- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
Aile ilişkileriİlk defa böyle birşey yaşandı,çok hayret verici üstelik.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aile ilişkileriİlk defa böyle birşey yaşandı,çok hayret verici üstelik.
Biz karışamayız..Aile ilişkileri
Sessiz ve derinden bitti:))Aile ilişkileri
Ben babamın sarayına gidiyorum deyip kapıyı çarpıp gitmiştir şimdiSessiz ve derinden bitti:))
Sahi onlar nerede yaşıyorlar ki..Ben babamın sarayına gidiyorum deyip kapıyı çarpıp gitmiştir şimdi
Sen de haklısın abla. O kadar büyük ki odalarda kayboluyorlarSahi onlar nerede yaşıyorlar ki..
İlk defa bi damat bakan oldu ondanİlk defa böyle birşey yaşandı,çok hayret verici üstelik.
şunu diyecegim süleyman soylu da istifa edecekti Reis izin vermedi Damadi istifa ediyor izin veriyor nasıl bir dünya bilmem. kendi aileden biri olduğu için.İlk defa böyle birşey yaşandı,çok hayret verici üstelik.
Yooo değil, çok önceden sinyalleri verilmiş bu sinyal gerekli yere benceİlk defa böyle birşey yaşandı,çok hayret verici üstelik.
Soylu ile Albayrak sizce kıyas edilebilir mi???? Ben gülerim sadeceşunu diyecegim süleyman soylu da istifa edecekti Reis izin vermedi Damadi istifa ediyor izin veriyor nasıl bir dünya bilmem. kendi aileden biri olduğu için.
alayım dur yaAltın uçtu yine kim kar etti acaba
Aile ilişkileri
Dün akşam yemeginde eşim gidelim uapalim dedi ben yarın yaparız dedim çok pişmanımalayım dur ya
ama bugün yükseleceği belliydi. Şimdi yine alınız. Cuma günü 540 kadar çıkmıştı çünküDün akşam yemeginde eşim gidelim uapalim dedi ben yarın yaparız dedim çok pişmanım
İşten gelmesi lazım benimkinin paranın tamamı bende değilama bugün yükseleceği belliydi. Şimdi yine alınız. Cuma günü 540 kadar çıkmıştı çünkü
bankadaysa altın hesabına at bebeğimİşten gelmesi lazım benimkinin paranın tamamı bende değil
Kartlar şifreler onda bende kredi kartı bilgileri mevcut anc trend.... Bakarımbankadaysa altın hesabına at bebeğim