde biliyoruz,kim kimin neyi olduğunu
Kopyala yapıştır mı çalışıyorsunuz?
2017 de ıkı çeyrek yapmıştım hemide 500 e ıkı tanesını ben baya kardayım adghkkkAltın uçtu yine kim kar etti acaba