- 7 Ağustos 2017
- 9.950
- 37.128
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
O sana baglı cınım musluga hortum taktınmı klozetteknden daha cok su atıyo :)Yaaa suyu maşrafadan ele dökerek yapılmıyor muydu o, içine mi sokuyorlarmış eli tekrar ıyk
Hayattan soğudum tüm maşrafalar yakılsın, yaşasın klozetler
ayy keske bende bilmeseydim bunu hic boyle dusunmemistimKeşke bu gerçeği bilmeden yaşamıma devam etseydim, hayatımın zorluk derecesi bir kat daha arttı gece gece
Neyi icine sokuyosunuz? Once bence tahareti arastirin tavsiyem. Ben yaptigimi soliim. Buyuk ya da kucuk olmasi farketmeksizin tuvalet kagidiyla temizlik yaparim. Sonra islak tuvalet kagidiyla.. sonra yikarim sonrada kurularim tuvalet kagidiyla.. bunda tiksinecek birsey yok. Cocuklarimin altini aliyirum evet tamam elim kakaya bile degmiyo ama.. agda yapiyorum kendime banyoda yikiyorum..bu tarz seylere takilanlari anlamiyorum. Masturbasyon bile yapsan oralara dokunuyosun. Bunun tiksinecek nesi var?Yaaa suyu maşrafadan ele dökerek yapılmıyor muydu o, içine mi sokuyorlarmış eli tekrar ıyk
Hayattan soğudum tüm maşrafalar yakılsın, yaşasın klozetler
Yani .. zaten zar zor tuvalete gitmisim oturmusum.. insan ister istemez tutamiyir:) heleki yere comelir vaziyetteyken :)ki ... ekleyeyım kegel ıcın tuvaletde oturmaya da gerek yok :)
yanı dolu mesaneyle alaturkaya çömelıpde tutabılene madalya takmak gerek
Bence yanlış anladınız sizNeyi icine sokuyosunuz? Once bence tahareti arastirin tavsiyem. Ben yaptigimi soliim. Buyuk ya da kucuk olmasi farketmeksizin tuvalet kagidiyla temizlik yaparim. Sonra islak tuvalet kagidiyla.. sonra yikarim sonrada kurularim tuvalet kagidiyla.. bunda tiksinecek birsey yok. Cocuklarimin altini aliyirum evet tamam elim kakaya bile degmiyo ama.. agda yapiyorum kendime banyoda yikiyorum..bu tarz seylere takilanlari anlamiyorum. Masturbasyon bile yapsan oralara dokunuyosun. Bunun tiksinecek nesi var?
Masrafaya el sokulmuyoki zaten... taharet dedigimiz sey zaten oyle ayni suyu kullanilarak yapilmaz.. akan suyla yapilir. Oyle yapanlar varsada taharetle uzaktan yakindan alakasi yokBence yanlış anladınız siz
Ben kirli eli tekrar maşrafaya sokma kısmından tiksindim
Yoksa mecbur elliyoruz oramızı buramızı napalım ahahaha
Bence de ya iğrenç o maşrafa bir daha kullanılmaz zaten öyle bir şeyden sonraMasrafaya el sokulmuyoki zaten... taharet dedigimiz sey zaten oyle ayni suyu kullanilarak yapilmaz.. akan suyla yapilir. Oyle yapanlar varsada taharetle uzaktan yakindan alakasi yok
Masrafaya el sokulmuyoki zaten... taharet dedigimiz sey zaten oyle ayni suyu kullanilarak yapilmaz.. akan suyla yapilir. Oyle yapanlar varsada taharetle uzaktan yakindan alakasi yok
El kullanilmasinda bi sakinca yokta.. masrafaya el soktuklarini nerden biliosunuz?Türkiye’nin büyük kısmı alaturka tuvalette maşrafaya elini sokarak taharetleniyor. Büyük de yapsa küçük de yapsa
Alafranga kullanan bir kısım da yine taharet musluğunu kullanarak elle taharetleniyor.
HahahaKokuktunuz burayı offf çıkarken camları açın bari
El kullanilmasinda bi sakinca yokta.. masrafaya el soktuklarini nerden biliosunuz?
Ya ben soktuklarini sokmadiklarini bilmiyorum.. ama herkes o kdr eminki milletin soktugundan..ne bilim tuvalette millet ne halt ediyo :)))Siz sokmadıklarını nereden biliyorsunuz?
Ben daha önce yurtta vs ortak kullanılan tuvaletlerde falan öyle kullananlar gördüm de o yüzden söyledim. Suyu eline dökmek yerine b*klu elini maşrafanın içine sokup maşrafayı da öyle bırakanlar var
Yok artık yaSiz sokmadıklarını nereden biliyorsunuz?
Ben daha önce yurtta vs ortak kullanılan tuvaletlerde falan öyle kullananlar gördüm de o yüzden söyledim. Suyu eline dökmek yerine b*klu elini maşrafanın içine sokup maşrafayı da öyle bırakanlar var
Yok artık ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?