Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Kürklerin bu kadar pazara düşmesi bunların ne kurku olduğu konusunda beni urkutuyor. Marifet sayıyor ya insanlar bunu en çok onu içim almıyor.

Görgüsüz çok canim ya malesef
Köpek kürkü kullanildigini biliyorum, özellikle ugg botlarda
Ama ben artik herşeyden şüpheleniyorum,
Zavallilar,,
Tüylü hiç bişey almamaya çalişiyorum nefret ettim insanlardan , güvenmiyorum hiç bişeye,

Ajda pekkani daha bi sevdim son zamanlarda yaptigi açiklamalardan dolayi
Kürk kullananlardan nefret ediyorum dedi hatirlarsiniz belki
Nur yerlitaş görgüsüzü de ne dese begenirsiniz;'' üstümdeki tabii ki gerçek kürk'' dedi röportajda , saçini başini yolasim geldi
Ben sana modaci olamazsin demedim; insan olamazsin dedim yerlitaş!!

Bu arada traş köpügü almamiz lazim eşime ama ne alsam var mi tavsiye edeceginiz marka arkadaşlar:26:

Peki hiç leke falan kalmıyor mu bezlerde ?

ben leke kalmayana kadar yıkıyorum hiç lekeli kullanmadım.
beyaz sabunla kirini iyice akıtıp çitiliyorum. sonra sıcak suda bol beyaz sabunla sabunladığım bezi bekletiyorum. ertesi gün durulayıp biraz da elma sirkesi eklediğim suda bekletiyorum. mis gibi oluyor. çok pratik değil ama gönül rahatlığıyla kullanıyorum. kimyasal ağartıcı çamaşır suyu ve yumuşatıcı kullanmıyorum ona rağmen bembeyaz oluyorlar.

ben leke kalmayana kadar yıkıyorum hiç lekeli kullanmadım.
beyaz sabunla kirini iyice akıtıp çitiliyorum. sonra sıcak suda bol beyaz sabunla sabunladığım bezi bekletiyorum. ertesi gün durulayıp biraz da elma sirkesi eklediğim suda bekletiyorum. mis gibi oluyor. çok pratik değil ama gönül rahatlığıyla kullanıyorum. kimyasal ağartıcı çamaşır suyu ve yumuşatıcı kullanmıyorum ona rağmen bembeyaz oluyorlar.
Çok teşekkür ederim.
Sipariş verip ,bebek beziyle denemeye başlıyım , umarım istikrarlı olabilirim bende.

kafama bişey takılınca araştırma yapmak için bu siteyi bir süredir kullanıyorum.Markanı kendin seç başlığına da dikkat etmemişim hiç yeni gördüm ne çok şey kaçırmışım :KK43:o kadar çok sayfa birikmişki yavaş yavaş okumaya başladım. Ben de hayvanları çok seviyorum ve çok üzülüyorum onlar için şimdiye kadar da bu vahşete göz yumduğum için kızıyorum kendime :KK14: bundan sonra ben de dikkat etcem ve arkadaşlarımı da uyarcam sizlere çok teşekkür ederim böyle güzel paylaşımlar yaptığınız için :KK9:

Çok teşekkür ederim.
Sipariş verip ,bebek beziyle denemeye başlıyım , umarım istikrarlı olabilirim bende.

Kendimde aylardir kullaniyorum. Biraz zahmetli ama tercih sebebime hitap eden bir ürün kesinlikle. Ustelik akinti vs sikayetlerim sona erdi. Kimyasal pedlerin nasil uretildigi malum sonucta. Vegan dahi olsa bazi islemlere maruz kalıyor uretim safhasinda. Bebek bezinde de duzeni oturttuktan sonra sorun olmaz sanirim.:KK34:

Ben asıl sorunu şimdilerde yaşıyorum. Kendimde alternatifini bulamadigim bir cok urunden vazgectim mesala. Dogala yakin yasamaya çalışıyorum. Daha az tuketmeye gayret ediyorum ancak bebek için bu cok zormus onu gordum. Cocuklu annelerin fikirlerine ihtiyacim var. Bebek bakimi konusunda. Bezi sampuani vücut nemlendiricisini klasik guvendigim temiz icerikli yaglar bezler ve şampuanlarla çözdüm ama giyim konusu organik giyim ozellikle feci pahali. Bazen bu dunyaya ait olmadığımı hissediyorum. Dogal olan kaynaklari tuketmisiz ve dogal olana dogal olmayan sekilde paralar harcayarak sahip olabiliyoruz ancak. Çok üzücü. ..

