Hayy ben bu klozeti icat edene :////

Kendimi bildim bileli klozet kullanırım
Ne su içinde kaldım ne pişman oldum
Tutturamama ne olaki
Ucuz bir klozetse su kısmındaki başlık yerinden oynamışsa falan belki
Bu KV ikinci tasımdıgtasımdıgı evi ıkısındede aynı sorunu yasıyorum .Az once karnıma agrı gırdı kendımı tuttumtuttum dıe umarm bnm tasıncagım evde aynı sorunu yasamam oda klozet cunku

Ben evimdeki alaturkayi kirdirip yerine klozet yaptırdım :)
Önceki evimde alaturkaya giren misafir pantolonunu çıkarmadan yapmış heralde pacasina bulaşmış ! Halim kaka oldu
Birde hijyenik diyorsunuz

Önceki evimde alaturkaya giren misafir pantolonunu çıkarmadan yapmış heralde pacasina bulaşmış ! Halim kaka oldu
:kusmuk::kusmuk: asla hijyenik olamaz heryere atlıyor hele o tuvalet maşrapalarının mikrobu totoyu yıka elini sok :kusmuk:

:KK57:

:KK70::KK70::KK70:

Alaturkaya giderken pantolon çıkarmak pek yapılan birşey değildir zaten.

Sizin misafir fazla şiddetli yapmış herhalde.:-)

Tutturmak zorundayım zaten artık tasımdıgım evde klozetli :KK43:
Bence alış , en temizi .. dışarda kullanmadığın sürece sorun yok . Mecbur kalırsan da opet ı öneririm :))) kapılar bile sensörlü. .

Reklamını yaptım opet, bir yıl benzin parası almazsın artık :)))

Ben de klozet sevenlerdenim. Asıl mikrop yuvası alaturka tuvaletlerdir. Küçük tuvalet yapılırken ayaklara sıçrar, taharet alırken yine ayaklara sıçrar. Yerde duran bi maşrapa, bazı evlerde musluğa takılı ve tuvaletin taşına kadar kadar uzanan bir hortum. Iyyykk.. Bunların hepsi hijyeniklikten uzak şeyler. Resmen midemi bulandırıyor alaturka tuvalet..
Hem rahat edemiyor insan ya, eğilince bacaklar,dizler ağrıyo. En iyisi klozet, asrın buluşu bence :halay:

Back
X