- 30 Eylül 2013
- 910
- 7
- 118
- 31
çook teşekkür ederim umarım etkisini görürüm
İnşallah canım bu arada yaşın kaç boy kilon ve ölçülerini yazar mısın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çook teşekkür ederim umarım etkisini görürüm
Her duyduğumuzu bilip bilmeden kullanmıyoruz bakıyoruz araştırıyoruz içinde ne var nasıl kullanılır ne ölçüde kullanılır ona göre kullanıyoruz salak değiliz :) merak etmeyin siz :)ben bu hayıtı uzun zamandır kullanıyorum ama yumurtlama sancılarım için.ama ben böyle demleyip de içmiyorum. sonuçta hormonları uyardığından 10 tane falan yutuyorum sancım başlayınca,sonra şıp diye kesiyor. şimdi siz böyle her aklınıza geldiğinizde içiyorsunuz ya hayretler içindeyim açıkcası.her şeyin fazlası zarar. ayrıca adaçayının bile 5 dakikadan fazla demlendiğinde toksik etkisinin açığa çıktığını okumuştum bir yerde.yani nasıl bir cesarettir sizinkisi anlamadım kızlar
Her duyduğumuzu bilip bilmeden kullanmıyoruz bakıyoruz araştırıyoruz içinde ne var nasıl kullanılır ne ölçüde kullanılır ona göre kullanıyoruz salak değiliz :) merak etmeyin siz :)
yani ben de uğraşmıştım otlar,çöpler,sirkeler,buzlar,çemen,polen...ooo yani.peki noldu?hiç birşey değişmedi.yediklerimle kaldım öyle.valla ben pek merak etmem de yine de size birşey olmasın
ben 1 tatlı kaşığı hayıtı biraz ezdikten sonra sıcak su dolu termosun içine atıp kullanıyodum. 10-15 dk kadar demlenmesini bekliyodum canım. Termosta yapman şart değil ama üstü kapalı olarak demlemek sanırım önemli. Bende saç dökülmesi yapmadı ama yapan arkadşlar var. Forumdan bakabilirsin hayıtı tecrübe eden arkadaşlar çok.hayıtla ilgili bende konu açtım ama bir kişi bile uğramadı yardımcı olmak için
merak ettiğim şeyler var açıkcası
hormon bozukluğu için kullanıcam ben bunu kimyasal hap almak istemiyorum artık
aktardan aldım ama kullanımı nasıl hayıt çayının yani demleyerek mi kaynatarak mı ve ne kadar ölçüler
ayrıca saç döküyor mu?
kaç gün düzenli kullanılmalı
umarım yardımcı olmak için yazan birileri olur
ben 1 tatlı kaşığı hayıtı biraz ezdikten sonra sıcak su dolu termosun içine atıp kullanıyodum. 10-15 dk kadar demlenmesini bekliyodum canım. Termosta yapman şart değil ama üstü kapalı olarak demlemek sanırım önemli. Bende saç dökülmesi yapmadı ama yapan arkadşlar var. Forumdan bakabilirsin hayıtı tecrübe eden arkadaşlar çok.
Rica ederim ne demek. :)ALLAH razı olsun canım zahmet verdin cevap verdin
selam kızlar
hayıt tohumu kullanıp adet düzensizliğini gideren var mı :26::26:
Sende bu sinir stres ve gerginlik olduğu sürece daha çok düzensizlik yaşarsın