Ben suyu cezvede kaynatıp altını kapattıktan sonra bi tatlı kaşığı hayıt tohumunu içine atıyordum ve ağzı kapalı şekilde 20 dk demlemeye bırakıyordum sonra süzüp içiyordum günde 2 defa sadece 1 ay kullandım zor geldiği için hapını aldım ama başlamak için adet olmayı bekliyordum bi türlü olmayınca öylesine test yaptım ve çift çizgi çıktı çok şükür arkadaş kaynatıyordum demiş ama ben bazen tohumu fazla attığımda bile içemiyordum boğazımı tahriş ediyordu kaynatmanı tavsiye etmem cnm inşaAllah sonuç alırsınhayıt tohumunu nasıl kullandınız sıcak suya atıp mı ne kadar kullanmada hamile kaldınız acaba her gün mü içtiniz bilgi verirseniz sev,nirim
Canım ben hayıt aslan pençesi civanperçemi bir Arada kullanıyordum dr bana agnugaston tb verdi şimdi sadece tb kullanıyorum napayım aslan pençesi ile civanperçeminide içeyim mi tabletle beraber yorum için teşekkür ederim çok sevindim :)Canim değerlerin normal değerlere doğru iniyor çok sevindim buna hayıt kullanıyorsan eğer kullanmaya devam et ama LH değerin yüksek inşaAllah oda düşerde çabucak hamile kalırsın estradiol de önceden düşükmüş benimde düşüktü yükselmesi iyi olmuş bildiğim kadarıyla 50 olması gerekiyor normal değerin
inşallah canım bunu hapıda mı var onu anlamadımCanım inşaAllah hamile kalırsan bırakıyorsun 3 ayı tamamlamana gerek kalmıyor o durumda
Rica ederim canım ben aslanpençesi almıştım bi kaç ay önce sadece bi kaç defa demleyip içtim nedense bi türlü içimden gelmedi içmek ama bildiğim kadarıyla oda hormonları dengeliyordu hayıt gibi artık sen bilirsin içip içmemek sana kalmış cnmCanım ben hayıt aslan pençesi civanperçemi bir Arada kullanıyordum dr bana agnugaston tb verdi şimdi sadece tb kullanıyorum napayım aslan pençesi ile civanperçeminide içeyim mi tabletle beraber yorum için teşekkür ederim çok sevindim :)
Evet cnm hapıda var ismi agnucaston ben almıştım ama kullanmama gerek kalmadı çok şükürinşallah canım bunu hapıda mı var onu anlamadım
Bu ay da sadece hayıt hapını kullanayım bakalım ne olcak canısı dua et bana tez vakitte gelsin yavrucumRica ederim canım ben aslanpençesi almıştım bi kaç ay önce sadece bi kaç defa demleyip içtim nedense bi türlü içimden gelmedi içmek ama bildiğim kadarıyla oda hormonları dengeliyordu hayıt gibi artık sen bilirsin içip içmemek sana kalmış cnm
Zararı olacağını sanmıyorum inşaAllah çok uğraşmadan en kısa zamanda bebiş sahibi olursunBende 6 aylık evliyim ve lh 12 çıktı. pcos varmış. Çörek otu tarçın bal yapıyorum bu ay. Aynı anda hayıt kullansam zararı olur mu ki?
