Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

üç tarafı denizlerle çevrili ülkemde sünger bile dolarla geliyorsa diyeceğim de
adam da kredi çekiyor, nakliyat falan yapıyor.... uzayıp gidiyor liste. bir şekilde dolara bağlı her şey aslında.

üç tarafı denizlerle çevrili ülkemde sünger bile dolarla geliyorsa diyeceğim de
adam da kredi çekiyor, nakliyat falan yapıyor.... uzayıp gidiyor liste. bir şekilde dolara bağlı her şey aslında.
Normalde bende sungerin ülkemizde ulkemizde üretilip (yeterli miktarda) disardan alinmamasini isterim. Hem daha uygun olmali tabii hem boylece bir ton ihtiyac yerinden fiyat duser.
Lakin burada esnaf kardesimzin kurnazlığı yadsinamaz. Yarim metreye yarim metre 10 tl cok cok fazla bir foyatlandirma. Ama cevresinde baska olmamasi ve dolar laklaki sayesinde yapiyor iste.

Tarihi bir güne tanık oluyoruz heralde böyle bir gün bir daha yaşanmaz
En önemli bakanlardan biri tartışmalı şekilde istifa ediyor Hemen hemen 17 saattir resmi bir açıklama yok Ana akım (!) Medya kafayı kuma gömmüş
Az önce Binali yıldırım ismini gördüm umarım.boyle bir hata yaparlar da gidişleri hızlı olur

Yo Bakan Soylu da ayni tantana oldu aslinda.
Burdaki gaz daha dolgun oldugundan daha cok bekletiyorlardir. Sonra çıkıp iste ugrasirsak dolari dusururuz dedik dolari dusurduk demesinler de

Yo Bakan Soylu da ayni tantana oldu aslinda.
Burdaki gaz daha dolgun oldugundan daha cok bekletiyorlardir. Sonra çıkıp iste ugrasirsak dolari dusururuz dedik dolari dusurduk demesinler de

Ama onun istifa ettiğinden şüphe eden yoktu, kabul edilecek mi o belli değildi. Bütün haber kanalları o istifayı son dakika geçti
Bu sefer o kadar saçma absurd bir durum ki , aslında hesap hacklanmiş diye okudum gece ona bile inandım çünkü ilkokul öğrencisinden beter dilde yazılmış garip bir metin.. haber kanallarında bir kelime yok Hadi gece öyle geçti şu saat oldu hala bir şey yok

Son cümlen var ya aynen diyecekler eminim

Bir istifa haberi bu kadar yılan hikayesine döner mi?
Çok yakışıksız bir durum.
Gerçekse çıkar bir basın açıklaması yapar teyit edersin, hesabın hacklendiyse yine açıklama yapar istifa haberini yalanlarsın.
İstifa sürecini bile doğru düzgün yönetemeyen bir insandan ekonomiyi yönetmesini beklemek zaten mantıklı değil.
Bununla birlikte istifa gerçekse bu sefer de günah keçisi olarak Berat Bey seçilmiş demektir.
En başından bu göreve getirilmesi/ kabul etmesi hataydı.
Yerine Ekonominin ordinaryüs profesörü gelse,
en iyi ihtimalle 2-3 yıl canını dişine takıp çalışsa belki bir nebze toparlanırız.
Devletin ve toplumun hücrelerine kadar sinmiş israf ve gösteriş duygusundan kurtulmadan da bu işler düzelmez.
Oğlumu üniversite için yurtdışına gönderdik, geçen Haziran’da okula başvurduğunda euro 6,52 idi varın halimi siz hesap edin.

Bikaç seferdir msjlarındaki emojideki yumağı çok harcıyorsun görüyorum 1 yumak kaç TL oldu haberin var mı senin aceba? İplere de zam gelmiş örerken şişi de yamultmadan ör şişe de zam yolda
Patiklik yünler bile 6-7 lira olmuş, kaliteli yün alıp hırka kazak öreyim deseniz 100 gram yumağa en az 12 lira vermeniz gerekiyor
Eppek, una gelen zamlar sonrası evde bir çimdik unla yaptığımız gramajı düşük hamur işi

Eğer doğruysa içişleri bakanı da değişmiş

Evet ben Bimden aldım ör.. bayan diye marka 3 tanesi 16.90 dı

Evet ben Bimden aldım ör.. bayan diye marka 3 tanesi 16.90 dı
Siz benden uyguna almışsınız, 3 tane 100 gramlık patiklik yüne 19,50 tl verdim
Örgülük kaliteli yünlerse 12 ila 15 lira arası değişiyor, eskiden örmek hazır almaktan uyguna geliyordu şimdiyse akıl karı değil

Gramına bakmadım ama o bildiğimiz markayı görünce arkadaşımın bebeğine atkı bere örecektim görünce ipleri de beğenince aldım ama ördüğüm şiş de baya yamulmuş ona zam geldi mi bi bakıcameşime düzeltiver şunu da masraf çıkmasın dedim artık nasıl sıkı örmüşsem yama yapılmış yollarımız gibi

Şimdi Bakan istifa etti mi etmedi mi haber kanallarına bakıyorum bişey yok internet sitelerine baktım kimse dikkate almadı mı Erdoğan bişey dedi mi babasının haberi olmadan istifa etmez zannımca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…