hazalada ile tanışıp sohbet için topigime beklerim

canım ara ara kontrol ediyorum sayfayı gelmedin daha iyi şansınada havalar güzel gidiyo

ben geldimmmmm:KK66::KK66: gelir gelmez bilgisayarı açtım :KK60::KK60:eşim bir otur yol yorgunlugun geçsin diyo :86:ama bir haftadır aklım nette kaldı resman :86:
eeeeee nasılsınız kızlar:KK54:

oooo :KK64::KK64::KK64::KK64:
heryeri gezdim valla hala dayı kim varsa :KK66::KK66:dügün dernek derken gün bitti geldik :KK9:

bende bugün camları sildim ikinci kattayım bide yükseklik korkum var sorma ödüm koptu ay cam silme olmasa ne güzel olur

bende bugün gardolabın iç düzenini degiştirdim çok yoruldum yaa oglanın odasındakini de düzenledim şimdide ütü yapacagım ama hiç halim yok valla önce biraz dinlenmem lazım:KK37::KK37:

bende bugün gardolabın iç düzenini degiştirdim çok yoruldum yaa oglanın odasındakini de düzenledim şimdide ütü yapacagım ama hiç halim yok valla önce biraz dinlenmem lazım:KK37::KK37:

dinlen canım bende bugün krem rengi misafir odasının koltukları onları sildim bide tek tek yastıklı of ilk önce çıkarıp yıkamayı düşündüm yanlızca derilerini silerim dedim baktım zorla 2 tanesini çıkardım olmuyo fermuarlarınıda kopardım yine başa düştü sildim of çok yoruldum koltuklarıda hazır çekmiş ken yerleride sileyim dedim vilada istediğim gibi temiz yapmaz diye elimle sildim eğil kalk belime ağrılar girdi daha şimdi totomu yere koyuyorum market alış verişi yemek pişir kocişi işe yolla ay ev hanımı olmak ne zor bedava işçi

bende şimdi oglanı öyle uykusuna hazırlıyorum :emir_bebek:uyanıncaya kadar işlerimi bitirip bende dışarı çıksam olur ama çıkınca babamız gelinceye kadar eve girmiyo benimki sinir oluyorum saatlerçe peşinden koşuyorum merdivenden düşecek yola çıkacak diye :KK9::KK9:

Yaa gülme krizine girdim şu yemek programlarında gerizekalı bir adam . Korili kuş üzümlü pilav hakkında yorum yapıyor . Üzümlü pilavı biliyorum ama diyo korili kuşu hiç duymadım :):) :):) :):)
franbuazlı chees kek'e de faram buaz ne yaa diyo . garnitür e de garantür dedi :):):)

yemekteyizinde suyu çıktı eskiden seyrediyodum bide şu evlendirme programlrı varya kaldırılsa çok iyi olacak her kanalda onlar ne bu ya etraflarında kadın kalmamış adam kalmamış herkes televizyonda

valla öyle canım yaşlı ayrı rezil genci daha bir rezil o pragramlaraa katılanların izlemiyorum ben onları :KK24::KK24:

X