- 7 Ağustos 2017
- 9.950
- 37.160
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Bu KV ikinci tasımdıgtasımdıgı evi ıkısındede aynı sorunu yasıyorum .Az once karnıma agrı gırdı kendımı tuttumtuttum dıe umarm bnm tasıncagım evde aynı sorunu yasamam oda klozet cunkuKendimi bildim bileli klozet kullanırım
Ne su içinde kaldım ne pişman oldum
Tutturamama ne olaki
Ucuz bir klozetse su kısmındaki başlık yerinden oynamışsa falan belki
Su ayarıyla oynarken radyo bile bulunabilir tazyikli hafif ay cok tazyikli geldiAyarı yapılmamış mı taharet başlığının. Bizimkiler tam 12den vuruyor
Bana gore degil cnmAyrıca klozet daha hijyenikdir
Ben evimdeki alaturkayi kirdirip yerine klozet yaptırdım :)
Önceki evimde alaturkaya giren misafir pantolonunu çıkarmadan yapmış heralde pacasina bulaşmış ! Halim kaka oldu
Birde hijyenik diyorsunuz
Ben evimdeki alaturkayi kirdirip yerine klozet yaptırdım :)
Önceki evimde alaturkaya giren misafir pantolonunu çıkarmadan yapmış heralde pacasina bulaşmış ! Halim kaka oldu
Birde hijyenik diyorsunuz
Aaa bu icada asla laf söyletmem . Yok böyle birşey :) alaturka cekmezdi beni bu kadar :) suyu da bir iki bir iki tutturursun :)))
Alaturkaya giderken pantolon çıkarmak pek yapılan birşey değildir zaten.
Sizin misafir fazla şiddetli yapmış herhalde.
Tuvaletten bildiriyorum:
Demin de dediğim gibi, tam 12den vuruyor bizim taharet musluğu
Aynen öyleasla hijyenik olamaz heryere atlıyor hele o tuvalet maşrapalarının mikrobu totoyu yıka elini sok
Tutturmak zorundayım zaten artık tasımdıgım evde klozetliAaa bu icada asla laf söyletmem . Yok böyle birşey :) alaturka cekmezdi beni bu kadar :) suyu da bir iki bir iki tutturursun :)))
Bı benkını vurmuyo ya :))Ay ben çok seviyorum bizimki tam 12den vuruyo
Bizimki de aynı ,demin onayladım :) konu sahibinin tuvaletinde konum sorunu var sanırım :)Tuvaletten bildiriyorum:
Demin de dediğim gibi, tam 12den vuruyor bizim taharet musluğu
Bence alış , en temizi .. dışarda kullanmadığın sürece sorun yok . Mecbur kalırsan da opet ı öneririm :))) kapılar bile sensörlü. .Tutturmak zorundayım zaten artık tasımdıgım evde klozetli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?