Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

"Görevden af talebi" mi ???

Cumhurbaşkanı, "ekonomik kurtuluş savaşı" dedikten bir hafta sonra, Bakan, bir Pazar akşamı, hem de instagram gibi bir mecradan, "at izi it izine karıştı" " Allah sonumuzu hayretsin" deyip çekti gitti...

24 saati aşkın bir süre boyunca koca devlet lâl oldu, yanı sıra bir Allah'ın kulu çıkıp, buna sosyal medya trolleri dahil, hangi at hangi it demedi, diyemedi.

Resmi bir açıklama yapılabilması 26-27 saat sürdü.

Hakkımı asla helâl etmiyorum o ayrı, ama kişisel kanaatimce, belli ki takır takır yürümüş gitmiş. Kimsenin de döndürmeye gücü yetmemiş.

at at daha fazla param olsa gene alırdım yarınnn fazla süre vermiyorum artmasınaaaa

Bugün ben de elimdeki tüm TL'yi gram altın yaptım. Hatta o kadar yaptım ki, cebimde ayı geçirecek para bırakmadım.

Döviz ve altındaki düşüşten de zararım falan yok, eğer elimdeki dövizi altını bozma gereğim olsaydı bugün, ciddi zararım olurdu, böyle bir durum olmadığına göre sorunum da yok. Orta-uzun vadede de bir sorunumun olacağını sanmıyorum. Böyle iniş çıkışları çok gördük.

Böyle ufak çalkalanmalar hep olur ani gelişen durumlarda , tekrar hızla yükselmeye devam eder.
eşim bir operasyon yaparlar 6 küsüre düşer dolar dedi .Ama şu malum devlet bankasının cezasını Amerika oylayıp kabul ederse banka da batar biz de

eşim bir operasyon yaparlar 6 küsüre düşer dolar dedi .Ama şu malum devlet bankasının cezasını Amerika oylayıp kabul ederse banka da batar biz de

Biden Türk düşmanı diyorlar düşeceği zor gibi yükselmez inşallah

Biden Türk düşmanı diyorlar düşeceği zor gibi yükselmez inşallah
1 aylığına düşürebilirler ama merkez bankası faiz yükseltecek diyorlar yeni bakan şu bu spekülatif düşer ama 1 ay sonra hızla tırmanışa geçerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…