• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Hayıt tohumuyla hamile kaldım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım lh hiç baktırmamıştım ama internetten araştırdığım kadarıyla değerler normal diyor
Lh hormonu normal değeri: Lh hormonu normal değerleri kadınlarda ve erkeklerde şu şekildedir:

Kadın 0-6 ay: 1.00-18.00 mlU/ m
7 ay 12 yaş: 0.20-5.00 mlU/ m
6-12 yaş: 0.10-5.00 mlU/m
> 12 yaş: 2.00-10.00 mlU/m
13-15 yaş: 2.00-10.00 mlU/ m
16-50 yaş: 2.00-15.00 mlU/ m
Hamilelik döneminde :2.00-15.00 mlU/ m
Menapoz döneminde: 10.00-90.00 mlU/ m
Folliküler: 2.00-15.00 mlU/ m
Pik: 12.00-80.00 mlU/ m
Luteal faz: 5.00-20.00 mlU/ m
Ovülasyon takibi: 2.00-15.00 mlU/ m
Erkeklerde ise:1.00-18.00 mlU/ ml
Bak canım bu yazıda okudum amh testi yaptırdım ve 4.29 çıktı optimal seviye pco var diyemem demişti doktor yaş 27 bu arada
Evet haklısın normal değerlerde ama lh FSH dan yuksek olunca kuvvetle ihtimal PCO oluyor

Evet haklısın normal değerlerde ama lh FSH dan yuksek olunca kuvvetle ihtimal PCO oluyor
Sende haklısın tatlım dr bugün anguaston tb verdi bunu kullan dedi bir düşüğüm olduğu için yine olur dedi 6 ay müddet verdi ve bana pcodan bahsetmedi :(

kızlar ben de adetimde basladım hayıt hapı agnucaston a, ama lekelenmelerim basladı simdi yine geliyor kırmızılar bence:(
3 ayda düzene sokuyormus bakalım insallah Rabbim saglıklı bir evlat verir tüm isteyenlere..

kızlar ben de adetimde basladım hayıt hapı agnucaston a, ama lekelenmelerim basladı simdi yine geliyor kırmızılar bence:KK43:
3 ayda düzene sokuyormus bakalım insallah Rabbim saglıklı bir evlat verir tüm isteyenlere..
Amin inşallah canım ya Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah sağlıklı uzun ömürlü ve Salih bir evlat nasip etsin ♥️

ay gerçekten faydasını gördünüz mü ne zaman sonra hamile olduğunuzu öğrendiniz:KK49::KK49::KK49:
2 ay kullandım canım onun öncesinde ilaç tedavisi ise yaramadı doktorum önerdi sağolsun bu hayit o bende hemen gidip aldım çünkü yunurtam gelişmiyor ve dollenmiyordu ama çok şükür 2 ay sonunda hamile kaldım darisi basiniza

2 ay kullandım canım onun öncesinde ilaç tedavisi ise yaramadı doktorum önerdi sağolsun bu hayit o bende hemen gidip aldım çünkü yunurtam gelişmiyor ve dollenmiyordu ama çok şükür 2 ay sonunda hamile kaldım darisi basiniza
ay canım hayırlı olsun gözün aydın peki çayını mı kullandın yoksa hap gibi olan varmış onu mu kullandın

Merhaba arkadaşlar ben kendimi nçbildim bileli pkoluyum adetlerim hep düzensizdir 2014 te glifor ve inofolik kullanıp kızıma hamile kalmıştım çok şükür sağlıklı bi kızım var şu an ama 1 yıldır ikinci için uğraşıyordum ve hormon değerlerim fsh Lh yüksek e2 progesteron düşüktü ve fazla klomen tedavisi sonucu rahimde incelme oldu bende tedaviye ara verip vücudumu dinlendirmek istedim ilk ay hiç bişey kullanmadım sonraki ay hayıt tohumuna başladım ve Rabbime şükürler olsun bana vesile kıldı umarım sizlerede fayda verir ve muradınıza erersiniz hayırlısıyla
hayıt tohumunu nasıl kullandınız sıcak suya atıp mı ne kadar kullanmada hamile kaldınız acaba her gün mü içtiniz bilgi verirseniz sev,nirim

Evet bilgilendirirseniz biz de kullanalım kızlar

Kızlar ben geçen ay tohumunu kullandım ama tadı ve hazırlaması zor geldi şimdide agnugaston hapını aldım başladım

ay canım hayırlı olsun gözün aydın peki çayını mı kullandın yoksa hap gibi olan varmış onu mu kullandın
Çayını kullandım canım tohumunu aldım her gün taze demleyip ictim önce 2 kere içiyordum günde ama sonra midem kaldırmadı çok acı 1 defa ictim

hayıt tohumunu nasıl kullandınız sıcak suya atıp mı ne kadar kullanmada hamile kaldınız acaba her gün mü içtiniz bilgi verirseniz sev,nirim
1 tatlı kaşığı tohumu 1 bardak suda 8 dk kaynayıp içtim canım 2 ay kullandım olumlu sonuç verdi vesile oldu çok şükür benim hormon bozukluğu vardi

1 tatlı kaşığı tohumu 1 bardak suda 8 dk kaynayıp içtim canım 2 ay kullandım olumlu sonuç verdi vesile oldu çok şükür benim hormon bozukluğu vardi
benim de hormon bozukluğu var canım günde bir kez mi içtin aç karnına mı bana da dua et canım 3 senedir bekliyorum bebeğimi millet diline doladı beni çok üzülüyorum canım

Arkadaslar aç tok fark etmez ben tok içiyorum. Macitefendi nin hayit suyunu alın üstüne su ekleyip için. Pratik oluyor. Aktarlar da hayit suyu diye satılıyor

Benimde Yumurtalıklarımda yaglanma var bir senedir deniyoruz eşimle olmuyo doktorada gitmedim henüz ama ilk evlendim de gitmiştim öyle demişti şimdi de deniyoruz olmuyo sizce napabilirim yardım ediiin

kızlar bişi sorcam peki bu çay üç ay boyunca içilecek demişsiniz ama diyelimki çocuk tuttu çocuğa zarar verme gibi bişeyi yok demi bazı bitkilr zarar veriyor ya
Canım inşaAllah hamile kalırsan bırakıyorsun 3 ayı tamamlamana gerek kalmıyor o durumda

Kızlar bu değerler nasıl geçen ay 12.27 olan fsh değerim 9.43 olmuş
Fakat estradiol 29 dan 40.57 ye çıkmış
Proaktif ise 8.64 den 7.38 çıkmış bu değerler hayıt otu içtikten sonra böle oldu sizce bu durum da hamile kalmam kolay mı yoksa sıkıntı büyük mü arkadaşlar :KK43:
Canim değerlerin normal değerlere doğru iniyor çok sevindim buna hayıt kullanıyorsan eğer kullanmaya devam et ama LH değerin yüksek inşaAllah oda düşerde çabucak hamile kalırsın estradiol de önceden düşükmüş benimde düşüktü yükselmesi iyi olmuş bildiğim kadarıyla 50 olması gerekiyor normal değerin

Back