Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Instagram hesabından 'istifa açıklaması' yapıldı.

Bazı bakanların değiştiğini de liste halinde yayınlayanlar var. Ne kadar doğru bilmiyorum ama bir çok bakan değişmiş.

99 depreminde de bir suru depremzede cocuk kaybolmus kacirilmis mesela. Ben hic bilmiyordum bir yigin sey okumama ragmen. İzmir depreminden sonra gordum bunu da.
Maalesef 99 depremi sonrası ölü veya sağ bulunamayan çok çocuk oldu, aileleri tvye çıktı sesini duyurmak istedi ama bir yerden sonra unutulup gitti ne yazık ki
Çünkü yanlış hatırlamıyorsam dolgu alanlardaki binalar denize doğru çökmüştü, bulunamayanların denizin altında olduğu gibi şeylerde söylenmişti, kimi ölenlerinde enkazla birlikte kaldırıldığı

Tarih olarak da aklımda yanlış kalmadıysa 99 depreminden 6-7 yıl sonrada organ kaçakçılığı yapanlar olduğuna dair haberler çıkmıştı, bazı çocukların ve gençlerin parfüm kolonya gibi kokular koklatılarak bayıltıldığı, organları alındıktan sonra da öldürüldükleri haberleri yaygınlaşmıştı, çetenin çocuk ve gençleri kandırmak için yaşlı kadın ve erkekleri kullandıkları söyleniyordu, nitekim o dönem üyelerimizden biri eşiyle bir benzinlikte benzin alırken parfüm tanıtımı altında bir olay yaşamış ve organ kaçakçılığı çetesinin işi olabileceğini düşünüp uzaklaşmışlardı, bu konuyla alakalı topik açmıştı, aynı şekilde o dönem annemin oturduğu semtte genç bir kızın böbrekleri alındıktan sonra cesedi konteyner'da bulunmuştu, olayın görgü tanığı taksici ifade vermiş ama bir sonuca ulaşılmamıştı diye kaldı aklımda.

Dünyanın çivisi çıktı ne yazık ki

Albayrak doları 4,6 liradan aldı, 8,50 liradan bıraktı. TL ocak ayından bu yana yüzde 42 değer kaybetti. Dolardaki her 1 kuruşluk yükselmeyle dış borç 1 milyar 700 milyon lira arttı

Ben olsam 20 yıl olsa cabalarım bi sefer seçildin mi ölene kadar mv emekli maaşı alıcan ne güzel hayat

Bazen niye bu kadar çok bebek istiyorum ki diye kendime kızıyorum. Bilmiyordum bunları

Mantıklı abla ekonomiyi en iyi şekilde yönetirler. Hazıne dolar bak

Ben olsam 20 yıl olsa cabalarım bi sefer seçildin mi ölene kadar mv emekli maaşı alıcan ne güzel hayat
Mahallemizin şu anki muhtarı da kadınn sarışın güzel bir kadın .ben de saçlarımı pembeye boyasam ve mahalleme pembe bir gelecek vaad etsem seçerler mi ki benii?

Püü nerde emekçi demokratık ceycey

Yaptığını maskelemek için olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…