• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Hayıt tohumu kullandım..Bende işe yaradı..

• Konu Sahibi Konu Sahibi gkc19
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende başladım hayıt tohumu kullanmaya 2 gün oldu sanki hafif dol gunluk var umarım işe yarar gelişmeleri yazarım..

ben bu hayıtı uzun zamandır kullanıyorum ama yumurtlama sancılarım için.ama ben böyle demleyip de içmiyorum. sonuçta hormonları uyardığından 10 tane falan yutuyorum sancım başlayınca,sonra şıp diye kesiyor. şimdi siz böyle her aklınıza geldiğinizde içiyorsunuz ya hayretler içindeyim açıkcası.her şeyin fazlası zarar. ayrıca adaçayının bile 5 dakikadan fazla demlendiğinde toksik etkisinin açığa çıktığını okumuştum bir yerde.yani nasıl bir cesarettir sizinkisi anlamadım kızlar:53:

mrb kızlarr...
bu hayıt tohumunu ne için ve nasıl kullanıosunuz?
bende kist var ona iyi geldiğini duymuştum hayıt tohumunun ve hayıt suyunun.

ben bu hayıtı uzun zamandır kullanıyorum ama yumurtlama sancılarım için.ama ben böyle demleyip de içmiyorum. sonuçta hormonları uyardığından 10 tane falan yutuyorum sancım başlayınca,sonra şıp diye kesiyor. şimdi siz böyle her aklınıza geldiğinizde içiyorsunuz ya hayretler içindeyim açıkcası.her şeyin fazlası zarar. ayrıca adaçayının bile 5 dakikadan fazla demlendiğinde toksik etkisinin açığa çıktığını okumuştum bir yerde.yani nasıl bir cesarettir sizinkisi anlamadım kızlar:53:
Her duyduğumuzu bilip bilmeden kullanmıyoruz bakıyoruz araştırıyoruz içinde ne var nasıl kullanılır ne ölçüde kullanılır ona göre kullanıyoruz salak değiliz :) merak etmeyin siz :)

Son düzenleme:
Her duyduğumuzu bilip bilmeden kullanmıyoruz bakıyoruz araştırıyoruz içinde ne var nasıl kullanılır ne ölçüde kullanılır ona göre kullanıyoruz salak değiliz :) merak etmeyin siz :)

yani ben de uğraşmıştım otlar,çöpler,sirkeler,buzlar,çemen,polen...ooo yani.peki noldu?hiç birşey değişmedi.yediklerimle kaldım öyle.valla ben pek merak etmem de yine de size birşey olmasın:29:

yani ben de uğraşmıştım otlar,çöpler,sirkeler,buzlar,çemen,polen...ooo yani.peki noldu?hiç birşey değişmedi.yediklerimle kaldım öyle.valla ben pek merak etmem de yine de size birşey olmasın:29:

Banada pek bişey değişcek gibi gelmiyo ama faydalılar diye yiyip içelim belki işede yarar artık :(

hayiti cay olarak tüketmek ise yaramiyormus etkisini azaliyormus..daha hizli sonuc almaniz icin hap seklinde alin
hem dozu hergün ayni olur (3-4g) hem acimsi tadi icmek zorunda kalmassiniz ;)
bende kullandim ve regl agrilarim sifira indi en cok buna sevindim zaten cunku her ay bu sancilari cekmekten bikmistim.. stresimde azaldi daha huzurluyum.. gercekten cok güzel bir bitki herkese tavsiye ederim
gögüs icin birsey diyemicem anca iki ay boyunca kullandim ve sonuc alinca ara verdim ama simdi tekrar kullanmaya basladim

hayıtla ilgili bende konu açtım ama bir kişi bile uğramadı yardımcı olmak için
merak ettiğim şeyler var açıkcası
hormon bozukluğu için kullanıcam ben bunu kimyasal hap almak istemiyorum artık
aktardan aldım ama kullanımı nasıl hayıt çayının yani demleyerek mi kaynatarak mı ve ne kadar ölçüler
ayrıca saç döküyor mu?
kaç gün düzenli kullanılmalı
umarım yardımcı olmak için yazan birileri olur :5:

hayıtla ilgili bende konu açtım ama bir kişi bile uğramadı yardımcı olmak için
merak ettiğim şeyler var açıkcası
hormon bozukluğu için kullanıcam ben bunu kimyasal hap almak istemiyorum artık
aktardan aldım ama kullanımı nasıl hayıt çayının yani demleyerek mi kaynatarak mı ve ne kadar ölçüler
ayrıca saç döküyor mu?
kaç gün düzenli kullanılmalı
umarım yardımcı olmak için yazan birileri olur :5:
ben 1 tatlı kaşığı hayıtı biraz ezdikten sonra sıcak su dolu termosun içine atıp kullanıyodum. 10-15 dk kadar demlenmesini bekliyodum canım. Termosta yapman şart değil ama üstü kapalı olarak demlemek sanırım önemli. Bende saç dökülmesi yapmadı ama yapan arkadşlar var. Forumdan bakabilirsin hayıtı tecrübe eden arkadaşlar çok.

ben 1 tatlı kaşığı hayıtı biraz ezdikten sonra sıcak su dolu termosun içine atıp kullanıyodum. 10-15 dk kadar demlenmesini bekliyodum canım. Termosta yapman şart değil ama üstü kapalı olarak demlemek sanırım önemli. Bende saç dökülmesi yapmadı ama yapan arkadşlar var. Forumdan bakabilirsin hayıtı tecrübe eden arkadaşlar çok.

ALLAH razı olsun canım zahmet verdin cevap verdin :34:

kızlar merhaba bende 10 gündür kullanıyorum hayıt tohumunu ama biraz tedirgin oldum adetim yaklaşınca dün bıraktım
adet haftasında da kullanıyor musunuz ?

selam kızlar :3:

hayıt tohumu kullanıp adet düzensizliğini gideren var mı :26::26:

bu hayıt tohumunun tadı çok fena nasıl içiyorsunuz kızlarr:26::26: birde bu 3. içmem ve boğazımı çok fena yakıyor üstüne 1 bardak su içiyorum yine de geçmiyor..sizde de oluyor mu aynı sey :44:

Kızlar ben bu hayıt tohumunu kullandım, demleyip çay olarak içtim. Ancak benim karnımda ağrı yaptı. Ve bunu içtikçe çok fazla susadım sanki içim yanıyormuş gibi, mideme falan dokundu :50: Aynı etkiyi gören var mı merak ediyorum?

kızlar ben de hayıt tohumunu 2 hafta boyunca kullandım.ilk günden itibaren göğüslerimde ağrı ve şişkinlik oldu. taa ki kullanmayı bırakana kadar yani gerçekten göğüs buyutuyor. neden mi bıraktım? bende saç dökülmesi yaptı oturdugum yerde saçlarım düştü gitti resmen tek tek.bırakınca göğüs ağrım ve dolgunluk da sona erdi malesef :14:

Back