• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Bir saat cumhurbaşkanını dinledim üç maymun nasıl oynanır canlı dersini verdi Damadının absurd istifasına deginmedi bile nasıl olsa soran yok karşısında 👏👏
Kimsenin umrunda değil aile ilişkilerine kimse karışmıyor sanırım 😁bakıyorum tüm internet haber kanallarına baktım yok sadece instada yoruma kapalı bi paylaşım

Ülkecek üretimi falan bırakıp yurt dışına çalışmaya gidelim döviz biriktirelim sonra gelir bozdururuz ve cok paramız olur😁

Şuan insanlar panik satışında Kuru an be an takip ediyorum Bir dakika içinde 10 kuruş artıp azalıyor
uzun vadede yatırım yapanlar satmazlar bende de dolar altın var zarardayım şu an ama satmadım aksine altın aldım bugün 31 gram fazla param yoktu olsa hepsine alacaktım.yıl sonuna uçarrr dolar da altında

Ülkecek üretimi falan bırakıp yurt dışına çalışmaya gidelim döviz biriktirelim sonra gelir bozdururuz ve cok paramız olur😁
kadınlar cafelerde garson erkekler de benzin istasyonunda pompacı oluruz saati 15 dolarmış en az yaşadıkkkk :KK70:

uzun vadede yatırım yapanlar satmazlar bende de dolar altın var zarardayım şu an ama satmadım aksine altın aldım bugün 31 gram fazla param yoktu olsa hepsine alacaktım.yıl sonuna uçarrr dolar da altında

Ben de aynı Altınlara zaten büyük bir mal almayacaksak dokunmam iki iner beş çıkar Eşimde de dolar var baya ama satmadı en olmadı aldığı yere inerse satar

Ben 473 den düşecek diye beklerken bir anda piyuuu çıktı en yakın zamanda atacağım kenara berat geri gelmeden :KK53:
saat 5 gibi altın aldım 500 tl ye varan zarardayım sabaha 1000 tl zarar olur ama olsunn ülkeme fedaa olsunnn bugün bayrammmm :KK53:

Hani noldu hacklenmis mi gerçek mıymış anlamadık halen ?

Back