- 13 Aralık 2010
- 4.025
- 28
oruç tutmak zor olacak bundan sonra ki yıllarda yani canım...
evt canım allah çalışıp ta oruç tutanların yardımcısı olsun valla açlık geçiyoda susuzluk geçmiyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oruç tutmak zor olacak bundan sonra ki yıllarda yani canım...
slm kız burda mısın :)
selam neler yapıyosun valla ben bügün temizlik yaptım balkon kapısı açık heryer toz olmuş sildim heryeri balkonu yıkadım yetmedi çöpçü çöpleri boşaltmış çöp konteynırının ağzı açık balkona pis pis kokular geliyo gittim onuda yıkadım bide ne görsem leş gibi insan pisliği atılmış içine ben çocuk bezlerini çöplerle koymam çöpçü geleceği gün çıkarırım zaten hepsinide gün boyunca tek tek poşetlediğim için kapının yanına çıkarırım midem bunaldı alt üst oldum hangi hayvan yaptıysa evini görmek lazım sonra geldim eve 3_4 kez sabunlandım köpük köpük sanki üstüme si,ndi o koku elerim parmaklarım büzüştü yıkanmaktan
kız ne oldu biliyor musun sana mesaj yazdıktan sonra benim oglan lazımlıgını kendi aldı geldi ve oturdu çiş yapamadı ama bu bile büyük gelişme yaa görünce bile cıglık cıglıga aglıyordu çocuk pepee yi çok seviyo iki gündür onun tuvalete çiş yaptıgı ile ilgili bir çizgi film i vardı onu izliyordu bugünde lazımlıga otururken pepee pepee diyo yaramaz ondan mı etkilendi ne anlamadım ayy çok mutlu oldum yaa
inş.... ama yaa söylemiyo gelince salıyo gitsin.ev çiş koktu resmen arkasında silgi bezi ile dolaşıyorum evden koku nasıl çıkacak yaaa şu işi bir başaralım inş bütün halılar yıkamaya gidecek artık
valla bende heryer çiş olacak diye bezini çıkarmıyorum ara ara tutuyorum çişe yaparsa yapıyo yapmazsa beze
ayy çişi falan geçtim bugün sabah oglan ayagına yeni demledigim çaydanlıgı devirdi aayagı fena yandı babası geldi yeni de anca onunla sakinleşti çocuk... babasının yaralrı geçti onu yaktık bu sefer yaa nedir bu çaydan çektigimiz..
geçmiş olsun canım ya benim oğlanında kolu çıktı pazar günü bugün sabah 7:30 dan beri hastanedeydik anca saat 11 de işimiz bitti bide özel hastane devlet hastanesi olsa bilmiyorum ne olacak şimdi alçıda 15 gün sonra çıkaracaklar alçıyı ben mumya adam oldum diye gezip duruyo
sizede geçmiş olsun canım yaa çocuk işte sorunu bitmiyo ki...
senin oğlan nasıl oldu canım yanıkta bağa zor çocuğa allah kuvvet versin