• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Cey cey ben ciddiyim
Gercekten cok vatansever bir ailenin evladi.hatta yanlis bilgi vermek istemiyorum ama o aileden biri parali askerlik ciktiginda yapmam gider ulkemi savunurum demisti diye anlatirlar bizimkiler.cok ama cok iyi bir ailedir albayrak ailesi.ve paraya falan ihtiyaclari da yoktu zaten varlikli bir aileydi.yardimsever cok kaliteli insanlardir.boyle bir ailede buyuyen birey ancak ulkesi icin calisir.dunya zor zamanlar geciriyor ekonomiden anlamasam da gercekten takip ettigim kadariyla akillica hamleler yapti.ben berat albayrak a haksizlik yapildigini dusundum hep.hakkinda hayirlisi olsun dilerim.ben ona inaniyorum acikcasi
Mesela hangi akillica hamleler anlatir misin biraz dinlemesi güzel olur 😀

Şu yerli araba çıkarsa onu düşünün derim ben bıle onu bekliyorum diğerlerı çok uçuk hemde hibrit olması çok ekonomık olur
Yerli arac yuksek segmentte çıkacak diye biliyorum. Bayagi pahali olacak diyorlar Onu beklemektense kullanilmis ve onerilen orta segment arac almayi yeglerdim. Milli kazanca destek olmam için benim cebime uygun gelmeli. Hos suan araba alamam zaten ama iste ceneye vuruyor🤣

Yerli arac yuksek segmentte çıkacak diye biliyorum. Bayagi pahali olacak diyorlar Onu beklemektense kullanilmis ve onerilen orta segment arac almayi yeglerdim. Milli kazanca destek olmam için benim cebime uygun gelmeli. Hos suan araba alamam zaten ama iste ceneye vuruyor🤣
Bazıları 350 vs olur dıyorlar suv hakkında ınşallah oyle olur dıyorum çünkü çoğu araba 100 200 400 civarı buraya gelene kadar ötv kdv derken 200 lük araba oluyor 750 küsür🙄 ötv kdv inşallah almazlarda alır mıllet sacma olur aksi yoksa hemde elektrikli araçlar çıkıyor artık ve acayıp ucuz olucak cebımız için. 10 lira ıle baya yere gıdıp gelebilirsin gıbı

Bazıları 350 vs olur dıyorlar suv hakkında ınşallah oyle olur dıyorum çünkü çoğu araba 100 200 400 civarı buraya gelene kadar ötv kdv derken 200 lük araba oluyor 750 küsür🙄 ötv kdv inşallah almazlarda alır mıllet sacma olur aksi yoksa hemde elektrikli araçlar çıkıyor artık ve acayıp ucuz olucak cebımız için. 10 lira ıle baya yere gıdıp gelebilirsin gıbı
Elektrige ek araç zammi gelir.hos zaten suan da cok zamli. Tükettiğinin fazlasini vergi veriyorsun. Kdv otv tarzi bir ekleme olur diye düşünüyorum. Trt den telefon baglantisindan aliniyor aractan alinmamasi utopik geliyor bana 😀
zama zam zam zam 🤣
200lük araci 750 ye almaktansa bende bunu yeglerim ama bu kadar fark bakliyatta ya da beyaz esya da bile yok benim gördüğüm kadarıyla sizce var mi?

Elektrige ek araç zammi gelir.hos zaten suan da cok zamli. Tükettiğinin fazlasini vergi veriyorsun. Kdv otv tarzi bir ekleme olur diye düşünüyorum. Trt den telefon baglantisindan aliniyor aractan alinmamasi utopik geliyor bana 😀
zama zam zam zam 🤣
200lük araci 750 ye almaktansa bende bunu yeglerim ama bu kadar fark bakliyatta ya da beyaz esya da bile yok benim gördüğüm kadarıyla sizce var mi?
Heves bırakmadın sağol bacım adhjk

