oh be böyle bir sayfanın olmasına çok sevindim.Uzun zamandır içeriği temiz ve hayvanlar üzerinde deney yapmayan firmalar arıyordum kızlar ne yazık ki öyle gratislere girip ya da hemen bir markete girip bulunacak ürün değiller bunlar.O ''Yenideeeeen başlasııııııın...'' diye saçlarını savura savura oynayan Meryem Uzerli sanıyor musunuz ki Elidor kullanıyor.Dün akşam o gür saçlarıyla Altın Kelebek Ödülü vermek için sahneye çıkan Bergüzar Korel de Panteni kullanıyor mu sandınız?Ve bu tip örnekler sıralanır sizler Sinem Kobal Garnier ile saf ve pürüzsüz olduğuna mı inandınız? NE YAZIK Kİ. sizler içeriği temiz olsun diyorsanız gelin önce İsrail ile bağı bulunan malları bırakalım:
---------P&G ürünleri----------
İpana
Blendax
Oral-B
Koleston
Orkid
Gilette
Max Factor
Pantene
Head&Shoulders
Olay
Rejoice
Ariel
Ace
Fairy
Alo
Braun
Duracell
Prima
Zaten bu malların içeriği temiz değil. paraben mi ararsızız sülfat mı ararsınız bulursuz hemen.
---------L'OREAL grup--------
L'oreal Paris
Garnier=L'oreal grubun ikinci büyük şirketidir
Maybelline
Essie
İpek
Kiehl's
SoftSheen.Carson=Türkiye'de satışı yoktur
Biotherm
YvesSaintLurent
Lancome Paris
Efendim zaten şöyle bir yanılgı var L'oreal Paris hayvan deneyleri yapıyormuş diye duyuluyor.Evet güzel bir bilgi kullanmayız bundan sonra ama ne yazık ki eksik Garnier'in L'oreal grup bünyesinde olduğunu bilmeyen garipler var.L'oreal parisi bırakıyorsan gel bütün bünyesinde bulunan malları bırak!
-------Henkel-------
Loctite
Ceresit
Tereson
Pritt
syoss
Schwarzkopf
FA
Persil
Pril
Vernel
Palette
Theramed
Diadermine
gördüğünüz gibi... Şimdi bu liste devam eder fakat eminim ki yazana bile sinir oluyorsunuz. Haklısınız ne kullanalım, fakir nereden bulsun içeriği temiz ürünleri.her kadının ulaşabileceği zengininden fakir kadınına hiç yoktan bakım adına kullandığı dove sabunu da ekliyorum.Unilever bünyesinde olan Dove sabun da çıkmalı hayatımızdan içinde zaten SLS var.
??????????NE KULLANALIM???????????
Ev temizliği adına sizlere Ersağ ürünlerini tavsiye edebilirim el sabunun içine baktım ALS var fakat kişisel bakım dışında bu markanın ürünlerini kullanabiliriz.Hem de bir Türk markası.fiyatlar biraz pahalı ama inanın bereketli ürünleri var gidin yağ çözücüsünü alın hak verin bana.Kozmetik ürünleri biraz zayıf ve tehlikeli aynı zaman da uçuk fiyatlar önermem.( tehlikeli derken Ersağın özelliği farklı bir kimyasalla kullanılamaması cilde zarar veriyor bu durumda)
Kişisel bakım adına da uzun zamandır araştırıyorum Ecowell içerik olarak da temiz ve sertifikalı bir marka hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.bu markanında yüz temizleme jeli ve toniği önerilebilir.tonik niyetine aynı zamanda Rosense'in Gül suyu kullanılabilir.Şimdilik benim bildiğim bunlar var en azından.