Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Canım ben de orkid kullanıyorum fakat israil malı diye bırakacağım tam da bugün bu konuyu araştırıyordum molped Türkiye'nin malı diye onu kullanmaya karar vermiştim ama bilmiyorum ağda olarak da ne alsam bunlar temel kız ihtiyaçları lazım nereden bulunur senin bu kullandığın ped

Kızlar sebamed ürünleri hayvanlar da deney yapıyor mu benim bir nemlendiriciye ihtiyacım var onu nereden alsam ki

Organik pazarlarda varmış, bulunduğunuz şehirde organik pazar varsa bir göz bakın derim. Ben İstanbul'dan bir organik/vegan marketinden aldım.
İnternet üzerinden de satışı var.

Hayvanlar üzerinde deney yapmayan ağdayı Watson's's da buldum. Superdrug'ın ağda bantları. Henüz kullanmadım ama iş görür sanıyorum.

Kızlar sebamed ürünleri hayvanlar da deney yapıyor mu benim bir nemlendiriciye ihtiyacım var onu nereden alsam ki

Sebamed, internet sitesinde, deney yapmadığını söylüyor.
Ben yüz için nemlendiricisi kullanıyorum. Çok hafif bir yapısı var, seviyorum kendisini. ph'ının dengede olması da çok iyi bir özelliği. Şu:

Ersağ ürünleri güvenilir değil arkadaşlar çünkü Denizli üniversitesinde araştırılıyor işin içinde üniversite varsa uzak durun hayvan deneyi serbest çünkü onlarda...

Arkadaşım oriflame hayvan deneyi yapıyor bu kesin..Ama senin oh iyi bari neyse ki türkiyeden alabilirim demen saçma ötesi kusura bakmıycaksın.Amacın hayvana zarar veren ürün almamaksa eğer burdaki yada çindeki oriflame aynı firma ve sen buna para sağlıyorsun resmen.Burda sanki alınabilecek bi şeymiş gibi paylaşamazsın.Bizler burada hayvana direk yada dolaylı olarak zarar vermeyen temiz markalar paylaşıyoruz.Eğer hassassan dikkat edersin yoksa gidip istediğin girmadan alırsın ama burda deneyci oriflameyi temiz gösterme...

Pantene şampuan ve Fa deodorant alıyordum artık almam pislikler yazıklar olsun bundan sonra The Body Shop ve Naturalite den alıcam

Body shop Lorealin alt markası..Üzerinde tavşan olmasından dolayı gidip almayın çünkü yine eziyetçi bir firmaya fon sağlıyorsun..Markaları araştırırken bağlı oldukları kuruluşlara göre alın lütfen ürünleri...Mesela bimdeki Aplus şampuanlar da lorealin..Aman dikkat..

Güvenilir olmadığını duydum Lys adlı arkadaştan sanırım..Başka marka olarak aubrey organics tavsiye ederim mükemmel kremleri...

Aman diyeyim güneş kremini kullanma (yüz için olan). Hem akıyor, hem cilt tam emmiyor, hem de kireç gibi bir ton açık kalıyor yüz.

Ben de forumda reklamını yapan o kadar kişiyi gördükten sonra LR markasını merak eder oldum, sanırım deneyeceğim.

Reactions: K_G

Kullandım bile Maalesef ki kolay emilmiyor. Sürüp beklemeden güneşe çıkarsam, sanki yüzüm çok terlemiş de teri bir türlü kurumuyormuş gibi hissediyorum.

Of of of biri çıkıp nemlendirici krem tonik diş macunu lip balm filan toptan bu ürünleri içeren güvenilir bir marka söyleyebilir mi lavera ürünleri iyi diye duydum ama izmirde nerede satılıyor bilmiyorum bilen varsa söylesin arkadaşlar

Burt's Bees markasına baktınız mı? Diş macunu var mıydı hatırlamıyorum gerçi.

Burt's bees ekşi sözlükte okuduğum kadarıyla hayvan deneyleri yapan bir firma tarafından satın alınmış.o yüzden burt's bees de elendi ne kullanacağız bu iş sıkmaya başladı
O zaman Neostrata derim, evet pahalı, ama hem kaliteli hem de test yok. Kafanıza yatarsa, bazı sitelerde kampanyaları oluyor onu bekleyin. 3 al 2 öde ya da %50 indirim gibi.

Merhabalar kızlar, hayvanlar üzerinde test yapan markalar başlığını görünce dayanamadım benim de söyleyecek bir kaç şeyim var. Belki duyanlarınız vardır, LR Health&Beauty Systems markası hayvanlar üzerinde test yapmayan markalardan biri. Şurdaki linkten de ulaşabilirsiniz. http://vejetaryenim.com/ilgili-yazilar/hayvanlar-uzerinde-test-yapan-ve-yapmayan-firmalar.html/

