İlimizde bağlı olduğumuz belediyenin ölüm kampları olan barınakları sık sık ziyaret edelim. Eksiklerini gediklerini medeni bir şekilde dile getirip işleme koyulmadığı takdirde bir üst birimlere şikayette bulunalım. şüphesiz ki bimer bunun için yoktan var edildi.
Hayvan sahiplenmek de çok çok önemli. evde 1 sağlıklı hayvan varsa ona arkadaş bir de hasarlı hayvan almak hem evdeki canın yalnızlığını gidermesi açısından hemde bir canı kurtarmak açısından iyi olur. alışamaz dediğim, eve gelen kediye hırlayan kıskanan sinirden patileri titreyen kedim diğer sahiplendiğim kedime annelik yapıyor şuan. geçenlerde araca bindirmek için kafese kapattığım kardeşini kafesin kilitlerini açarak çıkarmış :) hala şaşkınım. nasıl bir içgüdüdür bu. onun hapis olmasını istemiyor, diğeri de ondan yardım istiyor.
hayvanlar başka yahuu. dost sohbetlerinin yerine onlarla vakit geçirmeyi tercih ediyorum, kıyamet alametimidir nedir :)
Aynen oyle..
Lutfen birbirinize hakaretler etmeyin..
Gsm lee ben taraf tutuyorsam o sadece hayvanlarin tarafi olur arkadasim..
Ben ikinizden de rica ediyorum boyle atismalar hos degil...
Sadece uzatmayin diyorum hepsi bu..
Cunku burdaki tartisma toplandigimiz hedefe zarar verir..
Yazida niyet yanlis anlasilabilir siz hos gorun birbirinizi lutfen
Özür dilerim hepinizdenarkadaşlar hepimiz aynı amaç için burdayız farklı fikirler olur birbirimizin yanlışını düzelteceğiz yardımcı olacağız bizim gibi merhamet sahibi hayvanlara değer veren insan çok az gerçekten soylüyorum sizde biliyorsunuzdur zaten. o yüzden kimseye yakıştıramıyorum ben burda tartışmayı ikinizde özünde eminim iyi insanlarsınız kırmayın birbirinizi arkadaşlar bu başlık altında herkesin fikrine ihtiyacımız var yanlış bir fikirse başkası tarafından düzeltilmesine ihtiyacımız var tatlıya bağlayalım gitsin
superdrug tea tree serisinden ( aynı isimle farklı markanın ürünüyle yanyanaydı )
yüz yıkama jeli, tonik ve nemlendirici aldım
çok uygun fiyatlı jel ve tonik 6.90 mıydı yanlış olmasın, nemlendirici de o civarda tam hatırlayamadım
ayrıca makyaj temizleme mendili ve güneş kremlerini de kullandım
güneş kremleri çok uygun kampanya vardı, yüz için 50 faktörlü 2 krem toplamda 7 liraya falan geldi ( bir alana bir bedava :)
şimdi kocaman bi allığı var bronzer olarak, onu alıcam o da oldukça uygun yine
Ulusa ulusa hayvan en fazlan bı dk ulur ne oluyor yani bende buna sini oluyorum 1 dk uykun bölünmez hadi bölündü diyelim ne oldu öldün mü sanki sadrazamlar bana ne kadar benciller hayvanlarda onların yaşam alanları katlettiğimiz için beden şikayetçi
Allah onlara uluma özelliği verdiyse vardır demi bildiği insanlar olduğu gibi kabul edemiyor bir şeyler kep kendi dedikleri olsun
Ne kadar konfor düşkünü olduk değil mi
Mahallede ki bebe sesinden kavga gürültüden karısını çocuğunu dövenden hiç rahatsız olmazlar ama
Sen belediyeyi ara veteriner işlerini her şikayette aşılı kısırlaşmış köpekler götüremezsiniz kanun yok böyle şikayet ederim orman bakanlığına büyük sehir belediyesine bağlıysanız büyük sehire de cnm
Benim de evde superdrugun saydığın malzemeleri var ama bronzerım yoksuperdrug allık bronzer mı çıkarmış? reyonda rimmel markasının bronzerını gördum o da koskocamandı, hemen başka tarafa baktım. tahammül dahi edemiyorum kanlı ürünlere bakmaya. ayrıca superdrug edirne deki watsonsa bu yüz temizleme jellerini toniğini kremini getirmiyor artık. twitterdan yazıcam. bakalım ne dicekler. ama çay ağaçlı (tea tree) ürünlerinden acaip memnunum yahu. güneş kremleri de iyi, benim kollarımda güneşe bağlı ürtiker oluşur. dışarı çıkmadan önce birkaç sürmemde eser kalmadı. koruyucu o bakımdan. onun dışında göz kremi vardı superdrug ın onu merak ediyorum, simli gibi parlak böyle.
Benim de evde superdrugun saydığın malzemeleri var ama bronzerım yoksuperdrug allık bronzer mı çıkarmış? reyonda rimmel markasının bronzerını gördum o da koskocamandı, hemen başka tarafa baktım. tahammül dahi edemiyorum kanlı ürünlere bakmaya. ayrıca superdrug edirne deki watsonsa bu yüz temizleme jellerini toniğini kremini getirmiyor artık. twitterdan yazıcam. bakalım ne dicekler. ama çay ağaçlı (tea tree) ürünlerinden acaip memnunum yahu. güneş kremleri de iyi, benim kollarımda güneşe bağlı ürtiker oluşur. dışarı çıkmadan önce birkaç sürmemde eser kalmadı. koruyucu o bakımdan. onun dışında göz kremi vardı superdrug ın onu merak ediyorum, simli gibi parlak böyle.
ben de ilk defa gördüm, ama superdrugın güneş ürünleriyle yanyana idi ismi de aynı kataogda da var. gerçi ben de istanbulda değil başka şehirden aldım. buradakileri de bir kolaçan edeyim.
tea tree ürünlerini ben istanbuldan gönderebilirim sana, bitince almak istersen haber ver.
arkadaşlar sokak hayvanlarını doyurmak isteyenler olursa fırınlar 30 kuruşa bayat ekmek satıyorlar. dün 10 tane istedim adam köpeklere vericem diye 20 tane koymuş, sütle karıştırıp veriyorum. çok besleyici değil tabiki. sütlü ekmek..ama kışın mama ile karıştırıp yazında bu şekilde verilirse en azından aç kalmazlar diye düşünüyorum. yoksa sokaktaki kedi-köpeklerden evdeki yaramazlara yetişemiyorum :) işin diğer ilginç yanı sütlü ekmeği hazır kuru mamadan daha çok seviyorlar. VE YAZIN ÇOK ÖNEMLİSİ TEMİZ BİR KAP SU. bunlarda sokaklardaki deney hayvanları, acaba aç susuz ne kadar yaşar diye insanoğlu sınıyor herhal. çok acı