Ben asıl sorunu şimdilerde yaşıyorum. Kendimde alternatifini bulamadigim bir cok urunden vazgectim mesala. Dogala yakin yasamaya çalışıyorum. Daha az tuketmeye gayret ediyorum ancak bebek için bu cok zormus onu gordum. Cocuklu annelerin fikirlerine ihtiyacim var. Bebek bakimi konusunda. Bezi sampuani vücut nemlendiricisini klasik guvendigim temiz icerikli yaglar bezler ve şampuanlarla çözdüm ama giyim konusu organik giyim ozellikle feci pahali. Bazen bu dunyaya ait olmadığımı hissediyorum. Dogal olan kaynaklari tuketmisiz ve dogal olana dogal olmayan sekilde paralar harcayarak sahip olabiliyoruz ancak. Çok üzücü. ..
Seni çok iyi anliyorum canim ben de dünyanin gidişati için çok endişeliyim,
Hiç bir hayvana dogaya zarar vermeden giyinmek süslenmek olmuyor baksana zorunlu ihtiyaçlarimiz bile zarar veriyor
Bebek işin içinde olunca daha bi zordur ya haklisin:KK50:

Bende çoğu zaman bu dünya bana göre değil derim ...
Maalesef organik olanlar çok pahalı , tüm giyimlerini organik alma şansımız yok bizimde . Bu nedenle giyim konusunda dikkat edebildiğim sadece %100 pamuk olması ve özellikle iç giyimin bilinen iyi markalardan olması :KK43:

kızlar scarlett ped evyap'ın, yani evyap'ın activex markasında deney yapılıyor diye almıyorum ben artık scarlett

geçen kipa mı dia sa mı tam hatırlamıyorum pedine baktım ONTEX firmanın adı ama aynı firma Helen Harper'ı da üretiyor, ben hiç güvenmiyorum. o yüzden onu da almadım.

molped için de en son reklamlarda alman laboratuarlarında onaylatıldı falan dedi, deney söz konusu olabilir zaten almıyordum onu.

nurlum'un önerdiği ORGANYC pedini kullanmaya karar verdim ben...

Kızlar ped konusunda yıkanabilir kadin pedleri var. Ben onkardan kullaniyorum. Neo comford markasi.Hem günlük hem regl donemi icin farklı seçenekler var. Organik Pamuklu bambulu falan. Ayni pedlerin bebekler için olani da var. Bebek içinde aldim. Bebek icin kullanimi zor olsa da baska turlu icime sinmeyecek sanirim.

aa bu çok hoşuma gitti, amon-ra sağol paylaşımın için :KK16:

yalnız siteyi incelerken zararlı maddelere karşı test edilmiştir diyor, neo-comfortun kendi sitesinde, sertifikalar kısmında, bu tekstil ürünlerinde de hayvanları kullanıyor olmasınlar, bi inceleyebilir misiniz?

Son düzenleme:
Ben kaçirmişim sanirim organyc pedler nerde satiliyordu netten mi aliniyordu?

Diş macunu naturtint baktim ama gratiste göremedim nerde bulabilirim?
Urtekram da deney yapmiyordu degil mi arkadaşlar bi degişiklik yoktur inşallah:26:

aa bu çok hoşuma gitti, amon-ra sağol paylaşımın için :KK16:

yalnız siteyi incelerken zararlı maddelere karşı test edilmiştir diyor, neo-comfortun kendi sitesinde, sertifikalar kısmında, bu tekstil ürünlerinde de hayvanları kullanıyor olmasınlar, bi inceleyebilir misiniz?

