• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Dün arkadaşım az daha düşsün altın da alayım araba almak istiyorum para biriksin demişti şimdi kaçırdı mi ?
Şuan Gr 500-501 dolaylarında hatta bugün 506 ya kadar çıkmış

şunu diyecegim süleyman soylu da istifa edecekti Reis izin vermedi Damadi istifa ediyor izin veriyor nasıl bir dünya bilmem. kendi aileden biri olduğu için.
Kıyamadı herhalde ne bileyim.
Yooo değil, çok önceden sinyalleri verilmiş bu sinyal gerekli yere bence🤔
Böylede istifamı olur hiç,çıkar açıklarsın tüm ülkeye.

Kıyamadı herhalde ne bileyim.

Böylede istifamı olur hiç,çıkar açıklarsın tüm ülkeye.
Bir kaç aya kalmaz boşanma haberi gelir bence kesinlikle ben ailevi açıdan sorunlar var diye düşünüyorum ..

berat albayrak esranin eşi
selçuk bayraktar sümeyyenin eşi :)

ikisini de çok sever.:)
Af buyur anlamadım ??? Siz demin c.baskaninin sanki yanındayız gibi damat sevgisini olctunuz ? Bende soruyorum kim size bu bilgiyi verdi?????
Sizin yazdiklarinizi bizde biliyoruz,kim kimin neyi olduğunu😏

Kopyala yapıştır mı çalışıyorsunuz?

Af buyur anlamadım ??? Siz demin c.baskaninin sanki yanındayız gibi damat sevgisini olctunuz ? Bende soruyorum kim size bu bilgiyi verdi?????

ya bakın
berat albayrak meclise miletvekili olarak girdi hemen bakan oldu.
neden bakan yaptı düşün...
tabiki ben takip ediyorum. gündemi etmesem niye yazayim bunlari.
istifayi bütün bakani kabul etmiyorsa damadini kabul ediyorsa vardir bi bildiği.

Belkide aralarında olan bir durumdur,bizler bunu bilemeyiz ki..
Sonuçta aile içi hepsi..

Back