Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ne olsun çocuk benimde bu gün çok istifra etti yolluk battı iyice sildim ama çıkmadı yağ çözücü sıktım üzerine yıkamaya göndercem
geçmiş olsun canım hasta mıydı:26:.çocuk olunca iş bitmiyo ki hiç
benimkide iyi bugün saçlarını kestik kabak gibi oldu nerdeyse banyo yaptırdım şimdide uyuyosağ olcanım hasta değildi ama bilmiyorum heralde hazmetmedi yediğini şimdi iyiyiz senin ufaklık nasıl
benimkide iyi bugün saçlarını kestik kabak gibi oldu nerdeyse banyo yaptırdım şimdide uyuyo
sıhhatler olsun paşama bizde cuma günü kestik babişkosuyla baya adam gibi oldu kerata sen neler yapıyyosun
bugün mutfak temizligi yaptım.akşama çamaşır suyunun içindeydiim.ellrim bile buruşmş.çok yoruldum.şimdi de oglanın ateşi var gibi ona ilaç verdim .
iki gündür geceleri sadece bezle yatıyo iılık duş aldırıyoruz ıslak havlu koyuyoruz falan heryerine ateşini düşüremedik ama doktora gittik dün igne yazdı faydası olur inşallah. aniden oldu yaa hiç belirti vermedi:26: çok kortum ilk hasta oluşu daha ama çok kötü oldu yazık kuzuma
çocuklar hep aynı işte tutturdular mı susmak bilmezler .bizimkide hasta olunca babaya düştü iyice işe gidince adam inletiyo beni baba da baba diye akşama kadar
canım iyneler iyi gelir işallah boğazlarınımı üşütmüş acaba bizimkisinin ateşi boğazlarından çıkıyo bide ateşi var diye iyice çocuğu soyup hasta etme evler sıcak ama yine de üşürler çıtçıtlı atletlerden giydir istersen bide ateşi çıkan çocuk ayaklarına çorap giydirilecekmiş bana da doktor dedi ayakları çıplak olmuyacakmış
ateş var ama el ve ayakları buz gibiydi ki çorap giydiriyordum yine ısınmıyordu yazık kuzuma ama bugün daha iyi hatta babası ile gezmeye gittiler daha da gözü açılmış bende yemek yapıyorum misafirlerim bu akşam geliyorlar
şimdi daha iyi canım misafirimizin onunla yaşıt oglu var onunla bile kavga edebiliyo okadar iyi yani
oh paşam büyümüşte adammı dövermiş aman iyi olsun canım kendinize iyi bakın ev sıcak oluyo diye cam açık yatıyoruz boynum çok ağrıyo
herşeyi denedim canım yaa . ama popo kısmı baya geçti ama pipi ucu geçmedi hala:44:
canım nasılsın ya bi doktora göstersene enfeksiyon kapmasın ona çok rahatsızlık verir kaşındırır bezde yakar şimdi oy canım