hazalada ile tanışıp sohbet için topigime beklerim

ben misafir gelmeden temizligi yapıp ondan sonra günlük temizlige devam etmeyi tercih ederim :21::21::KK9: eee sen neler yapıyon benim bu hafta mutfak ve banyo temizligi var:KK37:

ya ne olsun çocuk benimde bu gün çok istifra etti yolluk battı iyice sildim ama çıkmadı yağ çözücü sıktım üzerine yıkamaya göndercem

sıhhatler olsun paşama bizde cuma günü kestik babişkosuyla baya adam gibi oldu kerata sen neler yapıyyosun

bugün mutfak temizligi yaptım.akşama çamaşır suyunun içindeydiim.ellrim bile buruşmş.çok yoruldum.:KK37:şimdi de oglanın ateşi var gibi ona ilaç verdim . :KK20:

bugün mutfak temizligi yaptım.akşama çamaşır suyunun içindeydiim.ellrim bile buruşmş.çok yoruldum.:KK37:şimdi de oglanın ateşi var gibi ona ilaç verdim . :KK20:

geçmiş olsun canım havalardandır bizde arabamız gelmezse hasta olcaz gibi dün akülü araba aldık ağla ağla gözleri çıktı mağazada teşhiri vermiyomuş akşam üzeri eve teslim ederiz depodan yenisi gönderilecek dedi dün gelmedi bu günde yok of herdakka arabam arabam değip duruyo anneme gittik eşimde evde gececi yatıyodu baba sen kal evde arabam gelirse al beni ara araban geldi diye tembihliyo tabi eve geldik araba yok çıldırdı küstü bize yemek bile yemedi ağlayarak uyudu

iki gündür geceleri sadece bezle yatıyo iılık duş aldırıyoruz ıslak havlu koyuyoruz falan heryerine ateşini düşüremedik ama doktora gittik dün igne yazdı faydası olur inşallah. aniden oldu yaa hiç belirti vermedi:26: çok kortum ilk hasta oluşu daha ama çok kötü oldu yazık kuzuma:KK43:
çocuklar hep aynı işte tutturdular mı susmak bilmezler .bizimkide hasta olunca babaya düştü iyice işe gidince adam inletiyo beni baba da baba diye akşama kadar:KK20:

iki gündür geceleri sadece bezle yatıyo iılık duş aldırıyoruz ıslak havlu koyuyoruz falan heryerine ateşini düşüremedik ama doktora gittik dün igne yazdı faydası olur inşallah. aniden oldu yaa hiç belirti vermedi:26: çok kortum ilk hasta oluşu daha ama çok kötü oldu yazık kuzuma:KK43:
çocuklar hep aynı işte tutturdular mı susmak bilmezler .bizimkide hasta olunca babaya düştü iyice işe gidince adam inletiyo beni baba da baba diye akşama kadar:KK20:

canım iyneler iyi gelir işallah boğazlarınımı üşütmüş acaba bizimkisinin ateşi boğazlarından çıkıyo bide ateşi var diye iyice çocuğu soyup hasta etme evler sıcak ama yine de üşürler çıtçıtlı atletlerden giydir istersen bide ateşi çıkan çocuk ayaklarına çorap giydirilecekmiş bana da doktor dedi ayakları çıplak olmuyacakmış

canım iyneler iyi gelir işallah boğazlarınımı üşütmüş acaba bizimkisinin ateşi boğazlarından çıkıyo bide ateşi var diye iyice çocuğu soyup hasta etme evler sıcak ama yine de üşürler çıtçıtlı atletlerden giydir istersen bide ateşi çıkan çocuk ayaklarına çorap giydirilecekmiş bana da doktor dedi ayakları çıplak olmuyacakmış

ateş var ama el ve ayakları buz gibiydi ki çorap giydiriyordum yine ısınmıyordu yazık kuzuma ama bugün daha iyi hatta babası ile gezmeye gittiler daha da gözü açılmış bende yemek yapıyorum misafirlerim bu akşam geliyorlar

ateş var ama el ve ayakları buz gibiydi ki çorap giydiriyordum yine ısınmıyordu yazık kuzuma ama bugün daha iyi hatta babası ile gezmeye gittiler daha da gözü açılmış bende yemek yapıyorum misafirlerim bu akşam geliyorlar

geçmiş olsun canım yavrum ya şimdi misafirlerdende sıkılır hasta olmasa bari tekrar sana kolay gelsin

şimdi daha iyi canım misafirimizin onunla yaşıt oglu var onunla bile kavga edebiliyo okadar iyi yani:KK9::KK9:

oh paşam büyümüşte adammı dövermiş aman iyi olsun canım kendinize iyi bakın ev sıcak oluyo diye cam açık yatıyoruz boynum çok ağrıyo

ayy yok ne dövecek o vuruyo buda avaz avaz bagırıyo:KK52:
dikkat etmek lazım bu havalar aldatıyo... oglanın altı çok pişik oldu yaa ne yapacagımı bilemedim ne denediysem fayda etmedi:18:

nsılsın hameltanla bebentan kremlerini dene bide altını ıslak mendil yerine yıkanmış bezle sil

herşeyi denedim canım yaa . ama popo kısmı baya geçti ama pipi ucu geçmedi hala:44:

X