Hayy ben bu klozeti icat edene :////

Mikrop yuvası oldugu yetmezmiş gıbı bıde cok afedersiniz suyu tutturamama var bune arkadas. Sırılsıklam oldum suyla boğuşuyorum resmen. wc ' gittiğimde bin pişman oluyorum. Yasasın eskı tuvalet kahrolsun klozet, :mad:

Ben ucu uzun cicek sulama ibriklerinden aldim. Bak net anlatiyorum. Özellikle abdest alirken tek pacayi tamemen cikar. Ibrik isini görür. Temiz kullanilirsa alaturkadan daha iyi. Alaturkanin da arti yanlari var. Klozetin de. Temiz kullanilirsa tabi...

Ben ucu uzun cicek sulama ibriklerinden aldim. Bak net anlatiyorum. Özellikle abdest alirken tek pacayi tamemen cikar. Ibrik isini görür. Temiz kullanilirsa alaturkadan daha iyi. Alaturkanin da arti yanlari var. Klozetin de. Temiz kullanilirsa tabi...
Ama bu KV nın evi nasılnasıl mudahale edebılırimki artık kendı evımde bulurum cozumu :)

Alaturka tuvaletler daha cok mikrop barindiriyormus. (Saga sola sicradigi icin olsa gerek, bir haberde dinlemistim seneler once) 3. dunya ulkelerinde kalmis sadece. Ama yapilan son arastirmalarda Alaturka daha iyi diyor kabizlik, hemoroid icin .
Ben seneler oldu Alaturka kullanmayali. Belki disari ciktiginizda yaniniza bebekler icin olan islak mendillerden tasirsaniz daha rahat olur sizin icin.

Klozetlerin önüne konan basamak gibi bir araç var o da pozisyon vererek hemoroid gibi şeylerin oluşmasını önlüyor

IMG_0801.webp

Cok cok afedersiniz bunu alaturka sıcratıyo diyenlere yazıyorum .klozettede kaka yaptınmı pat dıe sıcramıyomu .o kaka once içine düşüyo o ağırlıkla suyu sıcratıyo totona totona doğru .igrenclestım kusura bakmayım
E yıkiyorsun poponu o sıcramayı sen tototnla engellemiş oluyorsun fazla uzaklara gidemiyor :27: ama alaturkada çişin gittiği yeri bilemiyorsun kimbilir nerelerde :kusmuk:

Kendimi bildim bileli klozet kullanırım
Ne su içinde kaldım ne pişman oldum
Tutturamama ne olaki
Ucuz bir klozetse su kısmındaki başlık yerinden oynamışsa falan belki

Ayrıca klozet daha hijyenikdir
Hiç popoma su da sıçramadi siz ne yapıyorsunuz anlamadım :)
Alaturka da idrarın sicrar totisi yıkarken suyu sıçrar asıl.
Bu arada hijyenik demisken önce kağıt urunuyle tertemiz yaptıktan sonra yikiyorsunuzdur umarım

Back
X