Hayy ben bu klozeti icat edene :////

Bende Alaturka tuvaletlerden tiksiniyorum. Oturup işemeye kalktığında insanın her yerine sıçrıyor, bence bu su ile boğuşmaktan daha beter.

Alafranga tuvalet bana daha hijyenik geliyor fakat dışardakilerden bahsetmiyorum kolay kolay dışarda tuvalete girmem girersemde 1 top peçeteyi boca ediyorum klozete.

Yaşasın klozeti icat edenler :)
Yani kendi evimizdekiler de mi mikrop yuvası anlamadım şimdi.
Umumi tuvaletlerde tercihim tabii ki de alaturka tuvalet ama klozetin de hakkını yemeyin şimdi.
Bacaklarında, dizlerinde sorun olan insanlar alaturka tuvalette nasıl yapabileceklerdi ki? Öyle işte...

Alaturka tuvaletler daha cok mikrop barindiriyormus. (Saga sola sicradigi icin olsa gerek, bir haberde dinlemistim seneler once) 3. dunya ulkelerinde kalmis sadece. Ama yapilan son arastirmalarda Alaturka daha iyi diyor kabizlik, hemoroid icin .
Ben seneler oldu Alaturka kullanmayali. Belki disari ciktiginizda yaniniza bebekler icin olan islak mendillerden tasirsaniz daha rahat olur sizin icin.

Cok cok afedersiniz bunu alaturka sıcratıyo diyenlere yazıyorum .klozettede kaka yaptınmı pat dıe sıcramıyomu .o kaka once içine düşüyo o ağırlıkla suyu sıcratıyo totona totona doğru .igrenclestım kusura bakmayım

Bende bir türlü giremem eski tip tuvaletlere
Becerip yapamamda
Yazın pikniğe gittik dağın başındaki kendi bağımıza
Bir sıkıştım tuvalete dayanamadım
Kendime bir köşe buldum zar zor
Ama ne panik gözüm etrafta
Tam çömeldim yapıyorum panik gözlerle
Başımın üstündeki ağaçtan bir karga gaaaak demezmi o korkuyla sıçradım ayağıma işedim

O daha az sıcratıyo hatta bı yöntemi var hıc sıcratmayabılınde

HahaahHahaa kv sımdı bnm icin bu delırdımı dıodur kahkaha attim :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…