- 12 Mart 2017
- 50
- 17
- 38
Ben daha yeni başladığım.. bir hafta falan.. kanamam olmadı benim
benim de olmadı ben de 10 gündür içiyorum
doktor ne diyor canım kist falan mı var da kanama oluyorPeki kızlar bu neden oluyor kafam çok karışık . Her 15 günde bir doktora gitmekten sıkıldım
bence de rahat ol canım bazen soğan kürü yapan kişiler de de oluyor ben okumuştum demek ki pis kan falan mı akıyorYok normal olabilir diyor. Bi sıkıntı yok rahat olun diyor
Ben diyetisyene de gittim 4kilo verdim. Geriye kaldı 3 kilo. Ama adetlerde değişen bişey yok yine gelmedi zamanındaBende pko olduğunu 10 gün falan oldu ogreneli folbiol ve hayıt tohumu içiyorum bi hafta sonra da diyetisyene gidecem kilo vermek için
Başka ne yaptın canım ilaç tedavi falan. .. sadece diyetisyene mi gittin..Ben diyetisyene de gittim 4kilo verdim. Geriye kaldı 3 kilo. Ama adetlerde değişen bişey yok yine gelmedi zamanında
Benim hedef 10 kilo vermek ama bakalım diyetisyen ne diyecekBen diyetisyene de gittim 4kilo verdim. Geriye kaldı 3 kilo. Ama adetlerde değişen bişey yok yine gelmedi zamanında
Endokrin gittim tüm tahliller yapıldı. İnsülin direncim olduğu ortaya çıktı. Glukofen başladı endokrin doktoru. Daha sonra diyetisyene gittim şuan diyet yapıyorum. Öyle canımBaşka ne yaptın canım ilaç tedavi falan. .. sadece diyetisyene mi gittin..
Anladım canım hayırlısı olsun.. insallah çocuğunu kucağına alırsın en kısa zamandaEndokrin gittim tüm tahliller yapıldı. İnsülin direncim olduğu ortaya çıktı. Glukofen başladı endokrin doktoru. Daha sonra diyetisyene gittim şuan diyet yapıyorum. Öyle canım
İnşallah canım amin duygular dualar karşılıklıAnladım canım hayırlısı olsun.. insallah çocuğunu kucağına alırsın en kısa zamanda
Hayit tohumunu ne zaman kllanmaya baslyoruz acaba esim de kllansa fayd aolrmu sadece benm mi kllanmam lazim
Canım ben hemen başladım esin kullanmasın esin kullanacaksa keçiboynuzu kullansın .
Bnm adetlermle ilgli bisyim yk aslnda hic sornumuz yk sebebsiz hamle kalamyor belki fayda okur die icicektim
Benim de adetim çok düzenli, hiç şaşmaz. Muayene ve tahlillerde de bir şey çıkmadı. Napsam beklesem mi öyle. Bişey yaparsam olan düzenim de bozulur diye korkuyorum.O zaman sakın içme düzenli olanlara yaramiyormus. Bence sen incir kürleri varya onları dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?