- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
üç tarafı denizlerle çevrili ülkemde sünger bile dolarla geliyorsa diyeceğim deDusmesi lazım ama kucuk esnaf biraz bu durumdan faydalanmak isteyebilir boylece zoncir yerlerde serbest ekonomi diyerek düşürmez vatandasa kazik devam eder.
Umarim oyle bir durum olmaz. Zira gecen gün yarim metre süngeri (bildigmiz sunger) 10 tlye satti bana esnaf dolar yukseldi dedi
Sence boyle bir sey olabilir mi?birilerinin maşası olmaktan sıkılmıştır belki.
inşallah öyledir, Allah’ım ne olur artık şu bakanlar emir kulluğundan sıkılıp “yeter be”desinler.
durumumu birebir anlatan ifade:Sence boyle bir sey olabilir mi?
Bence heyecanlanp cok hayal kurmussunboyle bir dunya yok
Normalde bende sungerin ülkemizde ulkemizde üretilip (yeterli miktarda) disardan alinmamasini isterim. Hem daha uygun olmali tabii hem boylece bir ton ihtiyac yerinden fiyat duser.üç tarafı denizlerle çevrili ülkemde sünger bile dolarla geliyorsa diyeceğim de
adam da kredi çekiyor, nakliyat falan yapıyor.... uzayıp gidiyor liste. bir şekilde dolara bağlı her şey aslında.
Yo Bakan Soylu da ayni tantana oldu aslinda.Tarihi bir güne tanık oluyoruz heralde böyle bir gün bir daha yaşanmaz
En önemli bakanlardan biri tartışmalı şekilde istifa ediyor Hemen hemen 17 saattir resmi bir açıklama yok Ana akım (!) Medya kafayı kuma gömmüş
Az önce Binali yıldırım ismini gördüm umarım.boyle bir hata yaparlar da gidişleri hızlı olur
Senden farkli degilim aslinda bakan soyluda bunu dusunmustum bende sonra durttuler uyandimdurumumu birebir anlatan ifade:
Umut, fakirin ekmeği.
Yo Bakan Soylu da ayni tantana oldu aslinda.
Burdaki gaz daha dolgun oldugundan daha cok bekletiyorlardir. Sonra çıkıp iste ugrasirsak dolari dusururuz dedik dolari dusurduk demesinler de
Patiklik yünler bile 6-7 lira olmuş, kaliteli yün alıp hırka kazak öreyim deseniz 100 gram yumağa en az 12 lira vermeniz gerekiyorBikaç seferdir msjlarındaki emojideki yumağı çok harcıyorsun görüyorum 1 yumak kaç TL oldu haberin var mı seninaceba? İplere de zam gelmiş örerken şişi de yamultmadan ör şişe de zam yolda
Eppek, una gelen zamlar sonrası evde bir çimdik unla yaptığımız gramajı düşük hamur işiEppek ne yahu
Evet ben Bimden aldım ör.. bayan diye marka 3 tanesi 16.90 dıPatiklik yünler bile 6-7 lira olmuş, kaliteli yün alıp hırka kazak öreyim deseniz 100 gram yumağa en az 12 lira vermeniz gerekiyor
Eppek, una gelen zamlar sonrası evde bir çimdik unla yaptığımız gramajı düşük hamur işi
Siz benden uyguna almışsınız, 3 tane 100 gramlık patiklik yüne 19,50 tl verdimEvet ben Bimden aldım ör.. bayan diye marka 3 tanesi 16.90 dı
Gramına bakmadım ama o bildiğimiz markayı görünce arkadaşımın bebeğine atkı bere örecektim görünce ipleri de beğenince aldım ama ördüğüm şiş de baya yamulmuşSiz benden uyguna almışsınız, 3 tane 100 gramlık patiklik yüne 19,50 tl verdim
Örgülük kaliteli yünlerse 12 ila 15 lira arası değişiyor, eskiden örmek hazır almaktan uyguna geliyordu şimdiyse akıl karı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?