Çok teşekkürler cevabın için. İnşaallah diyelim bakalım.Zararı olacağını sanmıyorum inşaAllah çok uğraşmadan en kısa zamanda bebiş sahibi olursun
İnşaAllah canım bir an önce gelirde müjdeli haberin burdan bizimle paylaşırsın her zaman dua ediyorum evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim hayırlı dualarımızı kabul etsinBu ay da sadece hayıt hapını kullanayım bakalım ne olcak canısı dua et bana tez vakitte gelsin yavrucum
hım bende hapını alayım olmazsa hapını ne zaman kullanmaya başlıyorsun canım doktora yazdırmak gerekiyor mu yoksa direk kendinden alabiliyor muyuzEvet cnm hapıda var ismi agnucaston ben almıştım ama kullanmama gerek kalmadı çok şükür
Kendin eczaneden alabilirsin ama dr. Yazarsa fiyatı daha uygun olur gerçi çok pahalı değil amahım bende hapını alayım olmazsa hapını ne zaman kullanmaya başlıyorsun canım doktora yazdırmak gerekiyor mu yoksa direk kendinden alabiliyor muyuz
kaç kutu alcam canım bide sabah akşam mı içilecekKendin eczaneden alabilirsin ama dr. Yazarsa fiyatı daha uygun olur gerçi çok pahalı değil ama
kaç kutu alcam canım bide sabah akşam mı içilecekKendin eczaneden alabilirsin ama dr. Yazarsa fiyatı daha uygun olur gerçi çok pahalı değil ama
Günde bi defa içiliyor cnm sen kullanmaya niyetliysen bi kutuyla başla zaten 30 gün yeter kendinde olumlu değişiklikler hissedersen tekrar aşırsın ikinci kutuyu ama vaktin varsa tohumunu demleyip içmen daha iyi olur bence sonuçta ilacının içinde ister istemez yardımcı kimyasallarda vardır ama demlemek zor gelirse düzenli içmek adına hap olanı kullankaç kutu alcam canım bide sabah akşam mı içilecek
evet onun içinde illa kimyasallar oluyor hap alırım olmazsa zaten bu ay vucudumu dinlendircem gelecek ay başlarım çok tşk ederim canım inşallah gelecek ay başladığımda iyi sonuç alırımGünde bi defa içiliyor cnm sen kullanmaya niyetliysen bi kutuyla başla zaten 30 gün yeter kendinde olumlu değişiklikler hissedersen tekrar aşırsın ikinci kutuyu ama vaktin varsa tohumunu demleyip içmen daha iyi olur bence sonuçta ilacının içinde ister istemez yardımcı kimyasallarda vardır ama demlemek zor gelirse düzenli içmek adına hap olanı kullan
canım siz hayıt otunun etkisiyle mi hamile kaldın canmGünde bi defa içiliyor cnm sen kullanmaya niyetliysen bi kutuyla başla zaten 30 gün yeter kendinde olumlu değişiklikler hissedersen tekrar aşırsın ikinci kutuyu ama vaktin varsa tohumunu demleyip içmen daha iyi olur bence sonuçta ilacının içinde ister istemez yardımcı kimyasallarda vardır ama demlemek zor gelirse düzenli içmek adına hap olanı kullan
Tabiki vakti zamanı gelince Allah nasip etti ama hayıt tohumu kullandığım ay hamile kaldım onun öncesinde 6 ay klomen tedavisi gördüm bi defa 3 tane olgun yumurta ve çatlatma iğnesi olmama rağmen sonuç alamadım hormonlarım çok düzensiz ve rahim kalınlığım yetersizdi bi iki ay vücudum dinlensin kendine gelsin istedim sonrasında hayıt tohumuna başladım ve çok şükür ki sonuç aldımcanım siz hayıt otunun etkisiyle mi hamile kaldın canm
elbette canım benim ALLAH OL demeden asla asla olmaz can bu...Tabiki vakti zamanı gelince Allah nasip etti ama hayıt tohumu kullandığım ay hamile kaldım onun öncesinde 6 ay klomen tedavisi gördüm bi defa 3 tane olgun yumurta ve çatlatma iğnesi olmama rağmen sonuç alamadım hormonlarım çok düzensiz ve rahim kalınlığım yetersizdi bi iki ay vücudum dinlensin kendine gelsin istedim sonrasında hayıt tohumuna başladım ve çok şükür ki sonuç aldım
İnşaAllah şifa bulursun da biran önce muradına erersin canım ALLAH evlet isteyen hiç bi kulunun kucağını boş bırakmasın sanada hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsinelbette canım benim ALLAH OL demeden asla asla olmaz can bu...
ama işte vesile oluyor demek ki bilemiyorsun ki ama ben de 3 kez klomen kullandım bir kez iğne kulandım ama olmadı nasip bu ay bende başladım hormon bozukluğu var inşallah şifa olur bana da dua eder miisn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?