Hayy ben bu klozeti icat edene :////

Alaturkadan başka tuvalet kullanmam. Zaten idrarı hepten bırakmak sakıncalı, kegel egzersizi ile yapmak lazımmış öyle yapınca da sıçramıyor.

Ama tabiki hastalıkta çok lazım alafranga.

Ben evimdeki alaturkayi kirdirip yerine klozet yaptırdım :)
Önceki evimde alaturkaya giren misafir pantolonunu çıkarmadan yapmış heralde pacasina bulaşmış ! Halim kaka oldu
Birde hijyenik diyorsunuz

Ayy iğrenççç kaka mı Evet bi de hijyenik diyorlar ya aklım almıyor. Yahu bi kere fizik kuralı sıçrama olayı,ne yaparsan yap engel olunamaz.

Hiç sanmıyorum çoğu kişinin peçete kullandığını. O şekilde yıkamak sünnetdir diyen bir tayfa var çünkü.

Bende klozet severim tabiki evde :) dışarda alaturka iyi oluyor bir nebze. Yine de sıçrattığı için huylaniyorum tabi. Birde içine düşecek gibi oluyorum bacaklarim uyuşuyor Ayrıca baştan sonra kadar okudum hepinize de güldüm yaa yorumlar harika çok tatlisiniz

Hiç sanmıyorum çoğu kişinin peçete kullandığını. O şekilde yıkamak sünnetdir diyen bir tayfa var çünkü.
sunnet dıye yıkıyorsa temızlık sunnettır pıs pıs yerı yemek yaptıgın elle nasıl yıkarsın öfff gercekden
bunu yapan var mı ya ınanasım gelmıyor

kagıt havlu pecete tuvalet kagıdı dıye bırsey var

Ay evet o ellerle yemek yapıyorlar dimi bi de o var. Aman yarabbim kusabilirim.
Bir de elimizi sabunluyoruz diye savunmaya geçerler. Ne kadar sabunlansa da iğrenç ya iğrenç

Tutturmak zorundayım zaten artık tasımdıgım evde klozetli
Bu dünyada klozet sewmeyen ve beceremeyen bi tek ben varım sanıyodum,şükür rahatladım tek olmadıgıma.
Ewinde her ikiside mewcut.kızım kullanıyo bazende eşim
O kadar temiz yıkıyorum “bende oturup alışmalıyım” diyorum,yok mümkün degil oturamıyorum.

Yorumlara olecem

Konu sahibi klozete oturmadan once icine bir yaprak tuvalet kagidi atarsaniz sicramaz.. ama alaturka tuvalette biraz kiloluysaniz kolay kalkamazsiniz, en iyi ihtimalle ya kasik fitigi olursunuz ya da elinizi yere koymak zorunda kalirsiniz.. ayrica klozette muslugu asansorlu yaptirirsaniz (evet adi bu dalga gecmeyin adini ben koymadim ) tutturma sorunu da kalmaz :) gece gece ne muhabbet ya

ki ... ekleyeyım kegel ıcın tuvaletde oturmaya da gerek yok :)
yanı dolu mesaneyle alaturkaya çömelıpde tutabılene madalya takmak gerek

Bu dert bizi öldürür be kardes cok zor ceken bılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…