Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Gelişmeleri heycanla takip ediyoruz

Kimsenin umurunda değil gibiyiz, sinirlerim bozuldu :)

İletişim başkanlığı açıklama yapacakmış bakalım neler olacak.
Koskoca ülkenin 16 bakanından biri istifa etmiş, herkes sus pus. Medyada doğru dürüst haber görmedim. Hayır bu kadar mı takılmıyoruz?

Özgür Demirtaş gelse yerine, baştaki de kurumlara müdahale etmese düzeliriz diye düşünüyorum.

birilerinin maşası olmaktan sıkılmıştır belki.
inşallah öyledir, Allah’ım ne olur artık şu bakanlar emir kulluğundan sıkılıp “yeter be”desinler.

Koskoca ülkenin 16 bakanından biri istifa etmiş, herkes sus pus. Medyada doğru dürüst haber görmedim. Hayır bu kadar mı takılmıyoruz?

Devlet ciddiyetindeki ve özgür basın hususundaki mertebemizi dosta düşmana böylece gösterdikten sonra, şu anda da devletin güçlü işleyişini göstermekteyiz dosta düşmana. Şöyle ki; Devlet, her hangi bir devlet de değil, kendi beyanına göre ekonomik kurtuluş savaşındaki devlet, bir hazine ve maliye bakanı var mı yok mu beyanda bulunamadı halâ, bir gece ve bir yarım gün geçti.

Dolar düşüyor ama artan fiyatlar da düşecek mi acaba hep böyle oluyor dolar artarken herşey birden artıyor ama düşünce düşmüyor inşallah düşer bu kez
Dusmesi lazım ama kucuk esnaf biraz bu durumdan faydalanmak isteyebilir boylece zoncir yerlerde serbest ekonomi diyerek düşürmez vatandasa kazik devam eder.
Umarim oyle bir durum olmaz. Zira gecen gün yarim metre süngeri (bildigmiz sunger) 10 tlye satti bana esnaf dolar yukseldi dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…