- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
Ajandama baktim eger yanlissa lutfen heemen duzeltin arkadaslar:
Sac boyasi; NATURTİNT
Sabun alirken buyuk boyun arkasina baktim tavsan goremedim arkadaslar Dalan almayayim mi?
Peki ne alayim?
Camasir suyu alirken ya bimden guldal aliyorum yada burda ankarada Gimsa camasir suyu aliyorum..
İnsallah yanlis yapmiyorumdur
saç boyası olarak ONIX ya da yine aynı firmanındı sanırım NOX da alternatif
asıl ECOVER diye bir marka var BUAV onaylı, temizlik ürünleri için ona yönelebilsek süper olur ama fiyat konusu nasıl tam bilmiyorum :/ araştıracağım onu...
buarada ürünün organik ya da vegan olması deney açısından temiz anlamına gelmiyo demişti Lys...
bildiğiniz ped var mı deney açısından temiz olan? watsons'ın kendi ürünü var ama o temiz değil, superdrugında vardır sanmıştım ama bulamadım, arayıştayım...
saç boyası olarak ONIX ya da yine aynı firmanındı sanırım NOX da alternatif
asıl ECOVER diye bir marka var BUAV onaylı, temizlik ürünleri için ona yönelebilsek süper olur ama fiyat konusu nasıl tam bilmiyorum :/ araştıracağım onu...
buarada ürünün organik ya da vegan olması deney açısından temiz anlamına gelmiyo demişti Lys...
bildiğiniz ped var mı deney açısından temiz olan? watsons'ın kendi ürünü var ama o temiz değil, superdrugında vardır sanmıştım ama bulamadım, arayıştayım...
Onix boyayı nerden bulabilirim , organikmiydi aynı zaman da bilgin var mı ?
Resim paylaşmak istemiştim ama linkte varmış farkında değildim. Düzeltme yapmışsınız , teşekkürler.Arkadaşlar hani sitelerin direkt linklerini paylaşmama konusunda anlaşmıştık ?
Kuaför malzemeleri satan yerleşen Türk malı boya alıyorum ben Ankara'da üretilmiş fln yazıyordu hatta o tarz yerlerden alabilirsin netten kuaföre malzemeleri satan sitelerden alabilirsinArkadaslar merhaba, bastan sona okumadim belki yazaniniz vardir ama sorduktan sonra okuyacagim cevabini bulursam zaman kaybetmem en azindanHangi marka sac boyasini kullanmaliyiz? Hem deney yapmayacak, hem de saci basi yipratmayacak bir boya istiyorum.
Bugün a101´de holiday isimli boya gördüm. Rubella kozmetige ait, buda sayfasi Rubella
Merkezi Bulgaristan. Boyasinin fiyati 3,5 ile 4 lira arasindaydi net hatirlamiyorum e böyle olunca insan neden ucuz diye düsünmeden edemiyor üstelik tüp boya da degil. Hakkinda arama yaptim ama bir sey bulamadim umarim bileniniz, kullananiniz vardir. Cevaplariniz icin simdiden tesekkürler.
Canım molped deney yapan markalardanMolped aliyordum hata miydi yaa canim sikildi simdi
Bu arada agda bezi vivet alayim diyorum ama temiz mi bana bilgi verir misiniz arkadaslar?
Dalan konusunda da aciklama bekliyorum yine bilenlerden...
Buyuk 5litrelik olanlarda tavsancik yok...
Saloon marka sabunun da oyle..
Sabun fumy yapmiyordu deney..Ama onu da neden bulabilirim ki.
Kuaför malzemeleri satan yerleşen Türk malı boya alıyorum ben Ankara'da üretilmiş fln yazıyordu hatta o tarz yerlerden alabilirsin netten kuaföre malzemeleri satan sitelerden alabilirsin
Canım molped deney yapan markalardan
Ben diasa marketin pedini alıyorum Türk malı diasa kendi üretiyor menümnunumda
Paramız Türklere gitsin hem :)
Agada bezi yağı vs kuaföre rmalzemelerı satan yerlerden ablabilirsin cnm
Netten kuaför malzemeleri üsatan yerlerde var siparişde verebilirsin
Bende bizim evin yakınında 2 tane kuaför malzemeleri satan yer var onlardan alıyorum ağda mı makinemi bezimi kartuşu saç boyası
Sarıkız markasının ürünleri hep kullanıyorum bi bak derim cnm
Canım marka ürün sertifikasını aldıysa bir üründe logo varsa diğerinde yoksa endişelenmeyin yazmıştı lys sertifikayı bi ürüne verip bir
ürüne vermemezlik yapmazlar demişti Türk mallarında flormar fln hariç genelde deney yok zaten Türkiye'de yasak dalan yapmıyor
Canım göz çevren hassas mı?marketlerde satılan uygun fiyatlı "Saloon" marka el sabunlarında tavşan var, gerçi söyleyen olmuştur daha önce
superdrug'ın antiaging kremi var mı bilmiyorum prenses, ama aubrey organics ve lush markalarında varbir göz at istersen
ben göz altı için üzüm çekirdeği yağı aldım aktardan onu sürüyorumbir doktor önermişti tvde
Canım göz çevren hassas mı?
Neden sordum çünkü her krem bana gelmiyor, sabah gözümü açamıyorum birçok kremi gece sürünce
Faydasını gördün mü yağın?
Saloon markada ben de gördüm canım tavşancığı..Ama büyük paketinde görmeyince sormuştum gsmlee yazmış Lys nin dediğini..
Küçük kutuda varsa büyükte yoksa sorun olmaz demiş sanırım Lys..
Biraz rahatladım :)
Beyaz nokta dediğin yağ bezeleri mi?kremi çok fazla mı sürüyorsun acaba? biyerde okumuştum, göz altında cildin emebildiği kadar ürün kullanmak gerekliymiş. yoksa gözün torbalanıp sulanabiliyomuş.
bana iyi geldi, nemlendiriyo gayet güzel, beyaz nokta falan da yapmadı, ama herkeste bir olmayabilir tabi.
Beyaz nokta dediğin yağ bezeleri mi?
Sol gözümün üstünde çok fazla yağ bezesi oluştu ne yapacağım bilmiorum :26:
Gözüm o kadar hassas ki kalem sürsem ertesi gün bile gözüm yanıyor
Bu yaşıma kadar hep çok kaliteli ürün kullanmaya çalıştım bitkisel olanlardan..evet yağ bezeleri :)
doktora gidersen küçük bi çizik atıp içini boşaltıyo sanırım.
göz için daha doğal içerikli şeyler kullanmak lazım aslında... ben de pek kulanamıyorum gerçi