• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Bikaç seferdir msjlarındaki emojideki yumağı çok harcıyorsun görüyorum 1 yumak kaç TL oldu haberin var mı senin 😁aceba? İplere de zam gelmiş örerken şişi de yamultmadan ör şişe de zam yolda
Kıs kapıya dayandı çocuklarla atkı bere lazım :KK53: merak etme ipler indirimden b.mden aldım :D

Tavsiye mi yabana atma :))) Maaşı bile arttırıyorlar o da yetmez evde lif patik yapıp altına dövize yatırırlar mb rezervi full çeker :KK70:
Şimdi sor hepsinin elinde her marketin haftalık indirim kitapçıkları vardır, şekeri hangi marketten, çayı hangi marketten alacaksın biliyorlar, piyasanın havasını iyi koklar hangi pazarda meyve sebze taze ve uygun bilirler, 1 seneye kalmaz hepimizin cebinden para fışkırır :)))
Bi an beni anlattın sandımdı🤣

Ben bu adamın gitmesini istiyorum.Evet belki elinden geleni yaptı ama olmadı,layıkıyla ve karakteriyle çekip gitmesi gerekiyor.Tüm millet gözünün içine bakıyor gitsin diye.Sayın bakan lütfen gidin sesimizi duyun artık ve gidin :)

Bakanımız istifa etti, koltuk boş kaldı.
Dolar düşmeye başladı.
İstersem düşürürüm demişti, adam sözünün hakkını verdi ajdjjahss
20201109_103312.jpg

İnşallah doğrudur biz bu sahneyi daha öncede seyretmiştik..
K.pederi kabul etmez bunu..
Belki oraya da kendisi gececektir be abla ;) valla imkansiz degil 😂 hani Kahpe Bizans filminde bir sarki vardi “kral da benim sultan da benim,bin kere ölsem yine gelirim” misali

Cey cey ben ciddiyim
Gercekten cok vatansever bir ailenin evladi.hatta yanlis bilgi vermek istemiyorum ama o aileden biri parali askerlik ciktiginda yapmam gider ulkemi savunurum demisti diye anlatirlar bizimkiler.cok ama cok iyi bir ailedir albayrak ailesi.ve paraya falan ihtiyaclari da yoktu zaten varlikli bir aileydi.yardimsever cok kaliteli insanlardir.boyle bir ailede buyuyen birey ancak ulkesi icin calisir.dunya zor zamanlar geciriyor ekonomiden anlamasam da gercekten takip ettigim kadariyla akillica hamleler yapti.ben berat albayrak a haksizlik yapildigini dusundum hep.hakkinda hayirlisi olsun dilerim.ben ona inaniyorum acikcasi
Burada hiç kimsenin Berat Albayrak'ın şahsına ya da ailesine kötü dediğini okumadım.
Buradaki herkes bakanlığını eleştiriyor. Ben ekonomist değilim ama diğer ülkelere bakarak kıyaslama yapmanızı tavsiye ediyorum. Belli ki dünya gündemini takip etmiyorsunuz.
En basit örnek market fiyatlarına bile %5-%10 zam geldi. normalde 45e aldığımız teneke yağı 60 65'e dayanmış durumda, bu zamlar sadece 1-2 ay civarında geldi. Bakın süt, yumurta gibi ürünlerden bahsetmiyorum bile.
Size tavsiyem biraz dünya gündemini takip edin.
Screenshot_20201109_105530.jpg

Back