- 10 Nisan 2014
- 42.148
- 113.357
- 798
öyle dedim de içime oturdu gene de 500 tl az değil yarına allah kerimmBen 535 e almıştım 4 tane ama feda olsun dediğin gibi:) uzun vadede kazandırır her türlü.
aa senin haberin nasıl olmazzzzYa hiç haber vermiyorsunuz aşkolsun. Damat kesin gitmiş
at at daha fazla param olsa gene alırdım yarınnn fazla süre vermiyorum artmasınaaaaBen 473 den düşecek diye beklerken bir anda piyuuu çıktı en yakın zamanda atacağım kenara berat geri gelmeden
Benden icazet aldı damat beyaa senin haberin nasıl olmazzzz
yerine artık limoncu 28 i kesin aday gösterebilirimBenden icazet aldı damat bey
simge derkennnn?Bu düşüşler sadece simge.
at at daha fazla param olsa gene alırdım yarınnn fazla süre vermiyorum artmasınaaaa
Özge ?simge derkennnn?
Artık hazine ağzına kadar dolar da bize koklatmazyerine artık limoncu 28 i kesin aday gösterebilirim
simge derkennnn?
eşim bir operasyon yaparlar 6 küsüre düşer dolar dedi .Ama şu malum devlet bankasının cezasını Amerika oylayıp kabul ederse banka da batar biz deBöyle ufak çalkalanmalar hep olur ani gelişen durumlarda , tekrar hızla yükselmeye devam eder.
eşim bir operasyon yaparlar 6 küsüre düşer dolar dedi .Ama şu malum devlet bankasının cezasını Amerika oylayıp kabul ederse banka da batar biz de
1 aylığına düşürebilirler ama merkez bankası faiz yükseltecek diyorlar yeni bakan şu bu spekülatif düşer ama 1 ay sonra hızla tırmanışa geçerrrBiden Türk düşmanı diyorlar düşeceği zor gibi yükselmez inşallah
1 aylığına düşürebilirler ama merkez bankası faiz yükseltecek diyorlar yeni bakan şu bu spekülatif düşer ama 1 ay sonra hızla tırmanışa geçerrr
Evet hakkimzda hayirlisi herseyinÖyle mi
Harika bir tabir aynen öyle ne haber kanallarının internet sitesinde var ne TV de lafı geçiyor akşam haberlerini izlemedim ama ne kadar ilginç herkes sus pusMedya kafayı kuma gömmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?