• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

1 Gr aldım 50tl zarardayım 😁😁

eşimden gizli birikimimle aldım ama ona bugün 3000 tllik aldım dedim aslında 15000 tl yatırdım duymasınnnn.Adam ne kadar yatırımdan anlıyorsa ben de okadar safımmm galibaaa.:olamaz:

Günlük takip yapmayın bence, eğer uzun vadeli düşünüyorsanız her dakika bakmak sinirlerinizi zıplatır.
Ayrıca bence kadınlar yatırım konusunda daha sağduyulu ve uyanık, erkekler çevre faktörlerden etkilenebiliyor ama kadınlar kafayı neye kitlediyse onu yapıyor 😌

Günlük takip yapmayın bence, eğer uzun vadeli düşünüyorsanız her dakika bakmak sinirlerinizi zıplatır.
Ayrıca bence kadınlar yatırım konusunda daha sağduyulu ve uyanık, erkekler çevre faktörlerden etkilenebiliyor ama kadınlar kafayı neye kitlediyse onu yapıyor 😌
Ben oğlum için biriktiriyorum o yüzden sıkıntı yok. Nasılsa dengeler 😁 altın üzerinden zamanında çok kar etmişliğim vardır

içime su serptiniz valla sağol mune hanım iyiki varsınızzz.Amannnnnnn batarsam batayım uzun vadede kazanırımmm sefammmm olsunnnnn diyorum artıkkk sayenizdeee :KK70:

Ben oğlum için biriktiriyorum o yüzden sıkıntı yok. Nasılsa dengeler 😁 altın üzerinden zamanında çok kar etmişliğim vardır
Ooo uzun vadecisin neden ağlıyorsun :))
Yatırım amaçlı dahi olsa şu altını bir ben sevemedim galiba🙄 kağıtlara sıcağım altına soğuk🤣

içime su serptiniz valla sağol mune hanım iyiki varsınızzz.Amannnnnnn batarsam batayım uzun vadede kazanırımmm sefammmm olsunnnnn diyorum artıkkk sayenizdeee :KK70:
Hahahahahaa çok güzel su serperim 🤣🤣🤣🤣🤣 ya öyle demeyin ama bizim bir yenge vardı Allah rahmet eylesin, kadın çocukları doğar doğmaz her ay 1 çeyrek atmaya başlamış, ki belirteyim eşi de amcamız bankacıydı kendisi, öyle olmasına rağmen yenge daha iyi bir yatırım yapmış olacak ki, 2 çocuk için ayrı ayrı 2 küçük testi altın yapmış, çocuklar evleniyoruz anneee dediklerinde onları çıkardı her şeylerini tastamam yaptı düğünse düğün, kınaysa kına, çeyizdi, takıydı derken kadın her şeye yetti valla.

Maden bakanı atanmış evet , ekonomi bakanı kim oldu bilgisi olan var mı ?

Ooo uzun vadecisin neden ağlıyorsun :))
Yatırım amaçlı dahi olsa şu altını bir ben sevemedim galiba🙄 kağıtlara sıcağım altına soğuk🤣
Şöyle söyleyeyim kardeşimin sünnetinden kalan 500tl ile 5.52 Gr altın aldım. Şimdi kaç katı oldu . Ağlamıyorum gülüyorum😁 banka üzerinden alıyorum altını. Hesabım var. Evde veya bankada altın tutamıyorum. Param oldukça alıyorum.

Canim alinmayacak zamanda almissiniz bundan 7 8 ay once almaliymissin ama uzun vadede mutlaka kazandirir uzulme
Yok üzülüyorum dediğim gibi kısa vadede düşünmüyorum zaten. İlk aldığımdam kar ettim zaten 😁😁 330 TL iken almıştım

Şöyle söyleyeyim kardeşimin sünnetinden kalan 500tl ile 5.52 Gr altın aldım. Şimdi kaç katı oldu . Ağlamıyorum gülüyorum😁 banka üzerinden alıyorum altını. Hesabım var. Evde veya bankada altın tutamıyorum. Param oldukça alıyorum.
senin oğlan kaç yaşlarındaydı kuzum ben de 9 yaşlarında bir kız var da belki dünür oluruzzz sen biriktirmeye devam ettt :KK53:

senin oğlan kaç yaşlarındaydı kuzum ben de 9 yaşlarında bir kız var da belki dünür oluruzzz sen biriktirmeye devam ettt :KK53:
Bu muhabbeti bir daha yapmıştık 🤣🤣 benimki küçük daha 3 yaşında 🤷
Altın biriktiren kız anneleriyle dünür olunur

Ay şimdi gördüm bu yeni bakan yeni Abd başkanı bıden ve onun eşinin mezun olduğu üniversiteden mezun olmuş

Bu muhabbeti bir daha yapmıştık 🤣🤣 benimki küçük daha 3 yaşında 🤷
Altın biriktiren kız anneleriyle dünür olunur
Kız büyük erkek küçük olursa testi testi altınları oluyormuş, çoook zengin oluyorlarmış, altın varaklı evlerde oturuyorlarmış, eskilerin yalancısıyım valla 🤣🤣🤣

Kız büyük erkek küçük olursa testi testi altınları oluyormuş, çoook zengin oluyorlarmış, altın varaklı evlerde oturuyorlarmış, eskilerin yalancısıyım valla 🤣🤣🤣
burası siyaset meydanıydı ilk kez dün geldim burayı da bozdum ya geyikhaneye döndürdümmm. ben kaçayım en iyisi herkese iyi gecelerrr :KK70:

Düşer mi çıkar mı net bir şey diyemeyiz çünkü yatırımcıları etkileyecek nitelikte yorum yapmak spk yönetmeliğine göre suç ama şunu diyebilirim, döviz, altın, hisse vb aldığınızda uzun vadeli mi kısa vadeli mi yatırım yaptınız?
Kısa vadeliyse yani birkaç ay elinizde tuttuktan sonra satmayı planladıysanız günlük hareketler sizi etkiler ama uzun vadeli yatırımcıysanız, yani en az 1 yıl elinizde tutmayı planlıyorsanız günlük hareketlere bakıp üzülmeyin, uzun vadeli yatırımlarda an an takibe gerek yok zira sinir bozmaktan başka bir şeye yaramaz.
Bizim yatiririmiz uzun vadeli tesekkur ederim cevabiniz icin

Back