Hayvan deneyleri ve kozmetik markaları

Bende bimere Ankara macunköyü şikayet ettim
Hâli içler acısı twıtter dan gördüm

Ankara Kızılay pet market rezilliği ördekler suya hasret bu suyu da bi kadın koymuş kavga ettim sahibi geldi özür diledi ben yoktum bilmem ne bahaneler üretiyorlar yok çok kalabalıkmış yetişemiyormuş 2 gün oldu sanırım tekrar kontrol etmem lazım
eğer hala böyleyse şikayet edeceğimi söyledim tarım köy işlerine bi dilekçe yazılır artık
Kızılay pet marketten Alış veriş yapmayın hatta pet shoplardan hiç alış veriş yapmayın asla ben toptancılardan alıyorum ne alacaksan onlara para kazandırır bir canın daha kafeslerde kalmasına üretilmesine ortak olmuyorum

Son düzenleme:
Hayvan sahiplenmek de çok çok önemli. evde 1 sağlıklı hayvan varsa ona arkadaş bir de hasarlı hayvan almak hem evdeki canın yalnızlığını gidermesi açısından hemde bir canı kurtarmak açısından iyi olur. alışamaz dediğim, eve gelen kediye hırlayan kıskanan sinirden patileri titreyen kedim diğer sahiplendiğim kedime annelik yapıyor şuan. geçenlerde araca bindirmek için kafese kapattığım kardeşini kafesin kilitlerini açarak çıkarmış :) hala şaşkınım. nasıl bir içgüdüdür bu. onun hapis olmasını istemiyor, diğeri de ondan yardım istiyor.
hayvanlar başka yahuu. dost sohbetlerinin yerine onlarla vakit geçirmeyi tercih ediyorum, kıyamet alametimidir nedir :)

Bende öleyim en güzeli bence arkadaşlarımlada takılıyorum ama yarım saat gezdireceksem h daha erken kalkıp oğlumdla okul bahçesinde oynuyorum doya doya yazın keyfini çıkarıyoruz
Onlarla vakit geçirmek bana terapi gibi geliyor beraber uymadığımda görmediğimde huzursuz oluyorum
Tatilde özlüyorum soktakilerle avunuyorum :)
Neyse ki bu sene gittiğimiz pansıyonun bir sürü kedisi vardı bir tanesi 19 yaşında maşallah bi tatlı bir de tekir olanı vardı tam cambaz gelip kapılarda miyavlıyo bei içeri alın diye onunla yattım bende tatil boyu :) serin serin bodrum havasında aldım kedileri çıktım terasa açtım müziğimi demlemdim en güzel tatil aktivitemdi kesinlikle

Son düzenleme:
arkadaşlar hepimiz aynı amaç için burdayız farklı fikirler olur birbirimizin yanlışını düzelteceğiz yardımcı olacağız bizim gibi merhamet sahibi hayvanlara değer veren insan çok az gerçekten soylüyorum sizde biliyorsunuzdur zaten. o yüzden kimseye yakıştıramıyorum ben burda tartışmayı ikinizde özünde eminim iyi insanlarsınız kırmayın birbirinizi arkadaşlar bu başlık altında herkesin fikrine ihtiyacımız var yanlış bir fikirse başkası tarafından düzeltilmesine ihtiyacımız var tatlıya bağlayalım gitsin

Aynen oyle..
Lutfen birbirinize hakaretler etmeyin..
Gsm lee ben taraf tutuyorsam o sadece hayvanlarin tarafi olur arkadasim..
Ben ikinizden de rica ediyorum boyle atismalar hos degil...
Sadece uzatmayin diyorum hepsi bu..
Cunku burdaki tartisma toplandigimiz hedefe zarar verir..
Yazida niyet yanlis anlasilabilir siz hos gorun birbirinizi lutfen

Son düzenleme:

