- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
O zaman ben niye Bağcılar'dayım hala 2 yaş büyüğüm oysa ki.Kız büyük erkek küçük olursa testi testi altınları oluyormuş, çoook zengin oluyorlarmış, altın varaklı evlerde oturuyorlarmış, eskilerin yalancısıyım valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman ben niye Bağcılar'dayım hala 2 yaş büyüğüm oysa ki.Kız büyük erkek küçük olursa testi testi altınları oluyormuş, çoook zengin oluyorlarmış, altın varaklı evlerde oturuyorlarmış, eskilerin yalancısıyım valla
Ben lise cağımda bi ara nerden estiyse habire 5 kuruş 10 kuruş toplardım vitrinimiz vardı onun üstünde bir küllük her cebini boşaltan o değer vermediği kuruşları çöp niyetine oraya atardı bende toplardım hatta annem bana dilenci derdi o dönem ama ne oldu o ara ben o paralarla 4 tane çeyrek almıştım annem şokİmkan olsun olmasın eskilerin süregelen alışkanlığıdır bunlar, ilk tezgahtan alınmaz, mutlaka tüm pazar gezilip fiyat analizi yapılır, pazarlık yapılır :)) bazı şeyler stoklanır, şaka maka 5 kuruş 10 kuruş diye paradan sayılmayan bozukluklarla bile öyle bir birikim oluyor ki:))))
Kuruş deyip geçmemek lazım, bu da para mı denilen kuruşlarla 4 çeyrek yapmışsınızBen lise cağımda bi ara nerden estiyse habire 5 kuruş 10 kuruş toplardım vitrinimiz vardı onun üstünde bir küllük her cebini boşaltan o değer vermediği kuruşları çöp niyetine oraya atardı bende toplardım hatta annem bana dilenci derdi o dönem ama ne oldu o ara ben o paralarla 4 tane çeyrek almıştım annem şok
Valla öyle hala topluyorum o paralarla bisey alinca bedava almisim gibi geliyor banaKuruş deyip geçmemek lazım, bu da para mı denilen kuruşlarla 4 çeyrek yapmışsınız
Valla kıyıda köşede unutulan o kuruşlar süper birikiyor :))
Senin hala tuğralı kolyen yok mu bu düşüşte almalısıntek çeyrekli bileklikse nasılsa alırsın ama sırt sırta dedikleri bi sürü çeyrekten oluşan modelse onu rüyamızda anca alırızzzz
Kiz niloya bundan mi istiyordun bana da srvgili gorumcem takti arada kolumdayken bak gelincim bir iki uc diye sayar :))yani ayni sekilde istiyor:)Bankadan hiç almadım ben ya altın da hayal oldu artık desene şu çeyrek altınlı bilekliklerden ben almadan altın arttı he sonra alırım kalsın derken arttı
Yok benim istediğim ortada 1 adet kenarlarından örgü şeklinde ip ile bağlanmışKiz niloya bundan mi istiyordun bana da srvgili gorumcem takti arada kolumdayken bak gelincim bir iki uc diye sayar :))yani ayni sekilde istiyor:)
Kiz cidden cok severim :) dusuncelidir adaletlidir yeri gelir annem hata etmis bile der bu bilezigi takan gorumce sevilmezmi :)))Yok benim istediğim ortada 1 adet kenarlarından örgü şeklinde ip ile bağlanmış
Görümce sevgili görümcem mi oldu
Ben de severim görümcelerimi ama böyle bi hediye falan almadım bi dürtiyim gruba yazayım görümcesi hediye etmiş bakın diyimKiz cidden cok severim :) dusuncelidir adaletlidir yeri gelir annem hata etmis bile der bu bilezigi takan gorumce sevilmezmi :)))
Hemen al dusmusken simdilik biz baya zarar ettik ama Allahtan acil bi durum yok@Kestanesekeriiim böyle bişey
Evet evet yaz onlara :)gerci pek hediye sayilmaz ama bazen hediye der bazen ceyrekleri sayar naptigini kendi de bilmiyor :):)Ben de severim görümcelerimi ama böyle bi hediye falan almadım bi dürtiyim gruba yazayım görümcesi hediye etmiş bakın diyim
Zarar edeceğinizi sanmıyorum tahminimce önümüzdeki süreçte altın yine çıkacakHemen al dusmusken simdilik biz baya zarar ettik ama Allahtan acil bi durum yok
Bu ay doğum günüm var eşime bi çıtlatayımHemen al dusmusken simdilik biz baya zarar ettik ama Allahtan acil bi durum yok
Umarim cikar bizim zararimizi karsilayacak kadar yukselsin geri dussun bencilce dusunmim :)Zarar edeceğinizi sanmıyorum tahminimce önümüzdeki süreçte altın yine çıkacak
Koronadan dolayı daha çıkar gibime geliyor Allah yardımcımız olsunUmarim cikar bizim zararimizi karsilayacak kadar yukselsin geri dussun bencilce dusunmim :)
bak bende bundan var çeyrekten yaptım iyi oldu@Kestanesekeriiim böyle bişey
ben çeyrekten 200 lira kar ettim :)Hemen al dusmusken simdilik biz baya zarar ettik ama Allahtan acil bi durum yok
İlk defa böyle birşey yaşandı,çok hayret verici üstelik.Koskoca ülkenin 16 bakanından biri istifa etmiş, herkes sus pus. Medyada doğru dürüst haber görmedim. Hayır bu kadar mı takılmıyoruz?