hazalada ile tanışıp sohbet için topigime beklerim

canım benim blog açılıyo mu hani güllü falan bir sayfa :KK9::KK9: onun üst sag köşesinde begen yazıyo onu tıkla begenmiş oluyorsun :KK9::KK9: ama begendin mi blogumu begenmediysen zorla begen diyemem:KK60::KK60::KK60:

iyiyim canım on gün kadar sonra yatılı misarirlerim geliyo onlara hazırlık yapıyorum bende bugün sarma ve içli köfte hazırlayıp dondurucuya kaldıracagım onlarla ugraşıyorum yarın da lahana sarıp su böregi ve karnı yarık içini falan hazırlar kaldırırım işim kolaylaşır dünde baklava sardım koydum işte böyle yani hep iş güç . :KK37:
sen neler yapıyorsun canım :97:

iyiyim canım on gün kadar sonra yatılı misarirlerim geliyo onlara hazırlık yapıyorum bende bugün sarma ve içli köfte hazırlayıp dondurucuya kaldıracagım onlarla ugraşıyorum yarın da lahana sarıp su böregi ve karnı yarık içini falan hazırlar kaldırırım işim kolaylaşır dünde baklava sardım koydum işte böyle yani hep iş güç . :KK37:
sen neler yapıyorsun canım :97:

oh negüzel yemekler yapıyosun yatıya değilde yemeye gelem size ay özendim mis gibi olur valla eline sağlık

bitirdinmi canım hazırlıklarını çocukla çok zor oluyo bi iş yapmak allah kolaylık versin

günaydın benim dün ütü günümdü bugünde camları silecegim .siz neler yapıveriyonuz bakemm:KK9:

günaydın benim dün ütü günümdü bugünde camları silecegim .siz neler yapıveriyonuz bakemm:KK9:

biz sabahtan beri hastanelerdeyiz sabah ablamın doğum sonrası kontrolu vardı oraya gittik neyse eve geliyoduk ki benim migrenim tuttu galiba dedi istifra etmeye başladı arabadan zor eve gittik sonra bi titreme bi ağlama krizine girdi çocukta daha 3 aylık ne yapcamı sapıttım iyice kötüleşti annemi arayıp gel sen çocuğa bak biz acile gidiyoruz dedim serum iyne saat 8 oldu daha yeni eve giriyorum,

biz sabahtan beri hastanelerdeyiz sabah ablamın doğum sonrası kontrolu vardı oraya gittik neyse eve geliyoduk ki benim migrenim tuttu galiba dedi istifra etmeye başladı arabadan zor eve gittik sonra bi titreme bi ağlama krizine girdi çocukta daha 3 aylık ne yapcamı sapıttım iyice kötüleşti annemi arayıp gel sen çocuğa bak biz acile gidiyoruz dedim serum iyne saat 8 oldu daha yeni eve giriyorum,

çok geçmiş olsun canım yaa niye oldu ki

bugünde bütün halılarımı silip balkonda havalandırırken yerleri paspas yapacagım iki halı da yarın yıkamaya gidecek işte böyle yani günlük işler devam edeyooo:KK37::KK37:

kolay glsin canım burada yağmur var sizin orada havalar iyi heralde halıları çıkarıyosun bende tülleri yıkamak istiyorum da birtürlü elim değmedi

camları sildim ama bugün akşam acayip yagmur yagdı yaa. iyi ki halılar ıslanmadı:KK37::KK37:

nerelerdesin temizlik güzeli bitmedimi hala işlerin aman misafir gelcek diye temizlik yap bide gidince yap en iyisi günlük temizliğini yap misafirler gelip gidince her yeri temizlersin

X