Dolar düşmeye başlamış bakalım adghjj
Aklima geldi bak
4 gun once bir kiyafet aldım begendim aynisini alayim dedim yüzde 25 zam gelmis.
Aldim. Eve geldim internette daha uygundur dedim bir baktım oradakilere yüzde 30larda gelmiş. 4 günde böyle bir artış nasil oluyor anlamıyorum.
Benim bildigim para ic karisilikta deger kaybeder bizim tam tersi oluyor 😀

Aklima geldi bak
4 gun once bir kiyafet aldım begendim aynisini alayim dedim yüzde 25 zam gelmis.
Aldim. Eve geldim internette daha uygundur dedim bir baktım oradakilere yüzde 30larda gelmiş. 4 günde böyle bir artış nasil oluyor anlamıyorum.
Benim bildigim para ic karisilikta deger kaybeder bizim tam tersi oluyor 😀
Aslında dış karışıklıklarda fazlasıyla etkılıyor ama şuda bir gerçek ki en fazla parada değer kaybedende biziz 😶

Trump farklı mı? 12-13 yaşlarındaki çocukları istismar edip fuhuşa zorlayan ve şaibeli şekilde ölen Jeffrey Epstein'la olan arkadaşlığı, 95'te henüz 14 yaşındayken Trump'a takdim edilen kadının ağzından dava konusu olmuştu, Epstein niye öldü? Dava devam ettikçe iddia edilen istismar ve fuhuş çetesinin ucu başkana kadar gidecek diye mi meçhul zira başka tanıklarda çıkmış ve Trump'ı suçlayan ifadeler vermişti diye biliyorum.
Tabir için kusura bakmayın lütfen,
Aynı b.kun laciverti.
Ama Trump ın ırkçlığa varan göçmen politikası, Amerika’da hali hazırda yaşayan göçmenlerle ilgili söylemleri, beyaz Amerikalının en büyük hayali :)
O anlamda onun seçilmesinin bir mantığı var.
Ama bir ayağı çukurda, hakkında bin türlü iddia bulunan, kendisinin paravan olduğunu kabul eden başkan seçimi halkın alabileceği bir risk değil gibi gelmişti bana.

biz her gün kaosa alışkınız.
Hayatta kalma becerilerimiz yüksek, talimimiz sıkı :))
Onlar değil. Her zaman güvenli ve paralarının cebinde oldukları seçeceği seçerler.

Aslında dış karışıklıklarda fazlasıyla etkılıyor ama şuda bir gerçek ki en fazla parada değer kaybedende biziz 😶
Bir konuşmalarında biz kabile devleti değiliz diyorlardı.Papua yeni gine devletinin (kabilesinin) parası bile bizim paradan 2buçuk kat daha değerli.Dünya üzerinde en hızlı değer kaybeden para birimi bizde.

Bir konuşmalarında biz kabile devleti değiliz diyorlardı.Papua yeni gine devletinin (kabilesinin) parası bile bizim paradan 2buçuk kat daha değerli.Dünya üzerinde en hızlı değer kaybeden para birimi bizde.
Adı aklıma gelmedi bır an bak onu ekleyemedım yenı hatırlattın aynende öyle

Adamlar dotte yaprakla geziyor bizim birim paramızdan daha degerli paralari var. İnanılmaz dimi

Hesapları hangi aslan parçası hacklediyse iyice oynatmadan vermese bari .
Aslanım benim .

Napiym bu kadarcıkla sevinicem ben .

Ben hariç diyeyim o zaman:))) İstanbul'dayken de kullanmıyordum Ege'de de ihtiyaç duymuyorum, bende haydar var, araba yerine haydarla geziyorum, zaten ben kasap gibiyim, bisiklet üzerinde bile görseniz korkarsınız, altımda lamborghini var gibi kullanıyorum, kulakta kulaklık müzik son ses, bir de araba kullansam Allah muhafaza🤣🤣

Uauv Haydar ne oli ki ?

Back