Rica ederim canım. Ben o zaman firmayla görüşmüştum. Hayvanlar üzerinde deney yapmadiklarini soylemislerdi. Kullanıcı odakli yorumlar üzerinden alerjik bir durum olusmadigina dair elde ettikleri veriler olduğunu soylemislerdi. Ama siz de sorun isterseniz teyit etmiş oluruz.

Bu kötü olmuş.Dermalogica'nın ürünlerini Çin piyasasından çektiğini okudum facebookta.Siz de rastladınız mı konuyla ilgili bilginiz var mı?Öyle bir şey var ise iyi bir gelişme.

Az evvel buav sitesinde gördüm. Dermalogica deney yapmayanlar listesinde. Buav tavşanlı yani .
:KK9::KK9::KK9:

Son düzenleme:
Göz kalemi satan mineral makyaj markası arıyorum. Bildiğim markaların göz kalemi yok.Elimdeki bitmek üzere , normal kalemler gözlerimi yakıp , sulandırıyor.
Bilginiz var mı ? :KK50:

Ben kaçirmişim sanirim organyc pedler nerde satiliyordu netten mi aliniyordu?

Diş macunu naturtint baktim ama gratiste göremedim nerde bulabilirim?
Urtekram da deney yapmiyordu degil mi arkadaşlar bi degişiklik yoktur inşallah:26:

evet netten prenses organyc pedler,

naturtint'i bilmiyorum( saç boyası değil miydi o :44:) ama Urtekram temiz evet buav logolu. Lush'ın toothy tabs diye tablet macunları var ona da bakabilirsin.

Göz kalemi satan mineral makyaj markası arıyorum. Bildiğim markaların göz kalemi yok.Elimdeki bitmek üzere , normal kalemler gözlerimi yakıp , sulandırıyor.
Bilginiz var mı ? :KK50:

TOO FACED mineral değil herhalde ama iyi bir marka, buav listesinde olmamasına rağmen Lys temiz diyordu, cruelty-free olarak geçiyor

TOO FACED mineral değil herhalde ama iyi bir marka, buav listesinde olmamasına rağmen Lys temiz diyordu, cruelty-free olarak geçiyor

Evet mineral değil . Bulamazsam belki düşünebilirim .

Şuanda kullandığım mineral , peta onaylı ama Lys , konuda önce temiz diyince almıştım bende .
Daha sonra emin olamıyorum çok güvenilmez dediği için tekrar almak istemiyorum .

arkadaslar epeyden aranizda olamadim..kotu zamanlar gecirdim, hem annemin rahatsizligi hem benim uzuntulerim derken burayla ilgilenemedim..ama goruyorumki hic bos birakmamissiniz..saolun..calisiyorum aksam baya gec ciktigim icin paylasimlarda bulunmak benim icin yine zor olacak ama duydukca gordukce firsat buldukca girecegim..blog fikri hala aklimda :KK43: denemelerim oldu birkac sayfayi hazirlamistim derken oylece kaldi..sizi cok seviyorum..insallah daha cok paylasimlarda bulunup farkindaligi arttiririz...gorusmek uzere.....

arkadaslar epeyden aranizda olamadim..kotu zamanlar gecirdim, hem annemin rahatsizligi hem benim uzuntulerim derken burayla ilgilenemedim..ama goruyorumki hic bos birakmamissiniz..saolun..calisiyorum aksam baya gec ciktigim icin paylasimlarda bulunmak benim icin yine zor olacak ama duydukca gordukce firsat buldukca girecegim..blog fikri hala aklimda :KK43: denemelerim oldu birkac sayfayi hazirlamistim derken oylece kaldi..sizi cok seviyorum..insallah daha cok paylasimlarda bulunup farkindaligi arttiririz...gorusmek uzere.....

Çok geçmiş olsun , umarım bir an evvel iyileşir ve sende üzüntülerin sıkıntılarından kurtulursun.
Özlettin kendini , arada uğramaya çalış .

X