Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekmek.Bizde evde bazen eppek deriz:)Eppek ne yahu
Metni okudum bir cok imla hatası içeriyor kesinlikle kendisine ait bence zira sözeli de sayısalı kadar berbatmışbence de hacklemişler zira imla hatasız bu kadar uzun bir istifa yazısı mümkün değil yazamaz...
Belki oraya da kendisi gececektir be abla valla imkansiz degil hani Kahpe Bizans filminde bir sarki vardi “kral da benim sultan da benim,bin kere ölsem yine gelirim” misali
Bişeyler olacak yine dolar düşmeye başladı bile..Eğer istifa kabul edilmezse piyasa çok daha altüst olacak.
Çok sıkıntılı bir durum.
Ulke onun,isterse kapatir gider. Ne hallere dustuk. Ne paramiz kaldi ne onurumuz gururumuz valla.İmkansız değil diyorsun yani,yok bee olmaz ..
Bişeyler olacak yine dolar düşmeye başladı bile..
Söylenecek çok şey varda neyseee.Ulke onun,isterse kapatir gider. Ne hallere dustuk. Ne paramiz kaldi ne onurumuz gururumuz valla.
İletişim başkanlığı açıklama yapacakmış bakalım neler olacak.Evet birşeyler döndüğü kesin.
Net açıklama da gelmedi.
İstifası iptal olursa o zaman seyredalariz olacakları.
Koskoca ülkenin 16 bakanından biri istifa etmiş, herkes sus pus. Medyada doğru dürüst haber görmedim. Hayır bu kadar mı takılmıyoruz?İletişim başkanlığı açıklama yapacakmış bakalım neler olacak.
Hayır bir de istifasına üzülenler var. Bunlar olaya nereden bakıyorlar ben anlamıyorum, yağ mı çekiyorlar, gerçekten mi üzgünler... İnşallah çıkar, gider.Evet birşeyler döndüğü kesin.
Net açıklama da gelmedi.
İstifası iptal olursa o zaman seyredalariz olacakları.
Sözümün arkasındayımHani siyaset yasaktı.
İnce, uzun, vurduğunda inleten yakışıklı bir sopa :)))Uauv Haydar ne oli ki ?
Koskoca ülkenin 16 bakanından biri istifa etmiş, herkes sus pus. Medyada doğru dürüst haber görmedim. Hayır bu kadar mı takılmıyoruz?
Dusmesi lazım ama kucuk esnaf biraz bu durumdan faydalanmak isteyebilir boylece zoncir yerlerde serbest ekonomi diyerek düşürmez vatandasa kazik devam eder.Dolar düşüyor ama artan fiyatlar da düşecek mi acaba hep böyle oluyor dolar artarken herşey birden artıyor ama düşünce düşmüyor inşallah düşer bu kez