Neden? Konu sizin bile değil neden kapatılıyor ki
Buna mizantropi deniyor bunlar hayvansever de değil köpeksever, yavru kedileri öldürüp boğup atacak kadar vahşileşmiş bir canlı türünden korkan parklarda çocukların rahat ve güven içinde oynamalarını isteyen çeteleşmiş köpeklerin rehabilite edilmesini insanların yaşam alanında değil güvenli barınaklarda olmasını isteyen kişilerle empati kuramıyorlarBravo, hayvanları sevip insanları b*k parçası yerine koyunca dünyayı kurtarmış oluyorsunuz. İnsanlara karşı biraz anlayış bekleyeni de hayvan düşmanı ilan ediyorlar hemen. Çok hastalıklı bir bakış açısı. İnsanlardan bu kadar tiksiniyorsanız toplum içinde yaşamayın.
Kaç senedir kullanıyorum forumu, başka konularda da tartışma uzamasın diye diğer üyeler ricada bulunabiliyordu. Ona dayanarak yazdım eğer yoksa hak bunu mune belirtir elbette.Tamam işte hakkınızı kullanacağınız daha yorumlar gelirdi dedik bizde.
Konunun kapanmasını isteyemezsiniz yanlız ona hakkınız yok.
Haklısınız konu sahibi birisine ağıza alınmayacak küfür etmis o mesajdan sonra kapansa yeridir.Tartışmanın uzamasını istemeyen bir üyeyim hepsi bu.
aşısı olmayan sağlık kontrolleri yapılmamış köpeği apartmanımıza soksalar hepimiz tepki verirdik.bir çocuğu ya da yaşlıyı ısırsa kuduz aşısı yaptırılacak kaç kere.neden uğraşmak zorunda olalım?sokak köpeğinin yeri evler değildirHaklısınız konu sahibi birisine ağıza alınmayacak küfür etmis o mesajdan sonra kapansa yeridir.
Evet sekizinci sayfada gelmiş haklısınız. Acaba haklı çıkmak için gelene kadar üstüne mi gidiliyor.Şunun geleceğini tahmin ettiğimizden öyle dedik.
Kuduz hastalığının ciddiyetinin de farkında değildir muhtemelen.aşısı olmayan sağlık kontrolleri yapılmamış köpeği apartmanımıza soksalar hepimiz tepki verirdik.bir çocuğu ya da yaşlıyı ısırsa kuduz aşısı yaptırılacak kaç kere.neden uğraşmak zorunda olalım?sokak köpeğinin yeri evler değildir
en başta yazdıkları yüzünden insanlar da ağır tepki vermiş.tekrar okudum şimdi emin oldumm.konuyu başka şekilde yazsaydı destek bile alırdıEvet sekizinci sayfada gelmiş haklısınız. Acaba haklı çıkmak için gelene kadar üstüne mi gidiliyor.
Ben illa demiyorum zaten konu sahibi çok normal davranmış diye anlattığım farklı şey
Evet bazı yorumları rahatsız edici buldum ve forum buna hak tanıdığı için beğenmedim butonuna bastım. Anlaşılan bu da sizi rahatsız etmiş, olabilir.Hayvanseverligine dokunduysa demek.
Buna mizantropi deniyor bunlar hayvansever de değil köpeksever, yavru kedileri öldürüp boğup atacak kadar vahşileşmiş bir canlı türünden korkan parklarda çocukların rahat ve güven içinde oynamalarını isteyen çeteleşmiş köpeklerin rehabilite edilmesini insanların yaşam alanında değil güvenli barınaklarda olmasını isteyen kişilerle empati kuramıyorlar
Böyle söyleyince düşüncemizi karşıdakinin aa evet haklısın demesi zor.İyi de normal değil konu sahibi kendi iyiliği için dedik git tedavi ol diye. Bunu anlamak için çok uzman olmaya gerek yok.
Üstelik kuduz vakaları o kadar arttı ki yerli üretim olduğu halde bazı şehirlerde aşı tedariği yeterli gelmiyor, kaç şehirden ilan düştü önüme aşı arıyoruz şu güne kadar vurulmamız gerek diye bakanlığa il sağlık müdürlüğüne ulaşmaya çalışan, ihaleyle alınan aşı vakalar patlama yapınca erken bitmiş ihale tarihi beklendiğinden belli yerlerde stok sorunu olmuş bu resmen hindistan olmaya adım adım gittiğimizin resmidir. Bilinçsiz sorumsuz insanlar kilolarca çiğ kemiği sokaklara döküyor iyilik yaptığını düşünerek bu ciddi bir çevre ve halk sağlığı sorunu.aşısı olmayan sağlık kontrolleri yapılmamış köpeği apartmanımıza soksalar hepimiz tepki verirdik.bir çocuğu ya da yaşlıyı ısırsa kuduz aşısı yaptırılacak kaç kere.neden uğraşmak zorunda olalım?sokak köpeğinin yeri evler değildir
Onu da anlamıyorum kaç güvenli barınak görmüş ziyaret etmişler de bu kadar bilgi sahibiler barınaklar hakkında anlamadım.Güvenli barınak yoktur ölüm kampı vardır. Barınaklar otel değiiiiiiiiiillllllll.
Evet bazı yorumları rahatsız edici buldum ve forum buna hak tanıdığı için beğenmedim butonuna bastım. Anlaşılan bu da sizi rahatsız etmiş, olabilir.
konu sahibi de normal olmadığının farkında ve yardım istiyor. orayı kaçırmışsınızSabahtan beri konu sahibine normal değilsin der mi dersin, git tedavi ol diyen mi dersin…
Kafanın içi bir milyon diyen mi dersin…
Birisi konu açtı diye sanki uzmanmışız gibi on cümleden teşhis koymaya gerek yok buraya konu açan yorumlara da katlanacak mantığı ile.
Konu sahibi anormal konuşuyor da yorum yapanlar çok mu normal konuşuyor.
Sınır nedir bilmiyor kimse ya bilmiyor yazık
Güvenli barınak yoktur ölüm kampı vardır. Barınaklar otel değiiiiiiiiiillllllll.