Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Bikaç seferdir msjlarındaki emojideki yumağı çok harcıyorsun görüyorum 1 yumak kaç TL oldu haberin var mı senin aceba? İplere de zam gelmiş örerken şişi de yamultmadan ör şişe de zam yolda
Kıs kapıya dayandı çocuklarla atkı bere lazım merak etme ipler indirimden b.mden aldım

Bi an beni anlattın sandımdı

Ben bu adamın gitmesini istiyorum.Evet belki elinden geleni yaptı ama olmadı,layıkıyla ve karakteriyle çekip gitmesi gerekiyor.Tüm millet gözünün içine bakıyor gitsin diye.Sayın bakan lütfen gidin sesimizi duyun artık ve gidin :)

İnşallah doğrudur biz bu sahneyi daha öncede seyretmiştik..
K.pederi kabul etmez bunu..
Belki oraya da kendisi gececektir be abla valla imkansiz degil hani Kahpe Bizans filminde bir sarki vardi “kral da benim sultan da benim,bin kere ölsem yine gelirim” misali

Burada hiç kimsenin Berat Albayrak'ın şahsına ya da ailesine kötü dediğini okumadım.
Buradaki herkes bakanlığını eleştiriyor. Ben ekonomist değilim ama diğer ülkelere bakarak kıyaslama yapmanızı tavsiye ediyorum. Belli ki dünya gündemini takip etmiyorsunuz.
En basit örnek market fiyatlarına bile %5-%10 zam geldi. normalde 45e aldığımız teneke yağı 60 65'e dayanmış durumda, bu zamlar sadece 1-2 ay civarında geldi. Bakın süt, yumurta gibi ürünlerden bahsetmiyorum bile.
Size tavsiyem biraz dünya gündemini takip edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…