Özür dilerim hepinizden
Forum sahibindende

Belediye yine toplamış benim köpekleri sırf insanlar rahatsız oluyor diye tarlada baktığım ağaçların altına her gün su ve mama bıraktığım hayvanları ezanda uluyor diye şikayet ediyorlar, belediye de başında hiç bir veteriner görevlisi olmadan aneztezik iğne ile küpeli hayvanı alıp götürüyor.
ezan okunurken yayılan o frekanslara uluyor bu hayvan. onu rahatsız ve tedirgin yapıyor. o da dpğası gereği bunu dillendirmeye çalışıyor. tıpkı depremi önceden bildirmesi gibi. bana "kedi köpek kurtaracak valla çok sevap" diyenler bile rahatsız oluyorlar. bu konuda mahkeme kararlarını okudum. diyor ki: "köpek doğası gereği hayatın olağan akışına uygun şekilde havlar, havlaması doğaldır, rahatsızlık boyutuna varan desibele zaten istese de ulaşamaz."
şimdi soru şu: insanın bencilliği yine insanlığının bir kusuru değil midir?
arkadaşlar deprem sel su baskını terör savaş olduğunda yaşamını yitirenler veya yakınları veya devlet veya benim mahalleli! benden dua beklemesin. ne yapıyorsak kendimiz yapıyoruz. sanırım sonumuzu hazırlıyoruz. bu konuda duygusal olmayı bıraktım. artık realist yaklaşıyorum.
doğanın intikamı acı olur.
sevgiler.

İnsanoglu coook bencil cok
Hayvanlar da Allahin birer kulu..
Ulusun yani ne var sikayet edecek sanki..
Anlamiyorum..
Sadece kendisi icin yasayip baska canlilara yasam hakki vermeyen insanlari hiiic anlamiyorum :S

Ulusa ulusa hayvan en fazlan bı dk ulur ne oluyor yani bende buna sini oluyorum 1 dk uykun bölünmez hadi bölündü diyelim ne oldu öldün mü sanki sadrazamlar bana ne kadar benciller hayvanlarda onların yaşam alanları katlettiğimiz için beden şikayetçi
Allah onlara uluma özelliği verdiyse vardır demi bildiği insanlar olduğu gibi kabul edemiyor bir şeyler kep kendi dedikleri olsun
Ne kadar konfor düşkünü olduk değil mi
Mahallede ki bebe sesinden kavga gürültüden karısını çocuğunu dövenden hiç rahatsız olmazlar ama
Sen belediyeyi ara veteriner işlerini her şikayette aşılı kısırlaşmış köpekler götüremezsiniz kanun yok böyle şikayet ederim orman bakanlığına büyük sehir belediyesine bağlıysanız büyük sehire de cnm

superdrug tea tree serisinden ( aynı isimle farklı markanın ürünüyle yanyanaydı )

yüz yıkama jeli, tonik ve nemlendirici aldım

çok uygun fiyatlı jel ve tonik 6.90 mıydı yanlış olmasın, nemlendirici de o civarda tam hatırlayamadım

ayrıca makyaj temizleme mendili ve güneş kremlerini de kullandım

güneş kremleri çok uygun kampanya vardı, yüz için 50 faktörlü 2 krem toplamda 7 liraya falan geldi ( bir alana bir bedava :)

şimdi kocaman bi allığı var bronzer olarak, onu alıcam o da oldukça uygun yine

Benim de evde superdrugun saydığın malzemeleri var ama bronzerım yok superdrug allık bronzer mı çıkarmış? reyonda rimmel markasının bronzerını gördum o da koskocamandı, hemen başka tarafa baktım. tahammül dahi edemiyorum kanlı ürünlere bakmaya. ayrıca superdrug edirne deki watsonsa bu yüz temizleme jellerini toniğini kremini getirmiyor artık. twitterdan yazıcam. bakalım ne dicekler. ama çay ağaçlı (tea tree) ürünlerinden acaip memnunum yahu. güneş kremleri de iyi, benim kollarımda güneşe bağlı ürtiker oluşur. dışarı çıkmadan önce birkaç sürmemde eser kalmadı. koruyucu o bakımdan. onun dışında göz kremi vardı superdrug ın onu merak ediyorum, simli gibi parlak böyle.

Belediye de bir yerde tıkanıyor neden biliyor musun? zehirlerler düşüncesi ile. benim gibi kişilerin dırdırından kurtulamazlar o zaman. onu da göze alamıyorlardır, ne biliyim ya. ne yapıcaz bu hayvanları bilemiyorum ki. sokakları dar ediyorlar onlara. zamanında evcilleştirirken( yıllar yıllarr önce) kendi amaçları doğrultusunda kullandı insanoğlu. şimdi ihtiyaç kalmadı tabiki güvenlik görevlileri var çünkü kapıda. amaaaa depremde ilk akut köpeklerine koşuluyor. kahraman köpekkkkler ilan ediliyor. ne benciliz beya. arkadaşlar harekete geçelim. eylülde ölüm yasasına hayır demek için. şimdiden face twitter ulaşabildiğimiz insanlara ulaşalım. ONLAR İÇİN ORDA OLALIM.

ben de ilk defa gördüm, ama superdrugın güneş ürünleriyle yanyana idi ismi de aynı kataogda da var. gerçi ben de istanbulda değil başka şehirden aldım. buradakileri de bir kolaçan edeyim.

tea tree ürünlerini ben istanbuldan gönderebilirim sana, bitince almak istersen haber ver.

