- 10 Eylül 2015
- 196
- 67
Canım ben de orkid kullanıyorum fakat israil malı diye bırakacağım tam da bugün bu konuyu araştırıyordum molped Türkiye'nin malı diye onu kullanmaya karar vermiştim ama bilmiyorum ağda olarak da ne alsam bunlar temel kız ihtiyaçları lazım nereden bulunur senin bu kullandığın pedZamanında bu sayfaya organik ve hayvanlar üzerinde test yapmayan ped nereden alınır diye sormaya girmiştim.
Şu ara, Organyc markasının günlük pedlerini kullanıyorum. Meğerse, İstanbul'da bir çok organik market var imiş. :)
Gerçekten memnunum. Kaşıntı falan yapmıyor.
Ürün de bu:
Canım ben de orkid kullanıyorum fakat israil malı diye bırakacağım tam da bugün bu konuyu araştırıyordum molped Türkiye'nin malı diye onu kullanmaya karar vermiştim ama bilmiyorum ağda olarak da ne alsam bunlar temel kız ihtiyaçları lazım nereden bulunur senin bu kullandığın ped
Kızlar sebamed ürünleri hayvanlar da deney yapıyor mu benim bir nemlendiriciye ihtiyacım var onu nereden alsam ki
Arkadaşım oriflame hayvan deneyi yapıyor bu kesin..Ama senin oh iyi bari neyse ki türkiyeden alabilirim demen saçma ötesi kusura bakmıycaksın.Amacın hayvana zarar veren ürün almamaksa eğer burdaki yada çindeki oriflame aynı firma ve sen buna para sağlıyorsun resmen.Burda sanki alınabilecek bi şeymiş gibi paylaşamazsın.Bizler burada hayvana direk yada dolaylı olarak zarar vermeyen temiz markalar paylaşıyoruz.Eğer hassassan dikkat edersin yoksa gidip istediğin girmadan alırsın ama burda deneyci oriflameyi temiz gösterme...ama sadece çinde yapıldığı için açıkcası türkiyede içim ferah olarak kullanabiliyorum. diğer firmalar daha önceden de bahsedildiği gibi ulaşılması zor. umarım herkes gönlüne göre uygun olanı bulur asıl önemli olan zaten bilinç bütün kızlar böyle detaylı araştırsa keşke!!! de firmalar mecburen politikalarını değiştirmek zorunda kalsa :))
Pantene şampuan ve Fa deodorant alıyordum artık almam pislikler yazıklar olsun bundan sonra The Body Shop ve Naturalite den alıcam
Güvenilir olmadığını duydum Lys adlı arkadaştan sanırım..Başka marka olarak aubrey organics tavsiye ederim mükemmel kremleri...Kızlar sebamed ürünleri hayvanlar da deney yapıyor mu benim bir nemlendiriciye ihtiyacım var onu nereden alsam ki
Organik pazarlarda varmış, bulunduğunuz şehirde organik pazar varsa bir göz bakın derim. Ben İstanbul'dan bir organik/vegan marketinden aldım.
İnternet üzerinden de satışı var.
Hayvanlar üzerinde deney yapmayan ağdayı Watson's's da buldum. Superdrug'ın ağda bantları. Henüz kullanmadım ama iş görür sanıyorum.
Sebamed, internet sitesinde, deney yapmadığını söylüyor.
Ben yüz için nemlendiricisi kullanıyorum. Çok hafif bir yapısı var, seviyorum kendisini. ph'ının dengede olması da çok iyi bir özelliği. Şu:
Aman diyeyim güneş kremini kullanma (yüz için olan). Hem akıyor, hem cilt tam emmiyor, hem de kireç gibi bir ton açık kalıyor yüz.
Ben de forumda reklamını yapan o kadar kişiyi gördükten sonra LR markasını merak eder oldum, sanırım deneyeceğim.
Bizde yalan laf, söz yok sayın seyirciler; ne diyorsak oKullandım bileMaalesef ki kolay emilmiyor. Sürüp beklemeden güneşe çıkarsam, sanki yüzüm çok terlemiş de teri bir türlü kurumuyormuş gibi hissediyorum.
Burt's Bees markasına baktınız mı? Diş macunu var mıydı hatırlamıyorum gerçi.Of of of biri çıkıp nemlendirici krem tonik diş macunu lip balm filan toptan bu ürünleri içeren güvenilir bir marka söyleyebilir mi lavera ürünleri iyi diye duydum ama izmirde nerede satılıyor bilmiyorum bilen varsa söylesin arkadaşlar
Burt's bees ekşi sözlükte okuduğum kadarıyla hayvan deneyleri yapan bir firma tarafından satın alınmış.o yüzden burt's bees de elendi ne kullanacağız bu iş sıkmaya başladıBurt's Bees markasına baktınız mı? Diş macunu var mıydı hatırlamıyorum gerçi.
O zaman Neostrata derim, evet pahalı, ama hem kaliteli hem de test yok. Kafanıza yatarsa, bazı sitelerde kampanyaları oluyor onu bekleyin. 3 al 2 öde ya da %50 indirim gibi.Burt's bees ekşi sözlükte okuduğum kadarıyla hayvan deneyleri yapan bir firma tarafından satın alınmış.o yüzden burt's bees de elendi ne kullanacağız bu iş sıkmaya başladı
Arkadaşım çinde satışı var mı ona bakman lazım..Arkadaşlar cyrene hangi ülkenin ?hayvanlar üzerinde deney yapmıyormuş çok mutluyum alternatif bir marka
cyrene türkmarkası.yerli ama argesi igilteredeymiş.Tüm ürünlerinin vegan olduğunu söylüyorlar.Leaping bunny zıplayan tavşan sertifikası daha güvenilir.cyrenenin peta serifikası var.Bence güvenilir bir firma bilemiyorum seçimsizinArkadaşlar cyrene hangi ülkenin ?hayvanlar üzerinde deney yapmıyormuş çok mutluyum alternatif bir marka