• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Kizlar altinin dusmesi bizi mahvetti suan 30 bin zararimiz var daha dusermi butun paramizi altina cevirmistik tek birikimimiz o para simdi bencilce gelebilir size ama sinirim bozuldu haliyle elimde degil
ben de bugün aldım 15ooo tl lik saat 5 gibi 490 dan hızla düşüşe geçti yarına daha da düşer ama 1 aya kalmaz artar diye düşünüyorum eskiden aldığım altın doları da satmadım arttı diye keşke satsaydım tekrar alırdım düşüşte

ben de bugün aldım 15ooo tl lik saat 5 gibi 490 dan hızla düşüşe geçti yarına daha da düşer ama 1 aya kalmaz artar diye düşünüyorum eskiden aldığım altın doları da satmadım arttı diye keşke satsaydım tekrar alırdım düşüşte
Bizde satsaydik simdi tekrar alirdik diye dusunduk cok uzulduk esim uyuyamiyor suan sinirleri bozuldu

Kizlar altinin dusmesi bizi mahvetti suan 30 bin zararimiz var daha dusermi butun paramizi altina cevirmistik tek birikimimiz o para simdi bencilce gelebilir size ama sinirim bozuldu haliyle elimde degil

Orta- uzun vadede zarar etmezsiniz.
Bu 5 yıl önce de böyleydi, 25 yıl önce de.

Son düzenleme:
Düşer mi çıkar mı net bir şey diyemeyiz çünkü yatırımcıları etkileyecek nitelikte yorum yapmak spk yönetmeliğine göre suç ama şunu diyebilirim, döviz, altın, hisse vb aldığınızda uzun vadeli mi kısa vadeli mi yatırım yaptınız?
Kısa vadeliyse yani birkaç ay elinizde tuttuktan sonra satmayı planladıysanız günlük hareketler sizi etkiler ama uzun vadeli yatırımcıysanız, yani en az 1 yıl elinizde tutmayı planlıyorsanız günlük hareketlere bakıp üzülmeyin, uzun vadeli yatırımlarda an an takibe gerek yok zira sinir bozmaktan başka bir şeye yaramaz.

muhtarlığa adaylığımı koyacağım niloya önümüzdeki seçimlerde .ordan bi başladım mı 15 yıla kalmaz bakanlık koltuğuna yerleşirim :KK53:
Sen başkanlığa koy oyum sana :KK70: kocan da iyi anlıyor ekonomiden ooo süper :KK70:15 bin TL lik altın aldın mı maşallah ya ben sabah bi ara baktım dolar düşüyor altın düşüyor daha düşer dedim sonuç ne olur bilmiyorum bi bilezik yapmam lazım

Sen başkanlığa koy oyum sana :KK70: kocan da iyi anlıyor ekonomiden ooo süper :KK70:15 bin TL lik altın aldın mı maşallah ya ben sabah bi ara baktım dolar düşüyor altın düşüyor daha düşer dedim sonuç ne olur bilmiyorum bi bilezik yapmam lazım
aldım da ne oldu yahuu bir kaç saat geçmeden 500 tl zarar ettim yarında düşerse ne olacakkk.ilk defa bankadan altın aldım uğursuz geldi :KK53:

aldım da ne oldu yahuu bir kaç saat geçmeden 500 tl zarar ettim yarında düşerse ne olacakkk.ilk defa bankadan altın aldım uğursuz geldi :KK53:
Bankadan hiç almadım ben ya altın da hayal oldu artık desene şu çeyrek altınlı bilekliklerden ben almadan altın arttı he sonra alırım kalsın derken arttı

1 günde ağlamaya başladınız :KK70: Risksiz kazanç olmaz, gözünü karartmışsın bir kere o yüzden ağlama hahahahaha

Bankadan hiç almadım ben ya altın da hayal oldu artık desene şu çeyrek altınlı bilekliklerden ben almadan altın arttı he sonra alırım kalsın derken arttı
tek çeyrekli bileklikse nasılsa alırsın ama sırt sırta dedikleri bi sürü çeyrekten oluşan modelse onu rüyamızda anca alırızzzz :KK70:

1 günde ağlamaya başladınız :KK70: Risksiz kazanç olmaz, gözünü karartmışsın bir kere o yüzden ağlama hahahahaha
eşimden gizli birikimimle aldım ama ona bugün 3000 tllik aldım dedim aslında 15000 tl yatırdım duymasınnnn.Adam ne kadar yatırımdan anlıyorsa ben de okadar safımmm galibaaa.:olamaz:

Topiğe bak, yastık altı yatırımcısı Ayşe teyzeler bir bir ifşa oluyor 🤣🤣🤣🤣🤣
IMG_0618.JPG
IMG_0619.JPG

tek çeyrekli bileklikse nasılsa alırsın ama sırt sırta dedikleri bi sürü çeyrekten oluşan modelse onu rüyamızda anca alırızzzz :KK70:
Bu doğum günüme eşime kaktırayım ben çeyrekli bileklik 😂ben öyle abartı sevmiyorum ya sırt sırta göbek göbeğe dirseğe kadar falan :KK70:

Back