- 30 Kasım 2010
- 669
- 12
canım nerlerdesin yine kayıplara karıştın
burdayım kız :80:sen nerdesin :97:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nerlerdesin yine kayıplara karıştın
bende burdayım ay canım sıkıldı sabahtan beri netteyim eşim çocuğuda alıp babasına gitti daha gelmediler canım sıkıldı tek başıma
ne şeytanı gör ne salavat getir neyse öyle bi sözdü heralde
niye öyle dedin ki bozuk mu aranız:26:
hiç iyi olmadıki baştan nem kaptım adama neymiş ben okumuşum bana söz geçiremezmiş eşim ben aklı başında biriyim ya gücüne gitti garibim daha beni tanımadan laf söylemiş eşimde bunu bana söyledi babama göstercem sen nasıl bi insansın dedi neymiş açıkmışım eşim beni kapatamazmış bilmem neler neler
iyiyim canım yyya şu mesajların altında ki imza var ya onu ayarladım ama kodunu nereye koyunca çıkıyo bilemedim yaa yardımcı olur musun:26:
yaptım ama kabul etmiyo sen hangi sitede hazırladın kodu:44::44:kontrol paneli yap profili düzenle yap orada çizelge diye bi yer var oraya aldığın kodu yaz sonra kaydet de
for meb stes :ımajege url yazan ı tıkla gelen şifreyi kopyala çizelge bölümüne kopyala sonra kaydet deyaptım ama kabul etmiyo sen hangi sitede hazırladın kodu:44::44:
sagol canım ama ikimizin ki aynı olmuş yaa ben degiştieyim bari
canım değiştirme ne olcak
A.R.C EM BENİM
kızlar benim bloguma da beklerim hepinizi
canım tıkladımda sen blogcuda mı açtın anlamadım
iyi kandilleravet canım blogcu da ne oldu ki:44:
iyi kandiller
bloğuma beklerim demişsin bişey olmadı