Bunun yanında diğer markalara nazaran pek çok artı yönü var bu firmanın. 30 yıllık bir Alman firmasıdır LR ve bütün ürünleri %100 doğal, parabensiz ve yeşil bandrollüdür. Markete, eczaneye, güzellik merkezlerine gittiğinizde dikkat ederseniz pek çok ürün siyah banrollüdür yani demek oluyor ki tamamen kimyasal. Yeşil bandrol %100 doğal demektir. LR ürünleri tamamen doğal olmakla birlikte, pek çok derde deva olmaktadır. Sedef, egzama, sivilce ve cilt problemleri, diş ve diş eti rahatsızlıkları, kepek problemleri, saç dökülmesi, migren, bel ağrıları ve fıtık gibi sıkça rastlanan problemlere deva olacak ürünleri bulunmaktadır. Üstelik ürünler piyasadaki ürünlere göre oldukça ucuz ve bunun yanında üyelik alındığında çok daha ucuza alabilmektesiniz. Herhangi bir üyelik ücreti de bulunmamaktadır. Ürünlere ulaşmak ve üye olmak için dm dem ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlar cyrene hangi ülkenin ?hayvanlar üzerinde deney yapmıyormuş çok mutluyum alternatif bir marka
Arkadaşım çinde satışı var mı ona bakman lazım..
Ayrıca geçmiş sayfaları karıştırabilsen bi sürü marka paylaştık burda senin sorduklarından..
Watsonsda superdrug var bir sürü ürünü var duş jeli şampuan nemlendirici vs vs.Gratislerde himalaya var mesela...
Diş macunu L'angelica var Desert Essence var dolu marka var..Kaliteli cilt bakımı için Aubrey Organics var..Geçmiş sayfaları karıştır bence çünkü daha çok faydalanırsın burdan.Daha güvenilir olur..

Ayrıca peta listelerini ciddiye almayın çok hatalı bi sürü deneyci firma temizmiş gibi gösteriliyor...Buav onaylı ürünler kullanın muhakkak...

Arkadaşlar cyrene hangi ülkenin ?hayvanlar üzerinde deney yapmıyormuş çok mutluyum alternatif bir marka
cyrene türkmarkası.yerli ama argesi igilteredeymiş.Tüm ürünlerinin vegan olduğunu söylüyorlar.Leaping bunny zıplayan tavşan sertifikası daha güvenilir.cyrenenin peta serifikası var.Bence güvenilir bir firma bilemiyorum seçimsizin
Makyaj malzemesi olarak jane iredaleden saşmayın gardaşlar.3 al 2 öde falan oluyormuşO zaman alınabiir.

Arkadaşlar bir sürü marka var deyip geçmek kolay ben sadece hayvanlar üzerinde deney yapılmış mı diye bakmıyorum ki yahudi malı mı diye de ikinci bir kontrolden geçiriyorum. Aynı zaman da uçuk fiyatlar hep organik dedikleriniz .benim bütçem birine yetse birine yetmiyor Aubrey organics bu sayfa da ve benzer sayfalarda önerilmiş sorun bana kaç para ayırabilirsin senelik kozmetiğe 100 tl yi geçmiyordu inanın şu ana kadar geçmiyordu ben ne yapacağımı şaşırdım bir yanda vicdanım bir yanda yetersiz bütçem Organyc diye ped önerildi içinde 10 tane var fiyat 15. ya bu nedir bir pede 1.5 tl yok işte yok benim o kadar param yok eeee nasıl görmezden mi geleceksin diyeceksiniz inanın bilmiyorum kafayı yemek üzereyim nolur lr healty, aubrey,avalon organik, Organyc gibi markalar değil de biraz bütçesi az kadınlara yönelik de markalar paylaşın ve lütfen biri içimizden çıkıp ped ,ruj, el kremi, sabun,şampuan, yüz yıkama jeli uygun fiyatlı olmak koşuluyla listelesin içerikte mümkünse en temizi olsun. minimum bir bütçeyle(200tl) ne alınabilir lütfen örnekleyin.dalan hayvanlar üzerinde deney yapmıyor yazıyordu ama üstünde tavşan filan yoktu inanayım mı? Molped hayvan deneyi yapıyor dediniz ben ne yapayım? Watsons marka kendine ait ped var mı uygun fiyatlı kullanan varsa çıksın çünkü watsons evime çoook uzak nolur nolur nolur. Otacı da ilaç firmasının dediniz o da hayvan deneyi yapıyor dediniz ben ne yapacağım

Ben otacının deney yapmadığını söylemiştim ama takan yok tabi beni her zamanki gibi.Böyle sertifika beğenmezseniz türkiyede alacak bir şey bulamazsınız!İnsanları bezdirip buhareketten uzaklaştırırsınız...

Canım otacınin hayvan deneyi yapmadığını duyup aldım teşekkür ederim zaten. Fakat konuyu araştıra araştıra yok o ilaç firmasına aitmiş yok sertifikalı değilmiş güvenilmemeliymiş.Blogları okuyunca da konu bayağı derinleşiyor işin içinden çıkılmaz bir hal aldı böyle kasaba gibi küçük bir yerde oturunca ve bütçesi yetersiz bir insan olunca insan ha deyince gidip istediği markayı bulamıyor. Oturduğum yerde mini bir gratis var onun dışında bim şok gibi yerlerden alırım alacağımı ne yapayım imkanım bu kadar bırakacak gibi oldum artık.Ama artık otacı dalan himalaya herbals gibi markalar kullanırım bende imkanım kadarıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…