Son düzenleme:

Yüz yıkama köpüğünü kullandım on numara cildim kuru olmasına rağmen çalışan bayan makyaj temizlemede kullanilirsiniz dedi ve cidden bana iyi geldi sıkılmadan kullandım ve bitmek üzere ilk defa bi yüz yıkama jelini sürekli kullandım bitsin yenisini alıcam
Temizlemesi çok iyi makyaj kalıntısı kalmıyor ayrıca regl döneminde ki çıkan sivilcelerimide kuruttu tavsiye derim cnm
en sağdaki yeşil olan

Diğer jel olanda fena değil ama ben bundan daha çok memnun kaldım

Superdrug bronz ürünleri var cnm solait diye yanında yıldız gördün mi superdrug markası canım
Bronz mendili ve bacak fondöteni de var sanırım
Bronzer pudra bu

Son düzenleme:
Ben de evdeki her şeyi değiştiriyorum, yavaş yavaş oluyor ama olsun. Benim için geç, doğacak çocuklar ve hayvanlar için erken bir adım oldu.

Et zaten yemiyordum, neden bu konuya dikkat etmiyordum bilmiyorum. Ne saçmayım :)

Son düzenleme:

sağolasın. bereketli baya da :) bitince isteyebilirim.

arkadaşlar sokak hayvanlarını doyurmak isteyenler olursa fırınlar 30 kuruşa bayat ekmek satıyorlar. dün 10 tane istedim adam köpeklere vericem diye 20 tane koymuş, sütle karıştırıp veriyorum. çok besleyici değil tabiki. sütlü ekmek..ama kışın mama ile karıştırıp yazında bu şekilde verilirse en azından aç kalmazlar diye düşünüyorum. yoksa sokaktaki kedi-köpeklerden evdeki yaramazlara yetişemiyorum :) işin diğer ilginç yanı sütlü ekmeği hazır kuru mamadan daha çok seviyorlar. VE YAZIN ÇOK ÖNEMLİSİ TEMİZ BİR KAP SU. bunlarda sokaklardaki deney hayvanları, acaba aç susuz ne kadar yaşar diye insanoğlu sınıyor herhal. çok acı

Arkadaslar merhaba, bastan sona okumadim belki yazaniniz vardir ama sorduktan sonra okuyacagim cevabini bulursam zaman kaybetmem en azindan Hangi marka sac boyasini kullanmaliyiz? Hem deney yapmayacak, hem de saci basi yipratmayacak bir boya istiyorum.

Bugün a101´de holiday isimli boya gördüm. Rubella kozmetige ait, buda sayfasi Rubella
Merkezi Bulgaristan. Boyasinin fiyati 3,5 ile 4 lira arasindaydi net hatirlamiyorum e böyle olunca insan neden ucuz diye düsünmeden edemiyor üstelik tüp boya da degil. Hakkinda arama yaptim ama bir sey bulamadim umarim bileniniz, kullananiniz vardir. Cevaplariniz icin simdiden tesekkürler.

Benimde bahçede bir anne 4 yavrum var süt ekmek sosis karıştırdım bide yumurta kırdım içine bomba bir kahvaltı hazırladım.tabi hepsine bukadar özenemiyor insan

Arkadaslar bir de roll on önerisi isteyenler olmus. Karbonati birazcik suyla nemlendirdikten sonra koltuk altiniza masaj yaparak sürüp kötü kokulara engel olabilirsiniz. Ben denemedim regl olmak üzereyken terimiz kokabiliyor biliyorsunuz ve ardindan temizlik yaptim hali yikadim, evi süpürdüm sildim koku namina hicbir sey yoktu. Baska kullananlar da var onlarda memnun ancak terleyince giysilerde beyaz leke yaptigini ve kötü göründügünü söyleyen de olmus. Roll-onlar da leke yapiyor ve hatta kiyafeti sarartiyor özellikle de beyaz kiyafetleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…