• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Kız büyük erkek küçük olursa testi testi altınları oluyormuş, çoook zengin oluyorlarmış, altın varaklı evlerde oturuyorlarmış, eskilerin yalancısıyım valla 🤣🤣🤣
O zaman ben niye Bağcılar'dayım hala 🙄 2 yaş büyüğüm oysa ki.

İmkan olsun olmasın eskilerin süregelen alışkanlığıdır bunlar, ilk tezgahtan alınmaz, mutlaka tüm pazar gezilip fiyat analizi yapılır, pazarlık yapılır :)) bazı şeyler stoklanır, şaka maka 5 kuruş 10 kuruş diye paradan sayılmayan bozukluklarla bile öyle bir birikim oluyor ki:))))
Ben lise cağımda bi ara nerden estiyse habire 5 kuruş 10 kuruş toplardım vitrinimiz vardı onun üstünde bir küllük her cebini boşaltan o değer vermediği kuruşları çöp niyetine oraya atardı bende toplardım hatta annem bana dilenci derdi o dönem ama ne oldu o ara ben o paralarla 4 tane çeyrek almıştım annem şok :KK48:

Ben lise cağımda bi ara nerden estiyse habire 5 kuruş 10 kuruş toplardım vitrinimiz vardı onun üstünde bir küllük her cebini boşaltan o değer vermediği kuruşları çöp niyetine oraya atardı bende toplardım hatta annem bana dilenci derdi o dönem ama ne oldu o ara ben o paralarla 4 tane çeyrek almıştım annem şok :KK48:
Kuruş deyip geçmemek lazım, bu da para mı denilen kuruşlarla 4 çeyrek yapmışsınız 😊
Valla kıyıda köşede unutulan o kuruşlar süper birikiyor :))

tek çeyrekli bileklikse nasılsa alırsın ama sırt sırta dedikleri bi sürü çeyrekten oluşan modelse onu rüyamızda anca alırızzzz :KK70:
Senin hala tuğralı kolyen yok mu :eek: bu düşüşte almalısın 🤓

Bankadan hiç almadım ben ya altın da hayal oldu artık desene şu çeyrek altınlı bilekliklerden ben almadan altın arttı he sonra alırım kalsın derken arttı
Kiz niloya bundan mi istiyordun bana da srvgili gorumcem takti arada kolumdayken bak gelincim bir iki uc diye sayar :))yani ayni sekilde istiyor:)

Eklentiler

• 20201110_063108.jpg
    20201110_063108.jpg
    58 KB · Görüntüleme: 54
Back