ben de bugün aldım 15ooo tl lik saat 5 gibi 490 dan hızla düşüşe geçti yarına daha da düşer ama 1 aya kalmaz artar diye düşünüyorum eskiden aldığım altın doları da satmadım arttı diye keşke satsaydım tekrar alırdım düşüşteKizlar altinin dusmesi bizi mahvetti suan 30 bin zararimiz var daha dusermi butun paramizi altina cevirmistik tek birikimimiz o para simdi bencilce gelebilir size ama sinirim bozuldu haliyle elimde degil
Bizde satsaydik simdi tekrar alirdik diye dusunduk cok uzulduk esim uyuyamiyor suan sinirleri bozulduben de bugün aldım 15ooo tl lik saat 5 gibi 490 dan hızla düşüşe geçti yarına daha da düşer ama 1 aya kalmaz artar diye düşünüyorum eskiden aldığım altın doları da satmadım arttı diye keşke satsaydım tekrar alırdım düşüşte
yok üzülmesin uzun vadede kazanırsınız gene satmaya falan kalkmasınBizde satsaydik simdi tekrar alirdik diye dusunduk cok uzulduk esim uyuyamiyor suan sinirleri bozuldu
Damat gitti he instadaki yazı doğruymuş o zamanYeni bakan Lutfi Elvan oldu suan
Yok satmayacak ben toparlarim diyor simdi umarim toparlar hayirlisi hakkimizdayok üzülmesin uzun vadede kazanırsınız gene satmaya falan kalkmasın
Kizlar altinin dusmesi bizi mahvetti suan 30 bin zararimiz var daha dusermi butun paramizi altina cevirmistik tek birikimimiz o para simdi bencilce gelebilir size ama sinirim bozuldu haliyle elimde degil
muhtarlığa adaylığımı koyacağım niloya önümüzdeki seçimlerde .ordan bi başladım mı 15 yıla kalmaz bakanlık koltuğuna yerleşirimDamat gitti he instadaki yazı doğruymuş o zaman
Bizde satsaydik simdi tekrar alirdik diye dusunduk cok uzulduk esim uyuyamiyor suan sinirleri bozuldu
Düşer mi çıkar mı net bir şey diyemeyiz çünkü yatırımcıları etkileyecek nitelikte yorum yapmak spk yönetmeliğine göre suç ama şunu diyebilirim, döviz, altın, hisse vb aldığınızda uzun vadeli mi kısa vadeli mi yatırım yaptınız?Kizlar altinin dusmesi bizi mahvetti suan 30 bin zararimiz var daha dusermi butun paramizi altina cevirmistik tek birikimimiz o para simdi bencilce gelebilir size ama sinirim bozuldu haliyle elimde degil
Sen başkanlığa koy oyum sanamuhtarlığa adaylığımı koyacağım niloya önümüzdeki seçimlerde .ordan bi başladım mı 15 yıla kalmaz bakanlık koltuğuna yerleşirim
aldım da ne oldu yahuu bir kaç saat geçmeden 500 tl zarar ettim yarında düşerse ne olacakkk.ilk defa bankadan altın aldım uğursuz geldiSen başkanlığa koy oyum sanakocan da iyi anlıyor ekonomiden ooo süper 15 bin TL lik altın aldın mı maşallah ya ben sabah bi ara baktım dolar düşüyor altın düşüyor daha düşer dedim sonuç ne olur bilmiyorum bi bilezik yapmam lazım
Bankadan hiç almadım ben ya altın da hayal oldu artık desene şu çeyrek altınlı bilekliklerden ben almadan altın arttı he sonra alırım kalsın derken arttıaldım da ne oldu yahuu bir kaç saat geçmeden 500 tl zarar ettim yarında düşerse ne olacakkk.ilk defa bankadan altın aldım uğursuz geldi
1 günde ağlamaya başladınızaldım da ne oldu yahuu bir kaç saat geçmeden 500 tl zarar ettim yarında düşerse ne olacakkk.ilk defa bankadan altın aldım uğursuz geldi
tek çeyrekli bileklikse nasılsa alırsın ama sırt sırta dedikleri bi sürü çeyrekten oluşan modelse onu rüyamızda anca alırızzzzBankadan hiç almadım ben ya altın da hayal oldu artık desene şu çeyrek altınlı bilekliklerden ben almadan altın arttı he sonra alırım kalsın derken arttı
1 Gr aldım 50tl zarardayım1 günde ağlamaya başladınızRisksiz kazanç olmaz, gözünü karartmışsın bir kere o yüzden ağlama hahahahaha
eşimden gizli birikimimle aldım ama ona bugün 3000 tllik aldım dedim aslında 15000 tl yatırdım duymasınnnn.Adam ne kadar yatırımdan anlıyorsa ben de okadar safımmm galibaaa.1 günde ağlamaya başladınızRisksiz kazanç olmaz, gözünü karartmışsın bir kere o yüzden ağlama hahahahaha
kader arkadaşımmmmmmm1 Gr aldım 50tl zarardayım
Bu doğum günüme eşime kaktırayım ben çeyrekli bilekliktek çeyrekli bileklikse nasılsa alırsın ama sırt sırta dedikleri bi sürü çeyrekten oluşan modelse onu rüyamızda anca alırızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?