Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.
- Konu Sahibi Editor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
ben de bugün aldım 15ooo tl lik saat 5 gibi 490 dan hızla düşüşe geçti yarına daha da düşer ama 1 aya kalmaz artar diye düşünüyorum eskiden aldığım altın doları da satmadım arttı diye keşke satsaydım tekrar alırdım düşüşteKizlar altinin dusmesi bizi mahvetti suan 30 bin zararimiz var daha dusermi butun paramizi altina cevirmistik tek birikimimiz o para simdi bencilce gelebilir size ama sinirim bozuldu haliyle elimde degil
Bizde satsaydik simdi tekrar alirdik diye dusunduk cok uzulduk esim uyuyamiyor suan sinirleri bozulduben de bugün aldım 15ooo tl lik saat 5 gibi 490 dan hızla düşüşe geçti yarına daha da düşer ama 1 aya kalmaz artar diye düşünüyorum eskiden aldığım altın doları da satmadım arttı diye keşke satsaydım tekrar alırdım düşüşte
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
yok üzülmesin uzun vadede kazanırsınız gene satmaya falan kalkmasınBizde satsaydik simdi tekrar alirdik diye dusunduk cok uzulduk esim uyuyamiyor suan sinirleri bozuldu
- 23 Ocak 2016
- 32.943
- 49.337
- 598
Damat gitti he instadaki yazı doğruymuş o zamanYeni bakan Lutfi Elvan oldu suan
Yok satmayacak ben toparlarim diyor simdi umarim toparlar hayirlisi hakkimizdayok üzülmesin uzun vadede kazanırsınız gene satmaya falan kalkmasın
- 17 Mayıs 2011
- 1.067
- 4.019
- 333
Kizlar altinin dusmesi bizi mahvetti suan 30 bin zararimiz var daha dusermi butun paramizi altina cevirmistik tek birikimimiz o para simdi bencilce gelebilir size ama sinirim bozuldu haliyle elimde degil
Orta- uzun vadede zarar etmezsiniz.
Bu 5 yıl önce de böyleydi, 25 yıl önce de.
Son düzenleme:
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
muhtarlığa adaylığımı koyacağım niloya önümüzdeki seçimlerde .ordan bi başladım mı 15 yıla kalmaz bakanlık koltuğuna yerleşirimDamat gitti he instadaki yazı doğruymuş o zaman
- 9 Ağustos 2020
- 1.940
- 1.549
- 53
- 35
Bizde satsaydik simdi tekrar alirdik diye dusunduk cok uzulduk esim uyuyamiyor suan sinirleri bozuldu
Aynen ama bu iş kumar gibi çok takmamak gerek uzun vade de yine kazandırır.
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.852
- 1.223
- 52
Düşer mi çıkar mı net bir şey diyemeyiz çünkü yatırımcıları etkileyecek nitelikte yorum yapmak spk yönetmeliğine göre suç ama şunu diyebilirim, döviz, altın, hisse vb aldığınızda uzun vadeli mi kısa vadeli mi yatırım yaptınız?Kizlar altinin dusmesi bizi mahvetti suan 30 bin zararimiz var daha dusermi butun paramizi altina cevirmistik tek birikimimiz o para simdi bencilce gelebilir size ama sinirim bozuldu haliyle elimde degil
Kısa vadeliyse yani birkaç ay elinizde tuttuktan sonra satmayı planladıysanız günlük hareketler sizi etkiler ama uzun vadeli yatırımcıysanız, yani en az 1 yıl elinizde tutmayı planlıyorsanız günlük hareketlere bakıp üzülmeyin, uzun vadeli yatırımlarda an an takibe gerek yok zira sinir bozmaktan başka bir şeye yaramaz.
- 23 Ocak 2016
- 32.943
- 49.337
- 598
Sen başkanlığa koy oyum sana kocan da iyi anlıyor ekonomiden ooo süper 15 bin TL lik altın aldın mı maşallah ya ben sabah bi ara baktım dolar düşüyor altın düşüyor daha düşer dedim sonuç ne olur bilmiyorum bi bilezik yapmam lazımmuhtarlığa adaylığımı koyacağım niloya önümüzdeki seçimlerde .ordan bi başladım mı 15 yıla kalmaz bakanlık koltuğuna yerleşirim
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
aldım da ne oldu yahuu bir kaç saat geçmeden 500 tl zarar ettim yarında düşerse ne olacakkk.ilk defa bankadan altın aldım uğursuz geldiSen başkanlığa koy oyum sana kocan da iyi anlıyor ekonomiden ooo süper 15 bin TL lik altın aldın mı maşallah ya ben sabah bi ara baktım dolar düşüyor altın düşüyor daha düşer dedim sonuç ne olur bilmiyorum bi bilezik yapmam lazım
- 23 Ocak 2016
- 32.943
- 49.337
- 598
Bankadan hiç almadım ben ya altın da hayal oldu artık desene şu çeyrek altınlı bilekliklerden ben almadan altın arttı he sonra alırım kalsın derken arttıaldım da ne oldu yahuu bir kaç saat geçmeden 500 tl zarar ettim yarında düşerse ne olacakkk.ilk defa bankadan altın aldım uğursuz geldi
- 12 Temmuz 2006
- 56.138
- 215.852
- 1.223
- 52
1 günde ağlamaya başladınız Risksiz kazanç olmaz, gözünü karartmışsın bir kere o yüzden ağlama hahahahahaaldım da ne oldu yahuu bir kaç saat geçmeden 500 tl zarar ettim yarında düşerse ne olacakkk.ilk defa bankadan altın aldım uğursuz geldi
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
tek çeyrekli bileklikse nasılsa alırsın ama sırt sırta dedikleri bi sürü çeyrekten oluşan modelse onu rüyamızda anca alırızzzzBankadan hiç almadım ben ya altın da hayal oldu artık desene şu çeyrek altınlı bilekliklerden ben almadan altın arttı he sonra alırım kalsın derken arttı
- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.726
- 698
1 Gr aldım 50tl zarardayım1 günde ağlamaya başladınız Risksiz kazanç olmaz, gözünü karartmışsın bir kere o yüzden ağlama hahahahaha
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
eşimden gizli birikimimle aldım ama ona bugün 3000 tllik aldım dedim aslında 15000 tl yatırdım duymasınnnn.Adam ne kadar yatırımdan anlıyorsa ben de okadar safımmm galibaaa.1 günde ağlamaya başladınız Risksiz kazanç olmaz, gözünü karartmışsın bir kere o yüzden ağlama hahahahaha
- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
kader arkadaşımmmmmmm1 Gr aldım 50tl zarardayım
- 23 Ocak 2016
- 32.943
- 49.337
- 598
Bu doğum günüme eşime kaktırayım ben çeyrekli bileklik ben öyle abartı sevmiyorum ya sırt sırta göbek göbeğe dirseğe kadar falantek çeyrekli bileklikse nasılsa alırsın ama sırt sırta dedikleri bi sürü çeyrekten oluşan modelse onu rüyamızda anca alırızzzz