- 8 Nisan 2017
- 56.961
- 299.807
- 698
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıs kapıya dayandı çocuklarla atkı bere lazım merak etme ipler indirimden b.mden aldımBikaç seferdir msjlarındaki emojideki yumağı çok harcıyorsun görüyorum 1 yumak kaç TL oldu haberin var mı senin aceba? İplere de zam gelmiş örerken şişi de yamultmadan ör şişe de zam yolda
Bi an beni anlattın sandımdıTavsiye mi yabana atma :))) Maaşı bile arttırıyorlar o da yetmez evde lif patik yapıp altına dövize yatırırlar mb rezervi full çeker
Şimdi sor hepsinin elinde her marketin haftalık indirim kitapçıkları vardır, şekeri hangi marketten, çayı hangi marketten alacaksın biliyorlar, piyasanın havasını iyi koklar hangi pazarda meyve sebze taze ve uygun bilirler, 1 seneye kalmaz hepimizin cebinden para fışkırır :)))
berat albayrak bence nevşehirli damat ibrahim paşabilmiyorum
bence yanlış damat bakan olmuş onu değiştirecekler : )
Hani siyaset yasaktı.Doğru daha ülkeyi tam batıramadı
Hani siyaset yasaktı.
ben de orda es verip o çınarlar da sizin ...... diye devam edecek sandımKoca koca cinarlara donusecekten sonrasını okumadim, hayal ettim:))
doları olanlar saf mı ki satsınlar hatta düşerse ellerinde para varsa dolar alırlar koşa koşaaa
Ahanda dolar düşmüş..
çıkıp dolar düşsün diye istifa ettim bakın nasıl da düştü derse şaşırmamBakanımız istifa etti, koltuk boş kaldı.
Dolar düşmeye başladı.
İstersem düşürürüm demişti, adam sözünün hakkını verdi ajdjjahss
Eki Görüntüle 2717787
Belki oraya da kendisi gececektir be abla valla imkansiz degil hani Kahpe Bizans filminde bir sarki vardi “kral da benim sultan da benim,bin kere ölsem yine gelirim” misaliİnşallah doğrudur biz bu sahneyi daha öncede seyretmiştik..
K.pederi kabul etmez bunu..
Burada hiç kimsenin Berat Albayrak'ın şahsına ya da ailesine kötü dediğini okumadım.Cey cey ben ciddiyim
Gercekten cok vatansever bir ailenin evladi.hatta yanlis bilgi vermek istemiyorum ama o aileden biri parali askerlik ciktiginda yapmam gider ulkemi savunurum demisti diye anlatirlar bizimkiler.cok ama cok iyi bir ailedir albayrak ailesi.ve paraya falan ihtiyaclari da yoktu zaten varlikli bir aileydi.yardimsever cok kaliteli insanlardir.boyle bir ailede buyuyen birey ancak ulkesi icin calisir.dunya zor zamanlar geciriyor ekonomiden anlamasam da gercekten takip ettigim kadariyla akillica hamleler yapti.ben berat albayrak a haksizlik yapildigini dusundum hep.hakkinda hayirlisi olsun dilerim.ben ona inaniyorum acikcasi