- 28 Kasım 2010
- 42.066
- 139.579
- 798
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
İşin kotu tarafı taşındığım evde klozet var napcam ben ya
Vala benım icin coooooooookkkkkk zor alişmadıgım icin belki. sevmıyorum klozeti ya otururken bile midem bulanıyo .Herkes ustune oturuyo nekadar temiz olabılırkıKlozet kullanmak çok zor bi şey değil. İlk kez cebelleşeni görüyorum.
+1 resmen kabus bana daAboo alaturka tuvalet de benim kabusum
O ne oyle yaaaa
Klozet seviyorum seniiii
AlaturkadadaAlaturkadada canım musşuk var:)Duyan da alaturka tuvalette popo yıkama hizmetlileri arkanızda bekliyor sanacak ya en azından musluk var klozette
Duyan da alaturka tuvalette popo yıkama hizmetlileri arkanızda bekliyor sanacak ya en azından musluk var klozette
Alaturka tuvaletler daha cok mikrop barindiriyormus. (Saga sola sicradigi icin olsa gerek, bir haberde dinlemistim seneler once) 3. dunya ulkelerinde kalmis sadece. Ama yapilan son arastirmalarda Alaturka daha iyi diyor kabizlik, hemoroid icin .
Ben seneler oldu Alaturka kullanmayali. Belki disari ciktiginizda yaniniza bebekler icin olan islak mendillerden tasirsaniz daha rahat olur sizin icin.
O daha az sıcratıyo hatta bı yöntemi var hıc sıcratmayabılındeBende Alaturka tuvaletlerden tiksiniyorum. Oturup işemeye kalktığında insanın her yerine sıçrıyor, bence bu su ile boğuşmaktan daha beter.
Alafranga tuvalet bana daha hijyenik geliyor fakat dışardakilerden bahsetmiyorum kolay kolay dışarda tuvalete girmem girersemde 1 top peçeteyi boca ediyorum klozete.
HahaahHahaa kv sımdı bnm icin bu delırdımı dıodur kahkaha attim :)))Bende bir türlü giremem eski tip tuvaletlere
Becerip yapamamda
Yazın pikniğe gittik dağın başındaki kendi bağımıza
Bir sıkıştım tuvalete dayanamadım
Kendime bir köşe buldum zar zor
Ama ne panik gözüm etrafta
Tam çömeldimyapıyorum panik gözlerle
Başımın üstündeki ağaçtan bir karga gaaaak demezmi o korkuyla sıçradım ayağıma işedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?