- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.415
- 548
- 33
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ben evimdeki alaturkayi kirdirip yerine klozet yaptırdım :)
Önceki evimde alaturkaya giren misafir pantolonunu çıkarmadan yapmış heralde pacasina bulaşmış ! Halim kaka oldu
Birde hijyenik diyorsunuz
Ayrıca klozet daha hijyenikdir
Hiç popoma su da sıçramadi siz ne yapıyorsunuz anlamadım :)
Alaturka da idrarın sicrar totisi yıkarken suyu sıçrar asıl.
Bu arada hijyenik demisken önce kağıt urunuyle tertemiz yaptıktan sonra yikiyorsunuzdur umarım
sunnet dıye yıkıyorsa temızlık sunnettır pıs pıs yerı yemek yaptıgın elle nasıl yıkarsın öfff gercekdenHiç sanmıyorum çoğu kişinin peçete kullandığını. O şekilde yıkamak sünnetdir diyen bir tayfa var çünkü.
sunnet dıye yıkıyorsa temızlık sunnettır pıs pıs yerı yemek yaptıgın elle nasıl yıkarsın öfff gercekden
bunu yapan var mı ya ınanasım gelmıyor
kagıt havlu pecete tuvalet kagıdı dıye bırsey var
Bu dünyada klozet sewmeyen ve beceremeyen bi tek ben varım sanıyodum,şükür rahatladım tek olmadıgıma.Tutturmak zorundayım zaten artık tasımdıgım evde klozetli
Ama idrar yolu iltihabi oluyo ole diyolarAlaturkadan başka tuvalet kullanmam. Zaten idrarı hepten bırakmak sakıncalı, kegel egzersizi ile yapmak lazımmış öyle yapınca da sıçramıyor.
Ama tabiki hastalıkta çok lazım alafranga.
aynende oyle oluyor bızzat basıma geldıAma idrar yolu iltihabi oluyo ole diyolar
Evet bunu bana doktorum soledi cunku :) oyle kegel egzersizi bilmem ne dolu mesaneyle yapilmaz.bos sekilde yapacaksin.. normal dogumdan sonrada tabsiye ederler hatta ama asla tuvalette degilaynende oyle oluyor bızzat basıma geldı
kesınlıkle oyleEvet bunu bana doktorum soledi cunku :) oyle kegel egzersizi bilmem ne dolu mesaneyle yapilmaz.bos sekilde yapacaksin.. normal dogumdan sonrada tabsiye ederler hatta ama asla tuvalette degil
Bu dert bizi öldürür be kardes cok zor ceken bılırBu dünyada klozet sewmeyen ve beceremeyen bi tek ben varım sanıyodum,şükür rahatladım tek olmadıgıma.
Ewinde her ikiside mewcut.kızım kullanıyo bazende eşim
O kadar temiz yıkıyorum “bende oturup alışmalıyım” diyorum,yok mümkün degil oturamıyorum.
Aynn bna, takılması lazım yarım saat kalırım oyle :)ki ... ekleyeyım kegel ıcın tuvaletde oturmaya da gerek yok :)
yanı dolu mesaneyle alaturkaya çömelıpde tutabılene madalya takmak gerek
asla hijyenik olamaz heryere atlıyor hele o tuvalet maşrapalarının mikrobu totoyu yıka elini sok
E ozaman direk musluktan yıkarlar neden maşrafalar varYaaa suyu maşrafadan ele dökerek yapılmıyor muydu o, içine mi sokuyorlarmış eli tekrar ıyk
Hayattan soğudum tüm maşrafalar yakılsın, yaşasın klozetler
Keşke bu gerçeği bilmeden yaşamıma devam etseydim, hayatımın zorluk derecesi bir kat daha arttı gece geceE ozaman direk musluktan yıkarlar neden maşrafalar var
Nasıl yanı ?Keşke bu gerçeği bilmeden yaşamıma devam etseydim, hayatımın zorluk derecesi bir kat daha arttı gece gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?